Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Kurdee nooo...

Jutro ide oddac ksiazki do biblioteki po 3 latach...

Polecane posty

Go艣膰 Kurdee nooo...

i juz sie boje :P ;) ...:-o... 馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dopiero w maju nie opieprzaja
ale dobrze ze oddajesz - idz!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ruda zolza
to jak w tym jednym z odcinkow o rodzinie Bundych:D. Al Bundy poszedl oddac ksiazki po 20 latach:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pije browarka
ODAJ TO CO MASZ:d I zmykaj do domku:P

Udost臋pnij ten post

Ale ja jestem na 5tym roku.. wiec ta piiiip pieczatke musze miec w indeksie.. :P bo inaczej dupsko z dyplomu :/ a wlasnie w tej bibliotece nie maja amnestii... pocieszam sie tym faktem, ze moze uwzgledniaja raty :classic_cool: :P

Udost臋pnij ten post

do wrednia ruda sucza.. bardzo Cie przepraszam jesli urazilam Twoja godnosc, zrobilam to nieswiadomie i naprawde nie chcialam Ci zrobic przykrosci gdyz nie sledze forum od rana do nocy i nie spisuje jakie kto ma czerwone nicki!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Poczekaj do maja albo czerwca
nie wiem dok艂adnie kiedy ale jeden dzie艅 w roku mo偶na oddawa膰 ksi膮偶ki bezkarnie :p

Udost臋pnij ten post

No to troche kary Ci sie nazbieralo, ale moze pozwola Ci splacic w ratach, albo odpracowac w bibliotece.

Udost臋pnij ten post

a myslicie wogole ze dadza mi jakas kare??? hmm.. ja sie lekko ludze ze nie :P ale coz... nie wiem sama.. moze jakas ksiazke kupie... :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 W艂a艣ciwie to oni powinni
ci dop艂aci膰. Niech si臋 ciesz膮, 偶e w og贸le oddasz.

Udost臋pnij ten post

Zalezy w jakiej bibliotece, w takich lokalnych to tylko palcem pogroza, ale w uniwersyteckiej skrupulatnie naliczaja kazdy dzien i kazda ksiazke...

Udost臋pnij ten post

U mnie w bibliotece kara to 0,03 gr. za 1 dzien za 1 ksi膮zke;) A w maju przewaznie s膮 amnestie - i to przez ca艂y miesi膮c. Mo偶esz tez pisac podanie do kierownika biblioteki z prosba o anulowanie kary.

Udost臋pnij ten post

a ja wczoraj poszlam oddac do biblioteki uniwersyteckiej ksiazki, bylam spozniona 2 godziny i gdy oddawalam to pokazalo sie, ze cos nie tak i ze mam isc do biurka. wiec poszlam zapytac sie o co chodzi i oni powiedzieli, ze dlatego, ze jestem spozniona to musze, za kazda ksiazke (mialam dwie) za kazda rozpoczeta godzine zaplacic 15 pensow. a przy okazji ta maszyna policzyla mi za inne spoznienia parominutowe, ktorych bylo calkiem duzo i wyszlo 10funtow - 60zl. a to dla mnie duzo... bo musze pracowac na moje studia. ech... mam nauczke

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tez przetrzymuje
2 ksiazki z BUW-u. jakos p贸ltora roku juz bedzie. 2 lata temu zrobili w grudniu promocje 偶e by艂 miesiacem bez kar wi臋c liczylam na cos takiego, 偶e moze bedzie teraz ale dupa :(

Udost臋pnij ten post

jako bibliotekarka m贸wie - nie warto przetrzymywac ksi膮zek ;)lepiej i艣c i przed艂u偶yc, a jak jest mozliwo艣c to przez internet i szafa gra;)

Udost臋pnij ten post

no ja wiem ja wiem... mea kulpa mea kulpa.. :P ale tearz to juz musztarda po keczupie... i musze z tego jakosik wybrnac a o tej wymarzonej wmnestii ani dycha.. ani nawet cwierc.. 馃槶... macie jakies sposoby na to zeby mnnie panie jakos milo i sympatycznie potraktowaly... :) albo arczej mniej groznie niz bardzo groznie.. :P

Udost臋pnij ten post

hihihii To zalezy od pa艅 bibliotekarek;) ale wystarczy u艣miech i lekki 偶art ;) I powinno by膰 oki;)

Udost臋pnij ten post

Najpierw poszlabym do biblioteki i dowiedziala si臋 jak wysoka jest to kara, a potem pisa艂abym do dyrekcji podanie o anulowanie lub o cz臋sciowe anulowanie kary. A jak to by nie pomoglo - p艂aci艂abym...

Udost臋pnij ten post