Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnessia20_

34 dzień cyklu.brak okresu,temp 37.5 ranna.Mam pytanie

Polecane posty

Gość moooo
kurcze,ale robilam test 2 dni temu i negatywny... a okresu nadal nie ma:( Bardzo bym sie cieszyla jesli bylby to dzidzius :(

Gość basik86
witajcie jestem tu po raz pierwszy. nie wiem co mam robic jestem w 35 dniu cyklu @powinnam miec 7 stycznia a tu ani slych a ni widu bolo mnie e podbrzuszu czasami zakluje mnie w jajniku dodam tylko ze robilam test ciazowy w 29 dniu cyklu wynik negatywny i w 35 dniu po poludniu wynik negatywny czy to moze byc ciaza?????? prosze o odpowiedz

a miałaś owulację? Jeżeli 18 dni po skoku temp nie dostaniesz @ można podejrzewać ciążę, ale wtedy test już powinien być pozytywny. Ostatnio sama miałam cykl 40-dniowy :)

Gość xelusiekx
Cześć!!! 38 dzień cyklu i okresu nie ma, nie robilam jeszcze testu myśle zrobić jutro, ale troche się boje że to może być ciąża, boli mnie macica zawsze 2 dni przed @ boli mnie brzuch a tu nic tylko sluz taki inny co o tym myślicie??

Mamy z dziewczyną pewien problem. Cykle ma 30 dniowe. Ostatni okres dostała 7 lutego. Pewnego wieczoru 2 marca zauważyła małe plamienie, nie przypominało okresu bo było skąpe i ok tygodnia za wcześnie. trwało 3 dni. zrobiła 3 testy ciążowe z czego ostatni 14 marca i każdy z nich jest negatywny, a okresu nadal nie widać, Czyżby 3 testy się myliły? z tym że drugi test była słaba jedna kreska a na drugi dzień na teście pojawiła się dziwna kreska w poprzek testu. A może to przez trzystu kilometrową podróż, trochę alkoholu i stres związany z egzaminem na prawko, który zdała w poniedziałek? Jeszcze teraz zaczął się pojawiać ból brzucha, trwa jakiś czas jakby miał przyjść okres i zamiast okresu jest tylko biały śluz... i tak sytuacja się powtórzyła kilka razy w ciągu dnia.... Co to może być?

Gość kaska300
podroz i stres opoznia @,ale skoro na 1 tescie byla jasna druga kreska,to pewnie ciaza. Zrobcie jeszcze jeden test z porannego moczu i jak bd pozytywny,to na do gina

Chyba źle się wysłowiłem. Nie było żadnej drugiej kreski... w pierwszym teście 6 marca była mocna jedna. w drugim blada ale też jedna i na drugi dzień pojawiła się druga dziwna w poprzek testu tak jakby się 'rozlał'. może był wadliwy. trzeci test był robiony 14 marca ale w południe i wyszła mocna jedna kreska...

Gość kaska300
ah to tak. Zle zrozumialam. Skoro 2 testy negatywne,a jeden w sumie wadliwy,to raczej to nie jest ciaza. Chociaz nie wiem. A ile @ nie ma ?

ostatni okres był 7 lutego a cykle są 30 dniowe. teraz powinien być 6-7 marzec i go nie ma. więc powinien być11 dni temu

Gość kaska300
niech poczeka kilka dni i jak @ nie bedzie,to niech wybierze sie do gina.

martwią mnie te krwawienia przed okresem bo to wygląda na implantację, ale myślę że ten ostatni test mimo że robiony w południe to powinien coś wykazać... w końcu to był 37 dzień cyklu... nie wiem co o tym sądzić, strasznie się boję ;/

Gość kaska300
no powinien. Mi 17 dni po stosunku pokazal ciaze. Ale jezeli sie stresujecie.to nie ma co zwlekac. Zrobcie moze bhcg jak macie mozliwosc? Albo ginekolog. A ma jakies objawy ciazy ?

tylko ten lekki ból brzucha i przy tym śluz, ale już jej przeszło, a tak żadnych innych objawów ciąży.W sumie to ona aż tak mocno się nie stresuje a do lekarza idzie w czwartek. Co podejrzewacie? ;/

Gość kaska300
wiesz,sam pisales,ze miala podroz i stres,a to wplywa na opoznienie. A skoro testy sa negatywne,to raczej nie ciaza.

no więc co by znaczyło te małe 3 dniowe plamienie 5 dni przed okresem, które wyglądało na zagnieżdżenie... u niej zawsze w tych sprawach było wszystko w porządku, a teraz nagle to. Podróż była 3 marca, dzień po wystąpieniu krwawienia i trwała jeden dzień. a zdany egzamin na prawko 12 marca więc też już tym stresu nie ma. Obawiam się jednak że to będzie ciąża, a wizyta u gina dopiero 4 kwietnia ;( Co o tym sądzicie?

Gość kaska300
skoro boicie sie,to zrobcie jeszcze jeden test.np quick vue,jest b.czuly.

Gość kaska300
pre test tez jest podobno dobry.jesli bedzie negatywny,to na pewno nie ma ciazy. Napisz jaki wynik

Jedna kreska, wynik negatywny... to z porannego moczu. Dziewczyna się martwi że to co innego a ja nadal myślę że to ciąża, ponieważ wszystkie wcześniejsze objawy na to wskazywały...

:edit: ... bo z 5 dni przed spodziewanym okresem wystąpiło 3 dniowe brązowe plamienie, a teraz ten śluz, który po zaschnięciu robi się biały... co to by mogło byś jak nie ciąża? pomocy...

Gość nimmi
to niech dziewczyna zrobi badanie beta hcg z krwi. tu nie ma opcji że nie wykryje ciąży.

jest umówiona do gina na 4 kwietnia. a na badanie krwi nie chce iść, bo mówi, że to potrzebne skierowanie, a bez to musi płacić... ciężko będzie ją namówić

Gość kaska300
niech nie robi badania krwi,bo skoro 4 testy negatywne,to ciazy nie ma. Byc moze to zaburzenia hormonalne,ale na pewno nie ciaza,wiec sie sie nie nakrecaj juz tak .

Dzięki Kasiu za dobre słowo... a takie zaburzenia z czego by mogły wynikać i czy to poważna sprawa? No i skąd te plamienia?

Gość kaska300
Nie ma za co.nie wiem co to jest . Moze jakis torbiel sie zrobil,ja kiedys tez jeden miesiac nie mialam @. Lekarz pewnie ja zbada i zrobi usg dogochwowe. Pewnie dostanie leki na wywolanie @ .

Hmm ale gdyby to był torbiel to by czuła jakiś ucisk w brzuchu, nie było by plamienia przed okresem ani później śluzu... a może się mylę?

Gość kaska300
nie wiem. Poczytaj o torbielach. Ale na pewno nie jest w ciazy. Moze to plamienie bylo wlasnie @ ?

Nie, to na pewno nie była miesiączka. Dziewczyna ma zawsze regularne miesiączki... raz jej się chyba tylko cykl przestawił z 28 na 30 dni. Cały czas czytam o torbielach ale nic nie mogę znaleźć :( strasznie się martwię. A może się zdarzyć, że nawet dzisiejszy test (20 marca) z porannego moczu nie wykryłby ciąży? (pre-test)

Gość kaska300
sluchaj. Na pewno by wykryl. Pokazalaby sie chociaz jasna kreska ta druga. A skoro byla jedna,to na 1000 procent,to nie ciaza. Ile minelo w ogole od stosunku ?

Obejrzałem sam jeszcze raz wszystkie testy i na 3 z nich są chyba tak jakby cienie drugich kresek... to będzie ciąża ;(:(