Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaaamala

czy 8 lat różnicy to dużo?????????

Polecane posty

Gość ankaaamala

czy chłopaki uważaje ze 8 letnia dziewczyna to stanowczo za mloda/? czy to prawda? a moze wrecz przeciwnie. Panowie wypowiedzcie sie kto moze

Gość ja umbryjka
ja mam meza starszego o 8 lat.

Gość ankaaamala
dziewczyna nie ma 8 lat tylko jest 8 lat młodsza...

Gość jezeli sie kochacie...
to nie ma to znaczenia. Mam kobiete o 18 lat mlodsza ;p

Gość ankaaamala
a czy mezczyzni bardziej zwracaja uwage znaczy w jais szczegolny sposób ich pociagaja młodsze?? np ten mezczyzna ma 25 lat. czy tacy wola takie 2 kilku tatki czy moze 17 latki??

Gość ankaaamala
20 kilku latki miało być

to nie tak dużo... ani jeśli chodzi o kobietę 8 lat młodszą ani jeśli miałaby być 8 lat starsza... to jest granica do przyjęcia....

Jak dla mnie facect mający 25 lat zabierajacy się za 17 latkę jest chory i tyle. Partner powinien być z podobnego środowiska i wieku maks 5 lat różnicy. A im młodsza dziewczyna tym różnica też powinna być mniejsza.

Gość jeje je
jak poznalam mojego meza mialam lat 22 a on 30. teraz mam lat 26 a on 34. roznicy wieku wogole nie zauwazam.jestesmy noralnie funkcjonujacym malzenstwem, para, kochamy sie a to ze on ma troszke tych latwiecej ode mnie wogole jest niezauwazalne

Gość ja wiem...
to nie jest duzo, czasem facet jak sie zakocha w takiej mlodziutkiej 17 a ma sam 25 to swiata po za nia nie widzi! ona moze i fakt jest młoda ale facet majacy 25 lat tez jest młody wiec pasuja do siebie! nawet spotkałam sie z takim przypadkiem ez facet woli młodsza bo wie ze jest tylko jego jeszcze nie "przepchana" sory za słówko i w pełni swojej seksualności. Jest piekna młoda atrakcyjana i jeszcze przez długo bedzie ;) tak ze nie martwq sie

Gość wow kobieta o 18 lat młodsza..
to ile ona ma lat?? ja miałam kiedyś chłopaka o 9 lat starszego i po 2 latach bycia razem mimo że się kochaliśmy to wychodziło coraz więcej różnic między nami

Gość mala_dziewczynka
...pomiędzy mną a moim chłopakiem jest 9 lat różnicy, jeśli się chce to wszystko jest możliwe, są różnice (ale gdzie ich nie ma) i to często ja się czuje jako tak starsza... Powodzenia =)