Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monika_19

pytanie do facetow...

Polecane posty

Gość byl by to znak jestem łatwa
gdyby on nie poprosil tylko ty sama dałaś, i bylby to znak chce rzebyc mnie przelecial

ale to nie tak.. to facet z mojej grupy (studia).... wyszlo przez przypadek... cholera wiem ze tak jest i dalatego sie martwie :(

jestem kobietka ale pozwolisz ze sie wypowiem, moim zdaniem to nic zlego ze dalas swoj numer, poprostu chcesz goscia poznac, szanuje ludzi ktorzy nie boja sie lamac konwenanse ze to niby tylko facet moze prosic o numer, zycie jest zbyt krotkie i trzeba z niego korzystac niektore z odwaznych decuzji moga zmienic nasze zycie na lepsze, sprawic ze gdy sie zestarzejemy bedziemy mieli co wspominac, to tak przy okazji, nie truj sie ze dalas numer moj boshe przeciez mialas prawo:) do odwaznych swiat nalezy:)

no tak.. siedzielismy na zajeciach.... musze zaznaczyc ze on boski jest... ale bardzo niesmialy i w zyciu by nie zapytala pierwszy... dostalismy duzo zadania z matmy... stwierdzilam chcialabym miec kontakt z grupa (pierwszy rok) bo nikogo tu nie znam.. pytanie \"dasz mi swoj telefon\" samo wyszlo :( bossse jaka ja glupia jestem... a najgorsze jest to ze on wzial moj i powiedzail ze napisze ale nie napisal :( jutro ide na zjaecia jak sie zachowywac??? jakby nigdy nic???

oj jejku jesli to jest normalny facet to nic nie powei grzecznie podziekowal znaczy sie ze normalny, to juz na swoje ryzyko wszytsko, moze sie jeszce odezwie :) nie bedziesz sie spodziewac nawet, a zachowuj sie normalnie, powiedz czesc usmiechnij sie i tyle przeciez nic sie nie stalo:)

no wiesz nie wszystko zloto co sie swieci...ALE moze sie okazac ciekawym czlowiekiem zycze Ci powodzenia w nawiazaniu znajomosci:)

Gość Jacek1982
on teraz mazy zeby z toba wyladowac w lozku

Gość jakby marzyl to by zadzwonil

Gość starzyk
Gdyby dała mi do siebiue numer 19-sto letnia Monika zadzwoniłbym bez wahania!!;)

Gość bo ty jestes stary
starzyk to nie dziwota

Gość ale jaki telefon
? Nokię, Siemensa...?

Gość hdufgyfguiekgfuidega
moze jest zbyt niesmialy i dlatego nie zadzwonil:)

Gość starzyk
Stary ale jary!!!! I paru sztuczek mógłbym jeszcze takie dziewczątko nauczyć... Będziecie starsi, to zrozumiecie co to znaczy parę lat więcej..;)

Gość ale jaki telefon
Pytałaś się jak bym zareagował gdyby dziewczyna dała mi swój telefon. To się pytam jaki (jakiej marki) telefon!

Gość ale jaki telefon
A gdzie w pytaniu jest napisane, że chodzi o numer?