Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markikkaka

I kolejne dziecko z porodu po ludzku umarło

Polecane posty

Gość markikkaka

lekarze są bez serca jezeli wymagana jest cesarka to trzeba ja zrobić a nie może pani urodzi albo wrec czyciskają dziecko z kobiety, podczas porodu faszerują nie wiadomo czym Giertych chyba te 1000 zł dał na prywatną cesarke lub rzeczywisty poród po ludzku, na każdego może trafić bezmyślność lekarza i pazerna oszczedność na życiu szpitala może tym Religa powinien się zająć

Gość kobiety uważajcie
kobiety uważajcie na tkich bezmózgów, tylko co zrobić jak sie na takiego trafi podczas porodu?

Gość a co sie strało nic nie wiem

Gość achhhhhhhhhhhhh
o tym nie powiedzą w telewizji ale mojej znajomej kazano rodzic naturalnie nie chcieli zrobic cesarki, podali jej cos w kroplówce dziecko bylo za duze na poród naturalny, po długim i meczącym porodzie zmarło

Gość achhhhhhhhhhhhh
o tym nie powiedzą w telewizji ale mojej znajomej kazano rodzic naturalnie nie chcieli zrobic cesarki, podali jej cos w kroplówce dziecko bylo za duze na poród naturalny, po długim i meczącym porodzie zmarło

Gość hoppol
a gdzie znajoma rodziła ?

A dlaczego nazywasz ten poród porodem po ludzku? Wiesz w ogóle o co chodzi w porodzie po ludzku? Cesraka też może być porodem po ludzku, ten termin NIE JEST jednoznaczny z porodem naturalnym za wszelką cenę. To co opisujesz to nie był żaden poród po ludzku tylko zwykła niekompetencja lekarza, o ile naprawdę zawinił fakt że nie chciał zrobić cesarki. Jeżeli tak to należy zaskarżyć szpital, niech gnoje płacą.