Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewieszkimjestem

Jak to jest z sexem u mężczyzn po 40 - tce

Polecane posty

Gość placek
no chyba nie myślisz że po godzinie bedzie zgłowy a raczej z ....... ;-)) jesli jest taki jak mówisz to masz przed sobą ładnych pare godzin ,miłości ,ciupciania ,bzykania ty jak tam chcesz

Gość powiem tak
jak nie sprawdzisz, to się nie dowiesz:;)

Gość niewieszkimjestem
po tylu nieudanych związkach mam tak zrypana psychike ze dla mnie każdy facet to kłamca i erotoman wierzcie mi.... juz nie wiem kiedy mowi prawde a kiedy bajeruje.... :-///

Gość placek
a gdzie intuicja kobieca?

Gość niewieszkimjestem
wolałabym nie sprawdzac aby nie zostac jednorazówką... ale uczciwe kobiety na tym siwcie są juz chyba na wyginięciu więc jestem chyba wybrykiem natury ;-(

Gość mówisz że nie jesteś
małolatą a co to w ogóle jest? (cytuję): "chcę się przekonać czy jest mnie warty (jest wodnikiem ja lwicą)" Co to w ogóle jest? Podejmujesz decyzje na podstawie horoskopu?! Hehe. Poza tym facet po 40. tak samo jak i małolat może wiele mówić a w czynach nic, zależy od osobnika a nie od wieku, bo po 40. facet też potrzebuje duuużo seksu ;)

Gość placek
fakt -każdy facet to kłamca i erotoman (erotoman - niedotyczy giertycha ) ;-))

Gość powiem tak
krowa, która ryczy, mało mleka daje:) tacy opowiadacze są zazwyczaj nieudolni, ale to nie jest reguła, to raczej moje doświadczenie

Gość niewieszkimjestem
dziekuje Ci Sorajka ale ja naprawde mam problem nie jestem jakąś laską która mozna przeleciec zeby się zaspokoić ja nie z tych.... mam 32 lata 2 dzieci i nie rajcuje mnie zaliczanie przez facetów mojej osoby :-]

Gość niewieszkimjestem
a co do horoskopu to miałam do czynienia z wagami i wole je omijać, najlepiej dogadywałam się z strzelcem ale był zonaty :-((( a koziorożec to dla mnie dupa wołowa :-p

Gość niewieszkimjestem
z impotentem tez miałam do czynienia ale sie za późno skapłam bo też dużo ryczał :-D

Gość placek
nienabijam sie serio - i mówie seroi również ze faceci tylko o seksie myślą i tego nikt nijak nie zmieni a to już od kobiety zależy czy to własnie ją wybierze i to ona musi mu udowodnić że to tylko ona jest ta jedyna ,a jak ...no na pewno nie dając mu na dzień dobry

Gość niewieszkimjestem
Placek? moja intuicja kobieca mi mówi żeby wykastrować wszystkich facetów i kobiety nie miały by problemu :D

Gość placek
a blizniaka próbowałaś ?;-)))))))

Gość placek
no czekaj czekaj -są też i niewyżyte kobiety , chcesz je pozbawić odrobinki radości ? ;-))

Gość niewieszkimjestem
co do dawania na dzien dobry to nie dałam :-p ja wolę przez miesiąc kawę z nim pić :-p cały czas go zwodzę ia kiedy chce się umówić mówie ze juz jestem umówiiona wtedy on wypytuje z kim ?????? :-D a wcale sie nie umawiam... chciałam sie tylko przekonać czy jest choć trochę zainteresowany moją osobą ...wyszło ze jest trochę zazdrosny bo powiedział ze mnie nie wolno sie z nikim spotykać :-/

Gość niewieszkimjestem
ja juz nie chcę zadnego mężą 2 razy się rozwodziłam :((((( chcę faceta który pokocha mnie i dzieci a nie przeleci na sniadanie obiad i kolację :-p

Gość niewieszkimjestem
mam jeszcze pytanko czy im częściej ludzie sie kochaja tym mają większą ochotę na sex? czy to nie ma znaczenia bo ja nie pamiętam co to sex :D i moze dlatego mam małą ochotę od lat ?????

Gość placek
to ty stara wyga ;-)) to ja chcetnie posłucham (ciekawych rzeczy sie dowiem ) mów mów słuchamy ;-))

Gość niewieszkimjestem
ale co mam Ci mowić? ze mój 2 mąż był totalną porażką? nawet dziecka nie potrafił porządnie zrobić urodziło sie chore:(

Gość mam 54 latka
;) Kochamy się często. 2, 3 razy w tygodniu. Często jak na nasz wiek i moiżliwości domowe (dzieci w domu). Jak mamy czas to tak z 3-5 razy. Jak mniej to 2.

Gość niewieszkimjestem
uszkodzone nerki, ADHD, wada układu kostno-stawowego ... dlatego zrozumcie mnie ja moge byc sama do konca zycia ale szukam faceta który nas pokocha a nie "przeleci";/

Gość pytanie do

Gość pytanie do
mam 54 latka A kto ci wiagrę przepisuje?

to ADHD to chyba akurat jest najmniejszy problem - ludzie z z ADHD sa zdolniejsi, inteligentniejsi i bardziej ciekawi świata niż Ci bez. Tylko najpierw trzeba takiego okiełznać. Co do faceta to nie doradzę, bo u mnie od dawna posucha.....;(

Gość do niewieszkim jestem