Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche czasu zostało

Myślicie że się uda ?

Polecane posty

Gość kurde a myslalam
Na pewno sie otworzy, jesli tylko poczuje pewny grunt. Trzymam kciuki 🖐️

a jak odmówi ? Znając siebie poprostu przestane się odzywać do niej...taki system obronny...... Szkoda by było...

Gość maciek_poznan
po prostu na nic nie licz, zawsze sie lepiej miło zaskoczyc niz rozczarowac, potraktuj sprawe jak zwykłe wyjście, a co bedzi epotem to sie zobaczy.. na razie chcesz z nia fajnie spedzic popoludnie/wieczor

Gość kurde a myslalam
Ja mam identcycznie wiesz, Zalozycielu Topiku..? Tylko, ze ja chce startowac do faceta.. zamkniety w sobie i wszystko co sie z tym wiąże. Ale może narazie nie tak oficjalnie jak Ty do tej szczęściary wyżej;)

wiesz może poprostu ja sobie ubzdurałem, że ona może się mną zainteresować.... może ma swoje życie o którym nie wiem i nie ma tam dla mnie miejsca ..... Ale nie powiem jak się nie uda zaboli...

Gość kurde a myslalam
Normalne, że zaboli... ale nie kracz bo ściagniesz tą jej odpowiedź..

nawet jeśli ze spotkania nic nie wyjdzie, to nie rezygnuj, nie trać z nią kontaktu. Nawet jesli nie teraz, to może kiedy indziej? Odpowiedź odmowna na zaproszenie moze byc z wielu przyczyn, niekoniecznie takiej ze nie ma na to ochoty. Wiec po prostu nawet jesli (tfu tfu przez lewe ramie) mialoby nie dojsc do spotkania to rozmawiaj z nią ciągle, zeby czula ze nie jest dla ciebie obojetna, chociazby tylko jako kolezanka. A zajakis czas sprobuj ponownie.

Gość kurde a myslalam
Rycheza, dobra duszyczka z Ciebie..

tak sobie gderam bo w miłości szczęścia wogóle nie mam, za to w kartach tak :/ ;) nie wiem dlaczego dziewczyny widzą we mnie tylko dobrego kolege..

:) znam kilku takich chłopaków jak ty, tzn. którzy są traktowani tylko jak dobrzy koledzy (\"owszem, w mieszkaniu pełno dziewczyn, ale czemu one chca ze mną rozmawiać o Magdzie M. i malowaniu paznokci??\"- cytat z jednego z nich;) ) ale trzeba próbować, jak tego nie zrobisz to się nie dowiesz czy się uda czy nie:) powodzenia!

jak znowu nie wyjdzie to daje sobie spokój z kobietami na rok.....dosyć już mam ciągle tych koszy :) ta dziewczyna jest warta by spróbować...