Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dola normalnie

Kurde ale niektore dziewczyny ...

Polecane posty

Gość mam dola normalnie

potrafia byc falszywe ... Mam takiego dola, ze nie mam nic ochoty robic ... 2 miesiace temu zaprosilem kolezanke jako osobe towarzyszaca na Studniowke ... bylo wszystko OK! Ja zaplacilem za siebie i za nia ... Ona kupiła sobie sukienke, ja garnitur ... Dzisiaj mi napisala (SMS), ze nie moze isc ze mna :( poniewaz idzie z kims innym z mojej szkoly :( No po prostu poczulem sie tak jakbym w ryj dostal :( Nie mogla mi powiedziec tego w twarz ... Cala klasa ma ze mnie polewke. Odechcialo mi sie wszystkiego. Chyba nie pojde na ten bal ... Sorki, ze Was zameczam takimi 'glupotami' ale musialem sie gdzies wyzalic :(

Gość mam dola normalnie
acha Studniowka jest za tydzien ... wczesnie sie obudzila :(

Gość to jest
hehe, no nie przesadzaj, ostał się garnitur - wykorzystaj go na innej imprezie ! :D

Gość no to faktycznie nieciekawie
a w jakim miescie masz ta studniowke, moze przez internet kogos znajdziesz na szybko.

To Ty widać życia jeszcze nie posmakowałeś - ucz się jakie mogą być kobiety ....

Gość ona w sieci
idż z najładniejszą jaką znasz żeby wyglądała przy niej blado-jak nie pójdziesz to dopiero będą mieć polew...

Gość Mizaavii
musisz tam koniecznie iśc i to z super dziewczyną. Powiesz kolegom, ze od dawna ci z tą poprzednia nie pasowało, ale głupio ci sie było wycofać, tteraz kamień spadł ci z serca. Czasu mało, ale sie nie poddawaj, szukaj, .....

Gość mam dola normalnie
myslicie ze na jej decyzji moglo zawazyc to ze jestem Murzynem? :-o

Gość agata-----
mam dola normalnie , sluchaj moze jeszzce ci sie poszczesi, zapros kogos chociazby przez net , moze sie uda..

Gość ja tobym nawe
kuzynke wziela,zeby tamtej pokazac

dokladnie!musisz tam isc bo wtedy dopiero staniesz sie obiektem drwin. Znajdz jakas naprawde ladna dziewczyne, niewazne juz jakimi sposobami;) poszukaj na jakichs portalach, moze masz taka kolezanke a moze kolega ma kolezanke. Nie poddawaj sie przede wszystkim!

Gość Mizaavii
A, i dziewczyna może byc nawet troche starsza, wiem, że chłopcom to imponuje, czasu mało, bierz sie do działania

mialo byc oczywiscie ze musisz isc bo dopiero jak nie pojdziesz staniesz sie obiektem drwin

;-) przednie rady... brakuje tylko takiej ze przypadkiem w czasie trwania studniowki oblewasz jej piekna kiecke barszczem ;P Lej na to z gory i tyle ...

Gość kobietka...83
jakbys byl z mojego miasta to chyab bym poszla z Toba:) idz koniecznie na ten bal! u mnie nie wszyscy mieli osoby towarzyszace.

Gość kobietka...83
moze jakas kuzynka bylaby chetna? z jakiego jestes miasta?

Gość leń--
A TO KU.R.W.I.SKO !!! nalej jej spermy do barszczu:classic_cool:

e my sie tu produkujemy a autor sobie gdzies polazl:o zamykamy budke

Gość Mizaavii
A wiesz nawet nie, ja bym sie nie zniżała do takiego poziomu, bo dziewczy n a zachowała się naprawde chamsko, nie dość, ze wycofałą się z zaproszenia w ostatniej chwili, idzie na tę impreze z kims innym, i jeszcze zawiadamia o tym sms, nie stac ja nawet na rozmowe. Więc najbardziej wyrafinowana, to by było przesłane jej sms , życzenia dobrej zabawy, a póżniej na uroczystości, podejść przywitac się jakby nigdy nic sie nie wydarzyło podłego. To dopiero taką osobę zastanowi, bo do chamstwa to ona przyzwyczajona. A najlepsza zemsta, to piękna dziewczyna przy twoim boku, szampański humor i świetna zabawa. To ją bardziej zaboli, i skłoni do przem,yśleń.

Gość encepence
na pewno idź na impreze; jak juz ma sie zmarnowac forsa za nia , to niech się przynajmniej nie zmarnuje za ciebie; poza tym , chyba najfajniej się u nas na studniówce bawili ci , co poprzychodzili sami; no chyba że wszyscy rzyjda parami no i zawsze mozesz jeszze znaleźć zastępstwo - może koleżanke , co tez ma mature , w innej szkole , bo sukienke juz ma :P

Gość dziekuję za rady ....
poczekam az mi nerwy przejda i ... podzwonie po kolezankach i sie popytam ... kuzynek niestety nie mam :(

Gość oanona
z jakiego miasta jestes?:>

Gość okolice Czeladzi ...
to na śląsku ...

Gość fajne dziewczyny
zgłaszajcie się!!

Gość no faktycznie nieciekawie
wspolczuje Ci. Jestem dziewczyną i Wiem niestety jakie czasami potafimy być :( Garnitur Ci się pewnie przyda ... na maturę ... ale to chyba małe pocieszenie :) Jak nie znajdziesz nikogo to idz sam !!! Pieprz tą glupia malolate ... Samemu tez da się bawic :) a do poloneza zapros kogos z innej klasy (na pewno jakas kolezanka z innej klasy zatanczy z toba przez chwilke - o ile wiem tanczy sie klasami, wiec najwyzej zatanczy 2 razy:P). Trzymaj się !!!

Gość poradźcie
spróbuj w necie, zaczepiając dziewczyny z portali randkowych a ta z którą miałeś iść to jakieś szmacidło, w sumie trudno, takie rzeczy się zdarzają ale przynajmniej wiesz co się w niej kryje

Co za durna pannica! Racje mają ci,którzy piszą,żebyś poszedł z jakąś pięknością i puścił plotę,że z tamtą za bardzo nie chciałeś,ale wstyd Ci było się wycofać :D niech ma za swoje gówniara.Powodzenia!

Gość facet napisz
z ajkiego miasta jesteś. na pewno znajdzie sie dziewczyna z forum:)

Gość mokry niż
Jakby nie to, że mam pod 30-stkę to chętnie bym się poszła wyszalec :P Już dawno na studniówce nie byłam :D:D:D