Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość freyja

Problem ze swiezo przekutymi uszami

Polecane posty

Gość freyja

Proszę was bardzo o jakąs rade, wyjasnienie co sie moze dziac z moimi uszami. Przekułam je mniej wiecej 5 tygodni temu, kosmetyczka powiedziała zebym te od przekucia nosiła 3 tygodnie i tyle nosiłam bez zdejmowania, pozniej było wszystko okej, no troche bolało przy zdjemowaniu ale tak bardzo krótkotrwale. A wczoraj wieczorem chciałam zmienic, zdjęłam jedne przemyłam woda utlenioną i od razu chciałam załozyc drugie a ie mogłam, w połowie mi utykały i dalsze wsuwanie bardzo bolało, pomyslałam ze moze jestem bardzo zmeczona i spróbuje jutro (pierwszy raz spałam bez kolczyków) rano tym bardziej nie mogłam, a co wiecej wyczułam ze zamiast dziurki mam twarda gulałke, nie wiem czy to ropa czy co innego, ale nic mi z dizurek nie cieknie, sa czysciutkie na zewnątrz. Przed chwila udało mi sie je przekuc ale okropnie bolało i boli. Gulałka jest nadal wyczuwalna. Dodam jeszcze ze mam przekute bardzo wysoko zeby przy noszeniu ciezkich kolczyków mi sie nie urwało. Jesli wiecie co mi tam sie w tych uszach dzieje to prosze napiszcie... z Góry serdecznie dziękuje :*

Gość Przekłutymi

Gość najlepiej
idź do kosmetyczki, która Ci przekłuwała uszy i druga srawa - przemywaj spirytusem salicylowym a nie wodą utelnioną!

Nie wiem...Sama robilam sobie 3 dziurki i mi sie takie cos nie robilo:P ale swieza dziurka szybko zarasta moze to przez to ? ja nosilam zlote kolczyki i przecieralam rumiankiem i wszystko bylo ok :D:P