Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani ciekawa odp.

solarium a .. okres ?

Polecane posty

Gość pani ciekawa odp.

chciałbym isc, nigdy nie bylam ale nie wiem teraz... bo mam okres oczywiscie jak pójde to w jakiś "lekki" dzień, ale czy to moze miec wplyw na opalenizne ?

Gość u mnie
nic to nie przeszkadza, bierz tampon i tylek tez ci sie opali:P

Gość Kulka-a
ja słyszałam, że nie powinno się podczas okresu chodzić na solarium, zresztą tak samo opalać na słońcu. Tak słyszałam... moja znajoma miała po solarium krwotok, niestety...

Gość blondyneczkacalineczka
Nie mozna isc na solarium w okres absolutnie odradzam!!! Może sie nic nie stac ale..lepiej dmuchac na zimne zreszta kazde porzadne solarium wywiesza tabliczkie ze jaesli masz oikres to odradzaja opalanie:)

Gość nie radzę opalania
podczas okresu. Miałam podobny problem i nie wiedziałam co robić nawet pytałam się mojego ginekologa i mówił żeby lepiej się powstrzymać. Oczywiście powiedział że jednej może nic nie być a drugiej tak więc lepiej przeczekac te pierwsze dni.

Gość pani ciekawa odp.
no ogólnie ten mój okres slaby jest, dzis niby najgorszy dzien ale i tak straszny light...jutro pewnie będzie po okresie, wiec nie wiem czy isc wieczorem, moze pojde najlepiej byloby w nd, ale jak pojde pierwszy raz i będę potem jakas czerwona czy cos to jak potem do szkoly pojdę... :(

Gość totalnie nieodpowiedzialni
ludzie, to solarium to cholerny syf. Bez syfu wejde a z syfem skory mozna wyjsc.

Gość DKNY_25
Jeszcze nigdy nie slyszalam o tym ze podczas okresu powinno sie unikac solarium. Dlatego zawsze korzystam - i do tej pory nic niepokojacego nie zauwazylam...

Gość no to jeszcze mało słyszałaś
zapewne o tej dziewczynie, która zmarła podczas okresu w solarium - też nie? ani o tym, że możesz dostać krwotoku? i o tym, że nie można w tym czasie brać długich, gorących kąpieli? napisz lepiej testament...