Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnessia20_

34 dzień cyklu.brak okresu,temp 37.5 ranna.Mam pytanie

Polecane posty

Gość agnessia20_

strasznie bolą mnie piersi ,mam zawroty głowy ,jakies skurcze i pobolewnia w jajniku a nigdy niemiałam takich kłuć a jajniku. moja temperatura rannna w pochwie wynosi 37,5.Mój sluz jest biały i gesto lejacy się.Cżęsto sikam.Czy będąc w 34 dniu cyklu niemam zawysokiej tej temp?Czy jest prawdobodonieństwo ze te oobjawiki to mogą świadczyć czy sugerować ciąże.Moja gina na urlopie a ja w kropce...

Gość kompletne nieporozumienie
zrob test

Gość agnessia20_
I z tymi testami jest problem bo pare razy sie zawiodłam.Pozatym cały czas mi sie ryczeć chce jak pomysle że może to być ciąża.

Gość agnessia20_
Mam jescze jedno małe pytanko.Czy będąc w tym dniu cyklu tej mój biały gęsty śluz ita temperatura to chyba raczej niepowinna być taka więc chyba coś nietak?

W ciazy temperatura wzrasta a sluz robi sie gesciejszy i jest go wiecej. To naturalna ochrona. Nie gdybaj tylko idz sprawdzic!!!

Gość agnessia20_
Pewnie dzis kupie ten test ale wynik i tak mnie nie przekona ponieważ kiedys wyszedł mi pozytywny a nie byłam w ciąży.Ale czy przed samą miesiączką niepodnosi sie temperatura w pochwie?

W czasie jajeczkowana sie podnosi. Zabezpieczalas sie jakos??? Masz normalne objawy jak przed miesiaczka czy cos sie zmienilo???

Gość agnessia20_
no własnie hm... podejrzewam ciąże bo była pewne sytuacja i możliwośc zajścia jest ale mała w sumie według mnie.Ja zawsze mam inne objawy przed miesiączką a raczej brak objawów zero bólów brzucha i niską temperature .Dostaje okres prawie bez zadnych objawów.A teraz bolą mnie piersi ,brzuch mnie dziwnie boli tak jakby jajnik i pęchęrz mnie boli i czesto sikama na dodatek mam powiększony leciutko brzuch od pęcherza w góre taki wypukły.Pozatym dziwnie sie czuje boli mnie głowa ,mam jakies dziwne oczy i wiele innych objawów na ciąże ... zwariuje normalnie a najbardziej martwi mnie ten sluz i podwyższona temperatura w pochwie.Pozatym cały czas mam ochote na ryż i płatki owsiane.Kiedyś nieznosiłam ryzu od kilku dni bym tylko ryż jadła.

Gość to-tylko-ja
czy w ciaży tem wzrasta?? Czyli to niby powino byc odróżnienie od spodziewanej @. tak??

mnie przy ciąży na początku piersi bolały 2 miesiące. a test wyszedł jak najbardziej na plus po 2 tyg. od zajścia. A jak nie chcesz robić testu z moczu to idź do lekarza na test z krwi Beta HCG niech da skierowanie na nie, lub odpłatnie prywatnie w jakiejś klinice ( o każdej porze dnia )wynik na drugi dzień ale ok 50 zl.

Gość gosciu
Potrzebuje pomocy. Moja dziewczyna nie ma okresu (powinna dostac 4 marca) bola Ją piersi i mowi ze ma sluz taki jak zawsze przed okresem, nie ma zadnych innych objawow ciazy. Co robic w takiej sytuacji pomozcie bo jestem zalamany i ona tez jest zalamana ;/

Gość zrobilas test
????

Gość gosciu
Testu nie zrobilismy zrobimy w czwartek poniewaz dziewczyna powiedziala ze nie chce go robic sama. A ja wczesniej nie moge. Chce ja wyslac do ginekologa ale ona mowi ze nie... Niewiem co robic ;/

Gość ach dzieci
do ginekologa i tak bedzie musiala pojsc jak nie dostanie okresu. nie chce prorokowac, ale wszystko wskazuje na to, ze wpadliscie.

Gość gosciu
napisze tylko tyle ze ostatni okres spoznil jej sie 4 dni ale byl normalny i objawy miala takie jak zawsze... a jak wyjda testy negatywne to co wtedy ? sila ja zaprowadzic do ginekologa? czy jak test zrobiony w czwatek wyjdzie negatywnie i zrobiony w sobote wyjdzie negatywnie to oznacza ze nie jest w ciazy?

Gość ach dzieci
jesli wyjda negatywne testy, to oznacza, ze nie jest w ciazy i trzeba wtedy sie nie nakrecac i czekac spokojnie na okres. Moze byla przeziebiona ? Na opoznienie miesiaczki moga wplywac rozne czynniki, stres, zmiana klimatu, infekcje. jesli nie dostanie okresu do konca tygodnia, powinna sie udac do lekarza. Jakos ja musisz przekonac.

Gość gosciu
byla przeziebiona, miala zapalenie zatok i oskrzeli to moze dlatego, dodam ze jak uprawialismy sex to bylo zabezpieczenie w postaci prezerwatywy.

Ja mam podobne objawy z tym ze dzisaj zlapał mnie straszny bol prawego janika i to była tylko chwilka zaraz mi przeszło.okresu nie mam piersi bala a sluz jest biały i ciagnacy

ja jestem w podobnej sytuacji,dzisaij złapał mnie straszny bol prawego janika azsie zgiełam z bolu,piersi bola okresu nie mam sluz biały i troszke ciagnacy?czy to ciaza?????

Gość gosciu
robilismy test wyszedl negatywny? niewiemy co teraz robic ? pomozcie? Dziewczyna mowi ze macica jej sie opusciala i zaczyna ja po bolewac brzuch?

Gość gosciu
macica tak jak przed okresem

...Macica przed okresem nie opada, co najwyżej SZYJKA MACICY może się OBNIŻYĆ

Gość gosciu
no wlasnie o to mi chodzi przepraszam ale jestem zalamany i dlatego....pomozcie mi co mam robic?

Gość ale co ty jestes zalamany
???????? jak test wyszedl negatywnie, to nie jest w ciazy i okres dostanie lada dzien. Zdarza sie, tym bardziej ze byla chora. A moze czas pomyslec o antykoncepcji jak cyrki sie dzieja potem ??

Gość mooooo
Witam, Mam takie pytanie, dzisiaj mam 35 dzien cyklu a okresu nadal nie mam. Zazwyczaj cykl wahal sie od 24 do 29 dni. Staramy sie z mezem o dziecko. Dodatkowo mam nabrzmiale i bolące piersi, sluz bialy gesty,ktorego czasem jest wiecej a czasem mniej, czuje sie zmeczona,duzo pije,boli mnie podbrzusze tak jak przed miesiaczka. Czy jest mozliwosc ze to ciaza? Dodam,ze robilam testy ponad tydzien temu i wyszedl negatywny. Prosze o szybka odp. Pozdrawiam

Jak na moje oko to jesteś w ciąży. Najlepiej jak zrobisz test z porannego moczu lub idź rano na test z krwi beta hcg. Koniecznie daj znać co wyszło. Trzymam kciuki.

Gość Onaaa77
Witam! Czytając postanowiłam, ze i ja poproszę o radę. Dziewczyny! Co prawda dopiero 24 dzień cyklu (mam 28dniowe - miesiaczka powinna byc za 4 dni). Kochałam się z narzeczonym w dni płodne, w dzień owulacji również. Od dnia owulacji moja tempka nie spada poniżej 37,3 (rano). Bolą mnie piersi, brzuch, całe dnie i noce przesypiam, poza tym mam takie napady głodu, że nawet Narzeczony zasugerował ciąże. Zrobiłam teścik w 7 dniu po zbliżeniu - jedna krecha. A może za wcześnie zrobiłam? Dodam, że naprawdę pierwszy raz tak "dziwnie" się czuje. Brałam tabletki anty w tym czasie, jednak byłam po antybiotykach i dowiedziałam, się, że własnie one między innymi mogą bardzo obniżać skuteczność. I że nie powinno przy tych antybiotykach brać tych tabletek... Hm... Ja już nie wiem co mam myśleć... buuuu. Co o tym myślicie?? :)