Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katie212121

czy to okres czy nie

Polecane posty

Gość katie212121

po przerwie od tabletek zaczęłam je znów brać. pierwszą wzięłam z pierwszym dniem kiedy dostałam okres. no właśnie. normalnie trwa on u mnie jakieś 4-5 dni. a tu miałam normalne krwawienie przez 2 dni, a potem 2 dni leciutkiego plamienia. poza tym w czasie pierwszego opakowania zawsze (2 razy już robiłam przerwe) miałam plamienia. Nie wiem więc, czy jestem zabezpieczona, czy nie. Czy można to liczyć jako okres czy tez nie. Miała tak któraś z was??

Gość tak to okres
przeciez przy braniu tabletek to powinno byc krwawienie przypominajace okres a nie normalna miesiaczka, powinno byc mniejsze krwawienie oraz bezbolesne,ja bralam novynette i mialam dalej bardzo obfita miesiaczke 6dniowa i bolesna i ginekolog odrazu mi zmienila tabletki na inne.i teraz biore cilest krwawienie trwa 4dni jest skape i bezbolesne no i tak wyglada jak taka brudna krew

Gość katie212121
no tak. ale to było po przerwie w braniu ich. zgadzam sie, że w czasie 7 mio dniowej przerwy krwawienia są słabsze niż wtedy kiedy tabletek sie nie bierze. no i nie wiem. plamień też nadal brak. hmm