Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erwrewrwe

Nagość przy partnerze - do kobiet

Polecane posty

Gość erwrewrwe

Pytanie do dziewczyn - czy wasz partner widział waszą nagość w pełnym świetle już podczas pierwszego pójścia do łóżka (a może wczesniej) czy rozwijało się to wolniej i stopniowo się "pokazywałyście", tak że pierwszy seks był po ciemku, potem przy lekkim świetle a pełne światło długo potem?

Gość ja umbryjka
moj od razu zobaczyl mnie naga

Gość dla mnie zupełna
nagość jest aseksualna

Z tego co sobie przypominam to pierwszy seks uprawialismy przy malutkim oswietleniu, wiec raczej nie widzial mnie za dobrze :P Ale to bez znaczenia, nie mam oporow przed pokazywaniem nagosci jak juz ide z kims do lozka, nie badzmy tacy pruderyjni, stosunek to wyzszy stopien intymnosci niz pokazanie komus kasi. :D

Gość Ka chi foo
nie no tylko rozporek otworzy hehehheheheheh ;)

Gość ulka23456
moj partner od razu zobaczyl mnie w calej okazalosci choc byl to moj pierwszy raz .. raczej nie bylo ztym problemu rzadnego wiedzialam ze mnie kocha

Gość synowa geja
A dlaczego miałabym się Go wstydzić?

Gość sfaafsdf
mam pytanie - czy wszystkie jesteście szczupłe i zgrabne?

Gość Moralnosc
Pokazywanie swej nagości mężczyźnie jest ciężkim grzechem.

Gość zaprzeczenie moralności
niepokazywanie mężczyźnie nagości grozi poważnymi zaburzeniami psychicznymi...hehehe

Gość synowa geja
jestem szczupła, ale nie uważam się za zgrabną w dodatku moje piersi to zdecydowanie nie wielkie melony :P No i co mam się ukrywać?

Jakby tylko szczupli i zgrabni mieli sie rozbierac, to by wszyscy musieli uprawiac seks w ciemnosci i w ubraniu... No, prawie wszyscy :D

Gość upupupuppupppp

Mysle, ze zupelna nagosc odkrylismy przed soba juz na samym poczatku. Jestesmy ze soba ponad 3 miesiace. Jesli twoj partner jest przy Tobie wyluzowany i czujesz do niego zaufanie a sex jest radosny i ognisty to przychodzi samo, naturalnie i zupelnie sie nad tym nie zastanawiasz. Teraz to prawie caly czas gdy jestesmy sami jestesmy nago lub prawie nago...przy sniadaniu i kolacji:)

Gość latka
A u mnie było stopniowo, bo wstydziłam sie tego i owego. Oczywiscie zupełnie niepotrzebnie :) I mój musiał czekac az zobaczył mnie całą nagą od stóp do głów i to przy świetle. Ale za to miał więcej radości z odkrywania kolejnych elementów mojego ciałka :)

Gość eeeeeeeech
ja ze swoim terźniejszym partnerem uprawiałam pierwszy seks przy telewizorze... ale szybko kochalismy się w świetle dzinnnym już po jakiś 2 dniach.... raczej nie miałam z tymproblemu by się jemu pokazac nago... choć mam lekką nadwgę. tym bardziej że skupiałam się na tym jak mi dobrze a nie jak wyglądam ... bo to nie prowadzi do cudownych chwil uprawaiania seksu we dwoje.... kochamy się róznie... raz nago raz ja w majtkach , lub w koszulce tak by wystawała jedna pierś.... różnie to zależy od fantazji nie zawsze jesteśmy zupełnie nadzy.... i chyba o to chodzi by nie stało się to monotonne... tym bardziej że kochamy się co drugi dzień a jestesmy ze soba prawie rok... n( nie zapeszać)

ja tam szczupła nie jestem ale nie stanowilo to dla mojego Mężusia problemu wiec dla mnie tez:D jest to pierwsza osoba poza moją mamą( w dziecinstwie) i lekarzem (normalka) która mnie widziala nago w biały dzien i nie jest to dla mnie wstyd. prawda jest taka że nikt nie jest doskonały a miłośc widzi piekno a nie grube uda czy małe piersi...

A ja się dziwie dziewczynom, które nie wstydzą się uprawiać seksu z facetem, ale pokazać gołe piersi czy tyłek. :O