Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to prawda..

Czy to prawda ze dziewczyny w wieku 19-2.. wolą starszech facetów???

Polecane posty

Gość Czy to prawda..

Gość klfdsjkbdsajkb
ja mam 19 lat a moj mezczyzna 22

Zalezy co rozumiesz przez \"starszych\" - kilka lat, czy kilkadziesiat? Ja mam 20 lat, moj facet 27 , jestesmy razem od roku. Nie wyobrazam sobie byc z mlodszym. Ja juz mysle o zakladaniu rodziny - czy chlopak w moim wieku tez by o tym myslal? Nie, jeszcze ma czas zeby sie wyszalec. a ja nie chce szalec. mam taka osobowosc.

Gość JACEK1982
jestes nienormalna ja mam 25 i w ogole o ty mnie mysle

Gość JACEK1982
a co do topicu to niekoniecznie!!!!!!!!!!!!!! moj brat ma 19 lat i jego laseczka tez ma 19

Gość ihneqviuerv
Ja mam 20 a moj facet 26

Gość Czy to prawda..
Moja ex wczesniej była z kolesiem o 5 lat starszym ..po tem była ze mną jestesmy w tym samym wieku 21 lat...A pod koniec powiedziała mi ze czuje ze jest z facetem w swoim wieku...A teraz spotyka sie nie wiem na jkich zsadach ale pewnie nie czysto kolezenski z facetem w ieku 29 tal..ehhh Najgorsze jest to ze jak bylismy razem to ona doniej zarywał choc powiedziała mu i to nie raz ze bedą tylko klegami nic wiecej mnie tez zapewniałą ze to tylko kolega i lubi z nim rozmawiac i ze nigdy nie bewdzie z nim bo jej nie pociąga i nie ma tego czegos...ale spotykała się z nim dodam ze pracuja w tej samej firmie tylko wroznych miejscach..I co po rozstaniu zaczeła się z nim czesciej spotykac...Ostatnio nawet przyjechała z nim zeby mi dac notatki..a mówiła ze bedzie autobusem...I nie chciałą powiedzec z kim jest a ja i tak wiedziałem ze to on i potwierdziła mi to z usmieszkiem na twarzy.....

Gość Czy to prawda..
zalezy jak koles jest ustawiony ale w 20 lat zakładac rodzine..co ty..ja tez o tym nie mysle ..a gdzie wykształcenie ...itd..?? Zresztą wszystko zalezy...

Gość tez mi sie tak wydawalo
... a pokochalam rok mlodszego :-)

Gość ******************************
Ja lubie starszych. Tak o 10 lat.

no dooobra, ale: Facet starszy to sie juz troche wyszalal, i nie mam poczucia strachu, ze mnie zostawi, bo jest jeszcze mlody i chcialby posmakowac, jak to jest z innymi dziewczynami. Straszy to juz wie dobrze, jak jest z innymi, i dlatego wie, ze teraz ma najlepsza pod sloncem :) Oczywiscie, nie mowie o ogole, ze kazdy facet pod 30stke chce zakladac rodzine, tylko mowie, ze predzej bedzie to mozliwe ze starszym niz z 19stolatkiem, nie? Co 19stolatek wie o zyciu, nic, niedojrzaly jest. Pewnie, ze nie kazdy, ale wyjatki potwierdzaja regule.

Rodzina moze sie rownac na poczatek = dwie osoby. Mam 20 lat, drugi rok studiow. Studia tylko 3letnie, w UK nikt praktycznie magistra nie robi. Poltora roku-dwa, domek na kredyt, no i mozna powoli myslec o malenstwie. Nie kazda kobieta ma potrzebe miec dzieci po 30sce. Bo co? Bo kariera? Zalezy co jest dla Ciebie najwazniejsze w zyciu. a dla nas obojga jest to rodzina. Co do \"Czy to prawda\" - wiesz, nie ma takiej reguly,ze dziewczyny wola starszych, ale wydaje mi sie, ze wiekszasc nie mialaby nic przeciwko zwiazkowi ze starszym, a nawet by preferowala. Czemu? Z uwagi na doswiadczenie partnera, poczucie bezpieczenstwa. Tym bardziej, ze dziewczyny dojrzewaja szybciej i czasem nie potrafia sie dogadac z rowiesnikami.