Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsaadssdsda

Dlaczego nikt nie wspolczuje zarazonym dzewczynom ?

Polecane posty

Gość dsaadssdsda

Sa tylko wyzywane od dziwek i same mowily ze sa przerazone nienawiscia do nich , prawie wszyscy pisza ze dobrze im tak .

Gość gonzalez choolio
na pal z kuurwami :classic_cool: jak Azje nadziac i wydlubac szmatom oczy 🖐️

Gość fdgfh
wezcie przestancie autorka topicu ma racje ..... zbajerował dziewczyny a teraz one maja przechlapane zycie

Gość gonzalez choolio
az do smierci...czyli niedlugo:classic_cool:

A dlaczego mamy współczuć kobietom, które puszczały się z byle kim i byle jak (bez zabezpieczenia)? I potem jeszcz piszą, że były to kobiety młode i \"inteligentne\" (chyba int.inaczej!) Współczuć to należy teraz białym facetom, którzy uważali je za normalne kobiety, może nawet poważnie myśleli o związku długoterminowym. I co? Lecą do lekarza w stresie i nie wiadomo co dalej

Ja im szczerze wspolczuje, kazdy ma prawo do seksu i straszna jest cena jaka za to zaplacily. A panom wypowiadajacym sie tutaj tez wspolczuje - poziomu, jaki soba reprezentuja.

Gość efqefqef
współczujemy, współczujemy tyle że jak zwykle najbardziej widać tę rozwrzeszczaną, bezmyślną tłuszczę

Ja im współczuję, bo po pierwsze nie każda szła z tym debilem do łóżka po pierwszej randce. A po drugie, zapłaciły za to taka cenę, że nie mozna nimi pogardzac, one już swoje przeszły i będa dalej przechodzić. A to, że współżycie bez prezerwatywy niesie ze sobą ryzyko, to inna sprawa.

Jest mi ich żal, po prostu, zbyt wysoką cenę zapłaciły za pewna naiwność i....chyba chęć pomocy innym. Natomiast współczucie to dla mnie nie jest to uczucie, które moim zdaniem byłoby tu odpowiedni. Ja nie chcę nad nimi sie litować...będą chore, ale dalej są wartościowymi młodymi kobietami.

Ich choroba jest dla nich, i dla nas po częśći również ,olbrzymia tragedią, ale dla mnie stan zachorowania nie zmienia ich oceny.

Jak łatwo przychodzi nam ferowanie wyroków???? Lekkomyslność od razu jest głupotą. Sprawiedliwie ukaraną. Dziewczyno z zapalniczka:O:O:O:O To nieludzkie, co piszecie. Przynajmniej niektórzy.

Gość stella moreno
ANOUK ---> już widze jak angażujesz się w związek w pełno wartościową kobietą, która wyznaje Ci na którejś tam randce, ze ma HIV :O no prosze Cię :O uciekałbyś gdzie pieprz rośnie wiec nie opowiadaj takich glupot teraz :O

Gość wartosciowe kobiety
przeciez bylo napisane ze on mowil im ze nie szuka zony ani milosci a kilka z nich w tym czasie bylo w stalych zwiazkach - czy tak postepuja wartosciowe kobiety ? ale i tak im wspolczuje i tym osobom ktore przez swoja glupote zarazily tez , jedna mowi ze po ktoryms razie poprosila go zeby zalozyl prezerwatywe ale on sie nie zgodzil :O ciekawe jak to wygladalo : -Simon zalozysz prezerwatywe ? -Nie bo nie lubie a ty jestes rasistka . -OK. Przepraszam . I to sa niby wyksztalcone kobiety :O

Gość stella moreno
hmm wiesz mi nie chodzi o to, żeby kazdemu robic test na HIV zanim sie do lozka pojdzie ale ANOUK sciemnia, że dla niego one są pełnowartościowymi kobietami tylko, ze byl ostatnio taki film dokumentalny o 4 mlodych angielkach zarazonych HIV-em i z tego co one opowiadaly kazdego faceta odstrasza kiedy mowia na 2, 3 randce że sa chore wiec smieszy mnie ta jego deklaracja i tyle ale po pierwsze jak nie znasz kolesia dobrze to gumka jest podstawowa rzecza i nawet nie o HIV chodzi ale o inne syfy, ktore mozna zlapac a po drugie wiekszosc z tych dziewczyn spotkalo sie z nim raz, poszly z nim do lozka i na tym konczyla sie znajomosc wiec soryy ja na to znajduje tylko 1 okreslenie :O :O

Gość wartosciowe kobiety
W Rzeczpospolitej pisalo ze jedna poznala go na wieczorku poetyckim i w ten sam dzien uprawial z nim seks - i co jeszcze to byl jej pierwszy raz .

dziewczynko z zapalniczka, ich jedyna glupota byl brak zabezpieczenia, a za ta glupote placa cene zbyt wysoka. A jak one mialy go przetestowac? Ludzie na ogol nie robia swoim partnerom testow na obecnosc wirusa HIV zanim pojda z nimi do lozka, choc moze to byloby rozsadne. Ale one nie zrobily nic zlego, a teraz sa smiertelnie chore, wiec przestan wygadywac bzdury 😠

a ile ich w końcu jest? bo już sama nie wiem

Gość stella moreno
enamorado ---> ich głupota był brak gumki i pojscie z obcym facetem do łóżka kilka godzin od poznania sie :O a tak BTW to są specjalne leki dla osób chorych na HIV po ktorych wirus jest niewykrywalny w badaniu krwi i ryzyko zgonu jest takie same jak u innych ludzi tzn mnie jutro moze samochod zabic na pasach a po tej kuracji ryzyko zachorowania na AIDS wynosi 1 do 10000000 wiem bo w tym angielskim programie mówili

dziewczynka z zapalniczką - nawet jeśli swojego przyszłego partnera zapytasz, czy jest chory - to moze Ci skłamać. Każdego potencjalnego kandydata na seksualne igraszki będziesz wysyłać do lekarza po świadectwo zdroqwia? Czy juz na pierwszej randce ma Ci machać nim przed oczami??????????? Na szczęście żyjemy w kraju, w którym zdecydowana większość nie jest zarażona wirusem HIV, więc jakis wentyl bezpieczeństwa istnieje, ale mozemy trafić nawet na bezwzględnego POLSKIEGO chłopaka, który bedzie się zachowywał w taki sam sposób jak Simon M. To Takich jak on należałoby ukamienować, a nie te dziewczyny. Jeszcze świętego z niego faceci zrobią, taki to już ociemniały mózgowo ten naród.....

To, ze ktos idzie do lozka w kilka godzin od poznania to tylko i wylacznie sprawa tej osoby (a razcej tych 2 osob), i jakos nie widze w tym nic zlego.