Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sczęśliwa ale....

JESTEM Z ŻONATYM MĘŻCZYZNĄ KTÓRY MAM DZIECKO

Polecane posty

Gość Majka999999
a potem zostawi to dziewczyne,zeby pobzykac sobie nastepna?

Gość Majka999999
to byle zony powinnyscie byc szczesliwe ,ze poszedl sobie taki nikt

Gość jeje je
To nie ja jestem naiwna tylko wy ktore myslicie ze zbudujecie szczescie na nieszczesciu innych. Intima--30 jak sie zyczy komus nieszczescia to sie to odwraca przeciw komu tak zlorzeczy, wiec uwazaj by to sie przeciw tobie wlasnie nie obrocilo. Jak was faceci zostawia bo nagle spotkaja nastepna "milosc zycia" w postaci mlodszych to ciekawa jestem jak wy bedziecie wtedy spiewac o wielkiej milosci ukochanego

Gość Majka999999
a tymczasem prosiciezeby wrocil

Gość jeje je
wiec spiewajcie teraz poki jeszcze mozecie

Gość do jeje je
a wiesz, że facecie czasem zostawiają kobiety dla starszych albo w tym samym wieku? :D a wiesz, że czasem to kobiety zostawiają facetów dla innych? :D a wiesz, że czasem ludzie rozwodzą się wcale nie mając innego "związku" w zanadrzu? :D

Gość Majka999999
Bylam z facetem, planowalismy dziecko.Zaszlam w ciaze i okazalo sie ,ze wrocila jego dawna [cudza zona zreszta]i oznajmila ze sie dla niego rozwodzi.I wiedziala o mojej ciazy.I sa razem,jest im dobrze. Rozmawiam z nia jak z dobra kolezanka.Ach maja dziecko.

Gość szczesliwa juz nie szczesliwa

Gość w podobnej sytuacji
chetnie bym porozmawialam.. z Marzena i inny dziewczynami, ktore maja facetow po rozwodzie itd... zyjecie jeszcze?

Gość zzzccczzzccc
ales Ty naiwna dziewucho,jak Cie kopnie w dupe to bedzie to najlepsza nauczka i tego Ci zycze

Gość w podobnej sytuacji
jakby co moj mail: agas89@op.pl

Gość taka jedna jaaa
Autorko-olej te zawistne kretynki, jezeli Ty nie bylas powodem ich rozstania, tylko ich malzenstwo juz dawno sie rozpadlo to nie widze przeszkod zebyscie byli szczesliwi, facet ma prawo do szczescia, jego byla siedzi z fagasem w Anglii a on ma zyc w celibacie?a co do wieku to zaden problem, moj facet jest 9 lat starszy i jest super, zycze powodzenia:)

Gość Majka999999
Do autorki-nic sie nie martw i nie sluchaj tych zawistnych zon i bylych zon.Jesli jestescie dla siebie bedziecie szczesliwi.Kopnal zone w dupe kopnie i ciebie-bzdura.Jak facet do zonki wraca to sa takie szczesliwe-zdradzil raz zdradzi i drugi raz.Kopnal raz kopnie i drugi raz.Tylko kochanka potrafia tak przygadac w ich strone tez sie to ma.Kochacie sie i powodzenia.

Gość mejaaaaaa
haha coz za moherowe berety komentuja z taka zwiscia? czyzby to te biedne porzucone zgozkniale babiny? Autorko olej je! jesli jestes szczesliwa i masz pewnosc ze to TEN a on Kocha Ciebe to trzymajcie sie razem WBREW WSZYSTKIEMU i WSZYSTKIM! zycze z calego serca szczecia