Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stop wolności sexualnej

Czemu kobiety, które się nie szanują zasłaniają się swoją rzekomą wolnością?

Polecane posty

Gość podobnomoralna
Ach! Chcialam jeszcze dodać, że ci "porządni" zabierają się do podrywania jakby chcieli a nie mogli.Zamiast podejść do panny i powiedzieć "Cześć fajna jesteś. Pójdziemy razem na kawę? (bo przecież nie do łóżka:) to potrafią krązyć godzinami wokół dziewczyny, robią podchody a potem i tak nic z tego nie wychodzi, bo impreza się kończy, wyjazd dobiega końca i wszyscy rozchodzimy się w swoj stronę. A jak ja robię pierwszy krok, to chowają się w mysią dziurę i udają niezainteresowanych. Tragiczne!

Gość realizm uber alles
podobnomoralna nikt cię nie chciał bo masz chore wymagania, pewnie zawyżone mniemanie o sobie, jesteś pewnie zarozumiała i masz się za niewiadomo kogo. więc się nie dziw.

Niektorzy myla pojecia i uwazaja, ze jesli kobieta uwaza swoje cialo za tylko i wylacznie swoja wlasnosc oraz potrafi bez wyrzutow sumienia uprawiac seks bez milosci, to juz oczywiscie robi to z wszystkimi gdzie popadnie. A tu guzik prawda. Osobiscie nie poszlabym do lozka z zadnym idiota, ktory potem opowiadalby o mnie swoim kolegom. Dlatego starannie unikam wszystkich pokazowych macho-menow.

Gość tylko dlaczego takie
wyzwolone kobiety często próbóją "podrywać" naprawdę porządnych facetów i udawać wtedy świętoszki? czemu są tak bezczelne i nie chcą wiedzieć, że dla psa kiełbasa. Same dobrze wiedzą, że nie zasługują na tych facetów, więc czemu są tak perfidne i się do nich śmią pchać? :( Ale tak to jest :( Jak facet jest porządny i spokojny, mądry, inteligentny, obyty, pracujący w szanowanym zawodzie, wykształcony, z klasą i stylem to oprócz wartościowych kobiet lecą na niego też szmaty. A taka szmata może udać porządna i go szkrzywdzić. :(

czy was juz faktycznie wszystkich bogowie opuscili? :-O a co ma do rzeczy zachowanie podkolderne do normalnego zycia? prostego przelozenia wszak nie ma :classic_cool:

Gość Stop wolności seksualnej
Po prostu kobiety wyzwolone mnie brydzą. Po prostu nie mają żadnych zasad. Porządna kobieta rezerwuje swoją seksualność dla mężczyzny, którego kocha. Skoro sam się szanuję to mam prawo tego wymagać od parnerki. Poza tym cnotliwe, porządne dziewczyny są przeważnie najbardziej wrażliwe, delikatne, pełne ciepła i miłości. Umieją panować nad swoimi intstynktami i jak aktualnie nie mają faceta to nie lecą do łóżka z jakimś kurwiarzem. Te kobiety wyzwolone niczym nie różnią się od dyskotekowych kurewek.

Gość ja nie chodze
ty facet za to jestes wzorem snot i wrazliwosci - widac to z twoich wypowiedzi. ty jakiejs naiwnej szukasz, a nie kobiety, wspolczucia dla tej co da sie nabrac.

Gość PORZĄDNE ONLY
czyli kobieta, która się szanuję i uważa, że kochać się może tylko z mężczyzną, którego kocha jest naiwna. bo prawdziwa kobieta to uprawia wolny seks i ciągnie pały komu popadnie. bo ona taka wolna i się kurwa nie liczy z niczyją opinią. ;(

Gość Im kobieta bardziej cnotliwa
Tym lepiej

Gość a im lepiej
tym fajniej

Gość gość
kurde, napisalam tu posta, ale widze ze go nie ma. Chcialam tylko napisac, ze ja sie bzykam tylko, jak kogos naprawde kocham, a i tak zaden facet mnie na dluzej nie chce. Wiem, wiem, przegralam zycie, ale tez i obalam Twoja teorie drogi autorze;)

Gość pozdro bo Ty
w ogóle jesteś dość osobliwym przypadkiem ;) wyjątek potwierdza regułę :)

Gość glupie gadanie
faceci niby szukanja porzadnych dziewczyn, ale w rzeczywistosci maja je w dupie, ja jestem porzadna i czasem wydaje mi sie, ze umre jako dziewica, jakos wszyscy wybieraja moje nieporzadne kolezanki i nikomu nie przeszkadza ilu mialy kochankow :(

Gość do głupie gadanie
Te chłopaki, które oglądają się za puszczalskimi laskami napradę nie są ciebie warci. napewno znajdziesz porządnego partnera :)

Gość glupie gadanie
nie rozsmieszaj mnie, nie mam 5 lat tylko 27, a wszyscy fajni faceci sa pozajmowani. i wcale nie sa z cnotliwymi paniami, wrecz przeciwnie :O to te bardziej rozrywkowe dziewczyny pozajmowaly najlepszych facetow i to za nimi KAZDY sie oglada

Gość rozrwykowy a porządny
pewnie jesteś szarą myszą, zamykasz się w sobie i nie umiesz kusić mężczyzn. kobieta może być rozrywkowa, przebojowa, bardzo atrakcyjna a jednocześnie bardzo porządna i cnotliwa.

Gość glupie gadanie
nie znam takich :O zreszta nie jestem zamknieta w sobie mam wielu orzyjaciol, ale na przyjazni sie konczy. Nie jestem typem barbie, jestem normalna dziewczyna, ale chyba nie umiem podrywac facetow.

Gość glupie gadanie
wszystkie najbardziej atrakcyjne kolezanki mialy po kilku facetow w lozku, ale to wcale nie przeszkadza nastepnym.