Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spragniony z wawy

co sądzicie o seksie przez telefon?

Polecane posty

Gość wyluzuj laska
a to jeszcze jest seks? Czy już tylko autozaspokojenie?

Gość spragnionyz wawy
zadzwonil do mnie pan mietek z jeziorzan i opowiadal co robi ze swoim 60letnim dorodnym penisem. wytrysk po niecalej minucie, dobrze ze mam czasopodwajacza, powtorzymy to dzis wieczorem :)

Gość wyluzuj laska
a jaką dostałeś propozycję? Bo swego czasu czytałam, że przyznano nagrodę Darwina kolesiowi, który wpakował sobie komórkę w odbyt i ona mu się tam otwarła, więc wyciągali mu chirurdzy :P Miał włączony alarm wibracyjny... Ale nie wiem czy to dobra metoda seksu przez telefon :P

Gość mimmika
ja tam lubie ci jeczec przez telefon tym bardziej ze w realu szans na chlopa nie mam

Uważam, że jest to troszkę perwersyjna odmiana autoerotyzmu. Jak sam nie spróbujesz, to nie będziesz wiedział. :)

Gość wyluzuj laska
spróbuj, a co tam... najwyżej informatyk odsłuchując co się działo na twoim kompie padnie ze śmiechu :P

Spróbować możesz. :) Przecież jesli Ci się to nie spodoba, to nikt Cię nie zmusi do kontynuowania tej zabawy. ;)

Nie próbowałam, co wcale nie znaczy,że potępiam. Po prostu nie miałam takiej potrzeby. A może dlatego, że nie było okazji? ;)