Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Peachtree

Zaczynam od 12.01.2007 kto ze mną? do stracenia 20 kg

Polecane posty

dziex rudolfino25 jasne że mozęsz is eprzyłaczyć obiecuję i przyżekam ze od jutra już napewno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wielkie plany i mażenia bo...sobota :) kwiatek

Gość rudolfino25
Hej Peachtree! I jak? :)

no i jak dziewczynki z dieta??wszytko w porzadku?u m,nie jak najbardziej odchudzam sie od wczoraj czyli tej magicznej liczby 12.01 musze teraz wytrwac choc miesiac podaje obecna wage 76 bez ubrania,170 hehe gdzies przeczytałam okreslenie tłusta locha:)jak najbardziej pasuje do mnie, ale juz niedługo bedzie laska nebeska:):) dzisiaj skuszałam: plaster poledwicy, jogurt naturalny z2 łyzkami otreb i kawe z mlekiem i cukrem ale tym razem 1 łyzeczka i co najlepsze smakuje mi taka:) było to koło 12 wiec czuje sie jeszcze pełna, planuje zjesc jeszcze 3 jabłka, 2 marchewkii znowu jogurt z otrebami, myslicie ze taki zestawa jest dobry?albo moze na jajka sie skusze...

jednak były jeszcze z uszka z barszczykiem, ale mysle ze nie sa one zbytnio kaloryczne:)a wy gdzie sie podziewacie??

Gość rudolfino25
No mi tez idzie calkiem niezle ;) Wprawdzie wczoraj z okazji niedzieli pozwolilam sobie na ciacho!!! Ale potem skatowalam sie 30 min. na stepperku wiec chyba spalilam :) A Peachtree zniknela..

hej a ja miałam weekend drobnego załamania w diecie, od poniedziałku byłam na 1000 i ani grama mniej:-( chyba przez to że ciężko mi się zmobilizować do ćwiczeń:-( przez 8 godzin dziennie siedzę przed komputerem a wieczory spędzam nad książkami więc ruch u mnie wskazany. Ale dziś znów wróciłam do diety tym razem powinno mi pójść lepiej bo wyznaczyłam sobie nagrodę:-) Po zrzuceniu tego 10 kg balastu jadę na fajny weekend do Kazimierza Dolnego. Dziś zjadłam trzy małe kanapki razowego chleba i wypiłam dwie kawy - niezbyt zdrowo, ale po wyjściu z pracy uzupełnię to o jakieś witaminy Może mnie ktoś okrzyczeć, że się nie mogę zmobilizować do regularnego ćwiczenia??

Ja wciąż trzymam się twardo. Moja dietka to: śniadanie: wafle ryżowe lub płatkiz jogurtem 0%, lub pieczywo chrupkie lub twarożek chudy 2 śniadanie - jabłko/pomarańcza/grajfrut obiad - ryba/piers z kuraka/ryz/warzywa/ czasem jakas zupka ale na jogurcie kolacja - najczesciej brak a jesli juz to wafel ryzowy/jablko/jogurt 0% Niestety w sobotę byliśmy ze znajomymi na imprezie i skonczylo sie na 4 piwach :-/, a butelka piwa to chyba 250 kcal, jesli mnie pamiec nie myli.

A jeśli chodzi o ruch - to u mie na razie biednie, bo sesja. Po niej zamierzam chodzic na silke lub na aerobic.

ja musze przejść na bardziej rygorystyczną dietę i zacząć ćwiczyć by zobaczyć na początek jakiś maleńki efekt bo inaczej to znów mi braknie determinacji i będzie bieda:-(

Gość dorothi
Witam Przyłączam się do was. Dziś zaczynam diete kopenhaską!!!Przy wzroście 170zm waże 75kg!!!Może ktoś stosował ta dietę to niech pisze ile schudł. Ja bedę pisała ile mi spadło. Pozdrawiam

Gość dorothi
daria, a może zaczniesz dietę kopenhaska?tylko trzeba miec przy niej silną wolę!Rzem będzie nam lepiej. Czytałam na innyc forach, że dziewczyny na nej chudną, tylko trzeba ją rygorystycznie przestrzegać!Ja pracuję też 8 godzin dziennie przy komputerze, więc też mało ruchu. Byłoby mi raźniej

ja do końca tego tygodnia postaram sie wytrzymać na diecie swojej własnej nie wiecej niz 1000 a jak efekty będą dalej tak opłakane to od poniedziałku nast. tyg przechodzę na dietę ametykańską Kopenhaskiej nie stosowałam

nie stosuję kopenhaskiej zapomniano w niej o kolacji!!! a po pracy musze się jeszcze angielskigo uczyć a jak jestem głodna to jestem zła i napewno do ręki książki bym nie wzieła

Gość mała i okrągła
WITAJCIE. Ciesze się, że znalazłam Wasz topik. Mam bardzo dużą nadwage, bo przy wzroście 160 cm moja waga pokazuje 88 kg !! Mój cel to do końca roku ( czyli do Sylwestra) 50 kg. Czyli 38 kg wytrwalości i uporu. Rozkładając to na miesiące (ok. 3 kg na m-c ) to chyba dobry plan? Prosze Was o wsparcie i motywacje :) Start 16. 01.07

witam widzę że nie ja tylko mam ten problem mam co zrzucać zaczęłam od dziś mogę przyłączyć się do was????????? muszę pozbyć się10 kg w tym roku to byłby mój sukces to do jutra trzymajcie się papapapapa

oj jak zawzięcie się odchudzacie nikogo tu nie widać a może znów załamka i batonik zjedzony ja się trzymam

Gość mała i okrągła
cześć Alexandria Miło, że będziesz się odchudzać ze mną :) Ja dziś 3 dzień na dietce, jakoś się trzymam ale i ja miewam grzeszki :) dziś nie oparłam się 2 cm plastrowi pysznej pasztetowej... :( Wczoraj skoczyłam 400 razy na skakance i dziś nie moge na cholere patrzeć :) ale byłam na godzinnym spacerze... może wieczorem poćwicze chociaż z 15 min :) Pozdrawiam Ps. A gdzie się podziały inne odchudzaczki z tego topiku?? 16.01. waga 88 kg :(

hej malutka (mogę tak) ja dzisiaj w pracy 12 godz.chodzonka to i sił już nie ma wieczorkiem na coś innego ale z jedzonkiem przystopowałam (wcale nie ja) teraz dzieciaki będą miały ferie to wieczorkami może pobiegamy wspólnie bo przecież ruchu unich niezawiele a jutro bieganie z odkurzaczem pozdrowionkatrzymajmy się

Gość mała i okrągła
ok przenosze się do tamtej ekipy. Cmokuś

Gość duli278
Przyznam się że miałam podobną wagę do zrzucenia bo 24kg myślałam że to nie jest do osiągnięcia ale myliłam się odchudzałam się wraz z suplementacją African Mango http://afrikanmango.pl dużo spacerowałam bo ruch to podstawa oraz jadłam regularnie posiłki!