Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martunia86

Co zrobić gdy sie zgubilo 21tabletke antyk i nie ma sie nastepnego opak??HELP!!!

Polecane posty

Gość martunia86

wITAM!mAM PROBLEM I MAM NADZIEJE ze mi pomozecie kochane kobitki!!! Od ponad roku biore Yasmin ( i bardzo dobrze go toleruje ). Jutro powinnam wziac ostatnia, 21 tabletke ( wieczorem ) a ja zgubilam! ( wypadla mi i nie moge jej znalezc :/ ) ! Mam jesczcze Yasmin na dzis ale na jutro juz niestety nie :/ Nie wiem czy nie wziecie 21 tabletki cos mi zaburzy, stanie sie mozliwosc zajscia w ciaze??? Niestety nie moge pojsc do lekarza i poprosic o recepte bo niesety mam do Niego 55km a nie moge jutro jechać... Pomozcie Kochane! Moze Wy mialyscie juz taki problem! Po prostu chce wiedziec czy jak jej nie wezme czy moge zajsc w ciaze??? no bo bardzo bym tego nie chciala.... Czekam na wasze odpowiedzi! Mam nadzieje ze pomozecie! Piszcie! Dzieki pozdro paaa

w zasadzie do zabezpieczenia styknie wziąć 17 tabletek, jeśli skonczysz wcześniej opakowanie to nic sie nie stanie. ja wzięłam niechcący dwie jednego dnia i tez wczęsniej koncze.

Gość bolcia lolcia
akurat brak 1 nie zaszkodzi ci:) a nie masz nowego opakowania? zawsze jakby co mozna wziasc wlasnie z nowego opakowania

tylko pamietaj ze wtedy o dzien wcześniej zaczniesz nowe opakowanie, zebys nie przedłużyła przerwy.

Gość martunia86
dzięki dziewczyny! wlasnie nie mam nowego opakowania, jakos tak wyszlo Ze nie mialam kasy zeby kupic... no i sie wpakowalam w klopocik :/ Dzieki za odpowiedzi! pa! :)