Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niech ktoś doradzi...

Jak zrobić dobre wrażenie na chłopaku??

Polecane posty

Gość sexi penis
ja mam niezawodna recepte, tylko sie do niej dokladnie zastosuj, pkt po punkcie bo inaczej nie zadziala, a wiec -zabierz go w ustronne miejsce (moze byc meski zasyfialy kibel, bardzo romantyczny) -wez jego brudnego czlonka w swoje usta i zacznij ssac, tak mocno az ci sie spusci do gardla -a potem daj mu dupy oto cala tajemnica udanego zwiazku ty glupia malolato, poczytaj sobie bravo to twoj poziom, a nie glupie pytania zadajesz...a w ogole to popieram powyzsza wypowiedz ze pewnie zatanczyl z toba z grzecznosci

Gość sexi penis
nie rozumiesz ze on jak juz to chce cie tylko przeleciec, i to jeszcze nie wiadomo czy napewno, bo moze mu sie wcale nie podobasz, moze wcale nie jestes taka piekna jak ci sie wydaje...

Ale to naprawde łądny rozsadny chlopak, gra(pracuje) studiuje i mysle ze ni tylko to mu w głowie, i nie uwazam sie wcale za piekna jakas jak tu ktos napisał!! ale mysle ze brzydka tez nie ejstm. Prosiłam o takie rady typu usmiechanie sie do niego itd ale widze ze nikt nie wie co trzeba w takich syuacjach robic gdy komus zalezy na kims ... bardzo...

aaa i jeszcze pytanie do chłopaków: czy myslicie ze jak ie dowie ile mam lat bo az tyle o mnie nie wie a jestem 5 lat młodsza to wszystko może się popsuć?? przez wiek?? a raczej przez róznice wieku??

Gość BiEgNę
nie potrafię dac ci lekcji uwodzenia ;-) sama musisz wiedziec co kiedy zrobic.przecież jak nie będziesz wiedziała co masz w danej chwili zrobic to przecież nie zadzwonisz po poradę,nie?:D

Gość BiEgNę
faceci lubią młode i świeże :D

biegnę... ja to wiem tylko przeciez 1 wrazenie jest najwazniejsze a ja jestem jeszcze młoda i nie mam doswiadczenia za bardzo ze starszymi i nie cjhce dac plamy... potem juz wiem co robic;]

Gość BiEgNę
pierwsze czy nie pierwsze to i tak musi byc dobre :D liczy sie pewnośc siebie :D

Gość ziomalkalka
uśmiechaj sie ukradkiem do niego;] to działa!!

Gość onaona ona
tak! przede wszystkim uśmiechaj sie do niego;)

Darujcie sobie te wszystkie denne komentarze. Dziewczyny wczesniej dobrze mowily, usmiechaj sie do niego,spogladaj... Gdy bastepnym razem sie spotkacie pochwal jakis utwor,ktory zagrali(jesli oczywicie bedzie co chwalic :) ) Nie boj sie pierwsza do Niego zagadac. Moim zdaniem on juz \"cos\" zrobil zapraszajac Cie do tańca. Ktoś wspomniał ze z grzeczności. Ja w to wątpie bo w koncu krotko sie znacie. Z grzeczności to można z brzydką kumpela zatanczyc a nie z ładną (wspomnialas ze nie masz sobie nic do zarzucenia:) ) dziewczyna która sie widzi pierwszy raz! Wiec pamietaj slodkie oczka,uśmieszki, wykaz się też inteligencją. Trzymam kciuki. papa

Gość ciotka dobra rada001
Może jak następnym razem poprosi Cię do tańca (mam nadzieję że nie depta i się zgodzisz) to zaśpiewaj mu coś do uszka. Przez muzykę do serca - ach jakiez to będzie romantyczne

Gość sugar ; D
do sexi penis - nie mów dziewczynie co robiłaś w wieku 13 lat Skarbie ; D do uzurpator_na_maxa - masz jakieś niespełnione fantazje chłopcze, a napewno się jeszcze w łóżko moczysz. Porozmawiaj o swoim problemie z psychiatrą a nie się na forum rozpisujesz ; ) do ja ona xxx(..) - jak masz 60 to tak - 23 latek jest dla Ciebie gówniarzem do podszywacza. " Niech ktoś doradzi" - skoro mu na to pozwoliłaś to pozdro , nie chwal się ; D do Jacek 1982- zmień klej na mocniejszy albo idź na geyparty tam Cię pomasują ; D do Man of Valor - Skąd wiesz czy Ona mu się nie podoba? akceptuje siebie a to najwazniejsze ;D do topolinkaxxxbebebebe - Ty chyba chodzisz do tej samej podstawówki co koleżanka sexi penis do Tygrysss- stanowczo za dużo filmów dla dorosłych się naoglądałeś ; D

Gość zbok002
Najlepiej jak byś mu pozwoliła się przelecieć w jakimś romantycznym miejscu.Jeśli to jest dyskoteka usiądź z nim na moment i masuj mu krocz potem rozepnij rozporek potem wstań z nim powoli ściągaj mu spodnie podlem bokserki itd. a i ty też sie powoli rozbieraji zacznij go całować pozwól mu włożyc peniska do pupci potem ty zacznij go ssać i tak powinno się udać. P.S. Całuj czule i z języczkiem!!! Jeśli to nie zadziała to się uśmiechaj do niego po jakimś czasie moesz do tak troszke pocałować a potem on się z toba przeleci zrobi Ci bahora i koniec całej bajeczki!!!!!!!! buhahahahahahahaha

Gość MrAnett
Ale wy jesteście głupi. Jak to czytam to aż głowa boli. posłuchaj mnie dzieciaku uważnie... PO 1- NIE NAŻUCAJ MU SIE BO IM BARDZIEJ BD TO ROBIŁA TO TYM BARDZIEJ ON BD OD CB UCIEKAŁ! PO 2- ZA DUZO SB WYOBRAZASZ MASZ NASRANE W GŁOWIE JESLI MYSLISZ ZE JAK KAZDY FACET CIE POPROSI DO TANCA TO ODRAZU CIE KOCHA. SPÓJRZ NA TO Z DRUGIEJ STRONY GDYBY MU TAK ZALEZAŁO NA TB ZEBY CIE POZNAC TO BY JAKOS ZAGADAŁ DO CB A NIE TYLKO RAZ ZATAŃCZYŁ I JUŻ.. PO 3- JEŚLI MU BD MASOWAŁA KROCZE A WY NAWET NIE JESTESCIE RAZEM TO WYJDZIESZ NA KU... SORKI ALE MÓWIE JAK JEST BO WTEDY SB MOŻE POMYSLEC ZE TAK ROBISZ Z KAŻDYM I NAPEWNO CIE NIE BD CHCIAAŁ BO BD SIE BAAŁ ZE POZNASZ ZNOWU JAKIEGOŚ GOŚCIA I ZROBISZ MU TO SAMO. FACECI CHCĄ NORMALNE DZIEWCZYNY A NIE JAKIEŚ KU... JAK BD SŁUCHAĆ TYCH ..... CO CI TAK MÓWIĄ ZEBYS TAK ZROBIŁA TO BD CIE TRAKTOWAL JAK ZABAWKE ALBO JAK K.... NARA

Jak fajnie...podziałało 3 lata ....już jestem w ciąży z nim....may dzidzie chcemy nadać jej imie Karolcia...:P...Dzienks...Masowanie krocza pomogło ....za 3 miesiące ślub:::)