Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Twój R.

kochanie..

Polecane posty

Gość .Twój R.
no wlasnie. 100 pytan mi zadawaly spragnione kobiety, trzeba bylo wybrnac. wiemy wiemy a ty wiesz, kim ja jestem? :P

Gość wiemy wiemy
i nie sraj już tymi kropkami, żegnam :P

Gość .Twój R.
wiemy wiemy ---------> TWOIM R. :D:D:D

Gość Nie Twoja
a może ktoś pokusi się o odpowiedź Co to jest miłość? Co to znaczy, że ktos kocha? Banalne pytanie, ale odpowiedź trudna

Gość .Twój R.
gdzie sram? nie sram przecież :D

Gość czekolade z orzechami
boli Cie to że to odkryłam? Trudno raczej nie .

Gość wiemy wiemy
gnida jesteś i gnidą zdechniesz :D co do miłości to nią nie była, w tej opowieści pożałowania godnej treści :P

Gość .Twój R.......
wiemy wiemy--------> czyli jednak babsko ktore szuka prowokacji. a juz myslalm zes bystra/. next :P

Gość .Twój R.......
dobrze. i zostawmy tak "twoj R." w sidlach milosci. moze jutro dopisze szczesliwe zakonczenie. ale jeszcze pomysle ;)

Gość czekolade z orzechami
pewnie wiem kim jestes. a w czym problem?

Gość napisy końcowe
K O N I E C T Y C H W Y G Ł U P Ó W !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Gość .Twój R.......
KIM JESTEM? :D :D waszym R :D

Gość a jeśli
podejrzewałam, że to nie facet - R. nie walczy, nie jest zdobywcą ;)

Gość no to..KONIEC
THE END ..

Gość napisy końcowe
I tym sposobem świnka Pegi została odwieżiona wozem drabiniastym na żęź. dobranoc :D

Gość napisy końcowe
RZEŹ , wieś to czy nie wieś ? :D

Gość .Twój R.......
troche mi nie ywszedl. no ale potem wlasnie mi sie taki wrazliwy zrobil. zays byl inny. nastepnym razem pomysle bardziej. a teraz koniec tego topiku ;) (r. ozenil sie ze swoja miloscia, maja 2 dzieci i sa szczesliwi) :D

Gość no to..KONIEC
THE END ..

Gość wszystko co piękne
jest niemozliwe, a ten topik najlepszym dowodem

Gość Twój R
I wiecie co? Bedzie mi bardzo milo, jesli wysluchacie pewnej mojej historii: Codziennie wczesnym popołudniem,przebieram się w stroj batmana kupiony w biedronce oraz dziurawe rajstopy mojej babci,przewieszam przez szyje lorgnon mojego dziadka,po czym z zachowaniem szczególnej ostrożności,cicho i niepostrzezenie niczym oddzialy marines,wykradam się z wynajmowanego mieszkania w bloku,by za chwile odważnie i dostojnie niczym przestraszny struś pobiec do pobliskiego parku celem odświeżającej kąpieli w fontannie.Kiedy już skoncze,leze przyczajony w gestej trawie niczym mlody gepard czyham na moja ofiare.Gdy tylko ujrze przez lorgnon mojego dziadka,babcie wracajaca z zakupow,wyskakuje zwinnie z gestej trawy porastającej park,i z rykiem chorego pterodaktyla rzucam się na ofiare,by czym przedzej wyrywac jej torbe pelna słoneczniku i parowek z biedronki.Nastepnie szybko,bezszelestnie i nie zauważony przez nikogo wracam do mojego lokum w bloku by w spokoju posilic się moim lupem i zawisnąć do gory nogami na balkonie,po czym oddac sie z tej perspektywy obserwacji otoczenia i myslac ze nikt tego nie zauwazy

Wrażliwy facet to ten, który myśli sercem:) To skarb:) Mało jets takich:) A Moj R jest taki właśnie patrzący sercem, romantyczny I bardziej tęsknie i bardziej pamietam jego słowa, buzke:) np a stań sobie tu, bedzie ci lepiej;) Fajne zakonczenie: Robert ożenił sie z Izunią i mieli 2 dzieci:) super:)

Gość wszystko co piękne
podszywaczu po co robisz? Myśle ,że masz komplesy nie i Ty tak nie potrafisz

Gość wszystko co piękne
Nie cierpię podszywaczy, ale muszą Wam coś opowiedzieć.... Wycinam pajacyki ze sreberek po czekoladzie i udaję się z nimi na rozmowy kwalifikacyjne do potencjalnych pracodawców. Tam, podczas negocjacji płacowych dokonuję ekwilibrystycznej sztuczki - wciągam pajacyki do swojego odbytu a po chwili wypluwam je nieuszkodzone na stół. Na razie nie znalazłem uznania ale widocznie wyprzedzam swoją epokę.

Gość wszystko co piękne
ale ze mnie durny podszywacz,sam sie dziwie.Mam 30 na karku nikogo przy sobie wiec,powiedzcie sami co mi zostało?

Gość Nie Twoja
nie macie ochoty reaktywować tego topiku? Był piękny. Pisalibyśmy albo pisałybyśmy(skoro same dziewczyny) o tych romantycznych znajomościach, tych niesamowitych romantycznych facetach. Są tacy. Co Wy na to. Przecież potrzebujemy delikatnych topików, bo życie takie momentami brutalne i w biegu. Tutaj można zwolnić i trochę się zrelaksować. Myślę, że autorka topiku trafiła w 10, chociaż miała inne założenia, tworząc go. Mnie podobał sie topik, oprócz wulgarnych wpisów, pelno ich wszędzie, tym bardziej uważam, że potrzebny jest topik, gdzie mogliby spotykać sie ludzie romantyczni i delikatni. Pozdrawiam.

Gość urabura
już kiedyś był taki topik: moje kochanie dobranoc. zeszmacili go inni, szkoda

Gość Nie Twoja.
szkoda, że wszystko trzeba tak podeptać według innych, bo nie ma dobrej zabawy. Tylko,że ta zabawa kończy sie pod butami cudzych wyzwis, wulgaryzmów. To są maski, bo ten topik przekonał mnie, że jest tutaj mnóstwo bardzo wrażliwych ludzi, a powiedzieć o swoich uczuciach nie jest łatwo. Jednak tutaj owszem jest taka możliwość i chronią nas niki. Nie potrzebne są maski. Ale to zależy od Was.

Gość Inna ja
Jest jeden taki topic gdzie pisal facet ten niby prawdziwy R.

Gość urabura
ten topik nie był wcale taki dobry. było kilka wpisów na poziomie, a reszta, wybacz ale niezbyt udana. nie sądzę, że warto kontynuować akurat ten topik. mimo wszystko zachęcam do napisania nowego.

Gość Nie Twoja.
ok