kkkaaasss 0 Napisano Styczeń 11, 2007 Mam pytanie czy to mozliwe abym w 8 miesiacu ciazy poronila? Prosze dajcie mi odpowiedz poniewaz jestem zalamana bylam w 8 miesiacu ciazy poczulam sie zle zaczal mnie dól brzucha bolec i poleciala krew maz zawiozl mnie do szpitala a tam powiedzieli przykro nam ale pani poronila czu jest to mozliwe w 8 miesiacu gdzie do rozwiazania zostal miesiac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rerere Napisano Styczeń 12, 2007 w ósmyn miesiacu urodziłam zdrowe dziecko. To bardzo dziwne co piszesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość afro Napisano Styczeń 12, 2007 najlepiej zwroc sie z takimi pytaniami do lekarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chwila chwila Napisano Styczeń 12, 2007 ale widzialas martwy plod??bo w 8 miesiacu to juz duzy musial byc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość musialas go przeciez Napisano Styczeń 12, 2007 urodzic lub musieli ci zrobic cesarke aby pozbyc sie plodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość afro Napisano Styczeń 12, 2007 moze to jakas sciema z tym pytaniem - 8 miesiac to juz zaawansowana ciaza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cos jak cos Napisano Styczeń 12, 2007 raczej niemozlkiwe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jakbys poronila musieli by ci zrobic cesarke !!!przeciez to nie juz plod tylko dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach