WywaloneJajcā 30 Napisano 3 godziny temu Zablokuje karle zapluty. Macie mnie zabawiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 121 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, WywaloneJajcā napisał: Zablokuje karle zapluty. Macie mnie zabawiac Pewnie już se poszłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 30 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Pewnie już se poszłaś. Mam taki ser pleśniowy ze jebje w całej chałupie jak jest w lodowce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 30 Napisano 1 godzinę temu Smakuje jak zgniła moszna owsika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minerał Fiuta 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJajcā napisał: Mam taki ser pleśniowy ze jebje w całej chałupie jak jest w lodowce jeeebie jak twoja ciipa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 30 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Minerał Fiuta napisał: jeeebie jak twoja ciipa Chciałbyś psychopato Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 121 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, WywaloneJajcā napisał: Mam taki ser pleśniowy ze jebje w całej chałupie jak jest w lodowce Mi ostatnio yebało makrelą wędzoną. Dobrze, że galaretki robię w kubkach z zatyczką, bo byłby niezły dżez smakowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 30 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Mi ostatnio yebało makrelą wędzoną. Dobrze, że galaretki robię w kubkach z zatyczką, bo byłby niezły dżez smakowy. Ryby te konserwy to jebje tak że nigdy nie pojmę jak to można do japy wsadzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 51 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Mi ostatnio yebało makrelą wędzoną. Dobrze, że galaretki robię w kubkach z zatyczką, bo byłby niezły dżez smakowy. Bardzo wysublimowane słownictwo jak na przykładną żonę, matkę, i katoliczkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 30 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Brine napisał: Bardzo wysublimowane słownictwo jak na przykładną żonę, matkę, i katoliczkę. Powtarzasz się. Przewidujesz jakieś zmiany e repertuarze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 121 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJajcā napisał: Ryby te konserwy to jebje tak że nigdy nie pojmę jak to można do japy wsadzic Konserwy akurat są spoko. Chyba że wziąć pod uwagę wygląd. Np.jest coś takiego jak sałatka z makrelą. Wygląda jak ... z papryką i podobnie z konsystencją. Pyszka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 30 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Konserwy akurat są spoko. Chyba że wziąć pod uwagę wygląd. Np.jest coś takiego jak sałatka z makrelą. Wygląda jak ... z papryką i podobnie z konsystencją. Pyszka. Obrzydliwie capia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 60 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Brine napisał: Bardzo wysublimowane słownictwo jak na przykładną żonę, matkę, i katoliczkę. Nie umie wprost napisać, czuć było grzybicą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 30 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Konserwy akurat są spoko. Chyba że wziąć pod uwagę wygląd. Np.jest coś takiego jak sałatka z makrelą. Wygląda jak ... z papryką i podobnie z konsystencją. Pyszka. Boze jakie to guwno te kwiatki polskie w sam raz dla salowej i jej poczucia humoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 121 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Brine napisał: Bardzo wysublimowane słownictwo jak na przykładną żonę, matkę, i katoliczkę. Znasz przysłowie o wronach? Pewnie nie. I poszła mi z tą myszą, bo Puszkiem poszczuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 121 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajcā napisał: Boze jakie to guwno te kwiatki polskie w sam raz dla salowej i jej poczucia humoru Za jakie grzechy to oglądasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 30 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Za jakie grzechy to oglądasz? Chyba za moje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 121 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Bodnarajca napisał: Nie umie wprost napisać, czuć było grzybicą. Akurat rybie wonie są bakteryjne, ekspercie od siedmiu boleści wenerycznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 121 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajcā napisał: Chyba za moje Ten od Rejtana niezły oblech. Klata paskudna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 51 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Znasz przysłowie o wronach? Pewnie nie. I poszła mi z tą myszą, bo Puszkiem poszczuję. A znasz bajkę o wężu i zegarku? No więc właśnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 30 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Akurat rybie wonie są bakteryjne, ekspercie od siedmiu boleści wenerycznych. Bardziej mój ser candida Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 60 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Akurat rybie wonie są bakteryjne, ekspercie od siedmiu boleści wenerycznych. Więc właśnie o tym pisze. Najlepiej wziąć telefon i dobrze sprawdzić.q Edytowano 1 godzinę temu przez Bodnarajca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 30 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Brine napisał: A znasz bajkę o wężu i zegarku? No więc właśnie. Ja znam o danku bałwanku wiec se gadaj do posagu ręki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minerał Fiuta 4 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Za jakie grzechy to oglądasz? bo ta kurrrwa wszystkie głupoty ogląda a potem jej sie pierrrdoli w głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 121 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Bodnarajca napisał: Więc właśnie o tym pisze. Grzyb to nie bakteria. Matko, ile ty masz lat? Jaką systematykę na biologii ci wykładano w szkole? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 30 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Grzyb to nie bakteria. Matko, ile ty masz lat? Jaką systematykę na biologii ci wykładano w szkole? Zostaw tego pasozyta bo toto ulomne. Niech go gjenia wychowuje bo ona wierzy w resocjalizacje szczerbatej patoli. Każdy ma swojo historie och Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 60 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Grzyb to nie bakteria. Matko, ile ty masz lat? Jaką systematykę na biologii ci wykładano w szkole? Grzybica to bakteria i to wysoce zaraźliwa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 121 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Minerał Fiuta napisał: bo ta kurrrwa wszystkie głupoty ogląda a potem jej sie pierrrdoli w głowie A co ty czynisz chłopcze, że ci się się fiüt mineralizuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 121 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Bodnarajca napisał: Grzybica to bakteria i to wysoce zaraźliwa. Grzyb to jest grzyb. Inna grupa organizmów. Se poczytaj gdzieś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 51 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Bodnarajca napisał: Grzybica to bakteria i to wysoce zaraźliwa. Grzyby to osobne królestwo. Jak i protisty, wirusy, bakterie, doedukuj się. 🦠🟫 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach