Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meerci

Włosy!!!!- jak o nie dbacie?

Polecane posty

Gość meerci

Napiszcie prosze czym odzywiacie wasze wloski, jakie kuracje, odzywki stosujecie:)

Gość Ona o ja
jedwab najlepszy jest z bio silk...rewelka ze szok, po kazdym myciu maseczka do wlosow raz w tygodniu z avon z serii spa tez super oliwka do wlosow raz na 2 tyg z avon z serii spa - skarby indii ale najlepszy jest jedwab

Gość ahahahahahahahhahaa
Gość ja dbam tak że się dobrze
odżywiam , dużo ruszam (to poprawia krążenie) i prawie wcale nie czesze włosów (mam kręcone i bardzo gęste) Za to myje je codziennie rano i wtedy, jak sa mokre, czesze rzadkim grzebieniem. Jakiś czas używałam maski Cosmetici di Dora, ale teraz juz nie. Uzywam odżywki Matrixa do włosów kręconych. A czasami nawet nie używam żadnej odzywki. Ten jedwab jak dla mnie jest bez sensu- nic nie daje, tylko natłuszcza włosy może, ale ja go w ogóle nie uzywam, bo jak dla mnie to sama chemia a efekt zaden. Może jeżeli ktoś ma bardzo zniszczone włosy, ale na zdrowe w miarę nie ma sensu używać, bo tylko je natłuszcza, może się bardziej błyszczą. Ale ja go nie lubię:O I zawsze uzywam szamponów dla dzieci, np. Sanosan, Nivea itd.

Gość herubinka78
1. Dość "naturalne" szampony - tzn. proste formuły- jak najmniej składników ALE ZA TO 2. Maski (te, które zostawia się na minimum 15 minut), przynajmniej raz w tygodniu 3. Częste strzyżenie u dobrego fryzjera, który wie pod jakim kątem ciąć akurat Twoje włosy 4. Tabletki Alphol (pomagają też na skórę)