Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze mam nie to co trzeba

Czy dla kobiet liczy się tylko twarz ?

Polecane posty

Bo mam takie wrażenie, przystojny to ten facet co ma ładną bużke, mnie taką buzią natura niestety nie obdażyła, co z tego, że mam fajne ciało bo zdrowo się odżywiam i ćwicze jak i tak wszystkie patrzą na buzie. U kobiet sylwetka jest tak samo ważna można wiele nią nadrobić. Nie widze sensu wogóle dbać o swoje ciało bo i tak dziewczyny mają to w dupie :(

Gość NIE nie liczy sie
przede wszystkim liczy sie charakter:)

Gość ehytree23456
najwarzniejsze to co jest w gowie, znam kloesia ktory kiedys wydawal sie mi bardzo przystojny wszystkie laski za nim sie ogladaja ale okazal sie taki pusty chamski i beznadziejny ze teraz wydaje mi sie oblesny nie dotknelabym go jednym palcem.........

Gość A ja mysle...
ja nie lubie klasycznej ladnej buzki u faceta bo o przywiewa nuda. moj maz ma taka ladna buzke z malym piepszykiem niedaleko noska:)))

ty jesteś z Krakowa więc nie możesz mnie znać :)

Gość NIE nie liczy sie
a o swoje cialo to sie dba przede wszystkim dla siebie a nie po to zeby sie podobac:o

Powiesz mi , że kobiety odchudzają się dla siebie ??? Może ta część co ma problemy zdrowotne ..reszta napewno nie...

Gość pla pla pla pla
pla pla pla.... masz racje takie są, ale będziesz starszy to to się zmieni, i jak zwykle forumowiczki piszą że oczywiście liczy się tylko charakter, a jak przyjdzie co do czego to myślą i robią zupełnie ocś innego... głupie gadanie ..... chyba chcecie się w ten sposób podbudować, że jakie to wy wspaniałomyślne jesteście że dla was liczy się tylko charakter ojciciu jejciu ;] dobre sobie ... -

Monika wielki Brat Patrzy :) Pamiętaj anonimowość w internecie to fikcja :)

twarz nie jest najwazniejsza.faceci krorych bozia ladnymi buzkami nie obdarowala nadrabiaja swoim stylem bycia, charakterem-maja to cos co przyciaga dziewczyny no i oczywiscie charakter.

Gość ehytree23456
wlasnie ze napisalam cos zupelnie odwrotnego!!!!!!!!! na urode zawsze patrzy sie najpierw ale pozniej czesto okazuje sie ze tylko pudelko jest ladne a zawartosc jest do dupy i nie zawsze uroda jest najwazniejsz WSZYSTKO JEST PIEKNE TO CO KOCHANE!!!!!

Powiedzmy , że od pewnego czasu cię obserwuje :) Ale chyba ta wiadomość cie nie satysfakcjonuje :)

Gość pirtek
owszam, ale im idzie o twarz wacka

Gość synowa geja
I tu się mogę z Moniką zgodzić bo właśnie miałam napisać to samo.

Jeszcze znajdziesz kobietę swojego życia, która bedzie patrzyć na twoje dobre serce, a nie na twarz. Uroda nie jest najważniejsza.

Wygląd jest oczywiście istotny.Chcąc nie chcąc pierwsze wrażenie zależy od wyglądu.Aczkolwiek osoby wcale nie takie piękne potrafią nadrobić charakterem..i wtety ten charakter przyciąga bardziej niż ładna buzia.Popatrz z drugiej strony,ładni faceci też mają ciężko:słyszą gadki,,taki ładny to pewnie gej ,narcyz...\"itp.Często są traktowani jako ładny dodatek do sukienki.Taka jest prawda.Zobaczysz znajdziesz kobietę dla której będzie się liczyło to jaki jesteś a nie to jak wyglądasz.A jak już Cię pokocha to będzie Cię uważała za najprzystojniejszego na świecie:)Pozdrawiam

Gość ehytree23456
MONIKA chyba nie zrozumialas mojego ostatniego zdania

raczej nie znajde już bo nie szukam.... starałem się rok, innemu zajeło to 5 h, ja staram się nadrobić charakterem, zachowaniem on wystarczy że się uśmiechnie, mnie dziewczyny nie chcą poznać , o niego się biją. To jest o mojego przyjaciela :). Może nic nie mówić a i tak powiedzą o nim że fajny jest :) Ja już się usunołem w cień, nie dla mnie miłości, randki itp.

To było chyba tak " Ładna miska jeść nie daje" ale jest już nowsza część..." ale z brzydkiej nie smakuje "

Gość ehytree23456
eeee tam napewno niew bedzie tak zle

Powiem tak:miałam(mam w sumie nadal:D)kiedyś znajomego.Jakby mi ktoś parę lat temu powiedział ,że oszaleję na jego punkcie to bym chyba się ze śmiechu przewróciła.Zauroczył mnie jego charakter...tak bardzo,że żaden facet choćby nie wiem jak był piękny nie może się mu równać:) Więc jest jednak coś prawdy w tym co pisałam...grunt to się nie łamać.Będzie dobrze zobaczysz.Spadam tv pooglądać.Pozdrawiam

Powiem tak jeśli w wieku 22 lat nie potrafie zainteresować rzadnej dziewczyny to coś w tym musi być, nie chce już próbować bo potem źle się czuje pare dni, tak już samoocena spadła chyba do zerowego poziomu. wszyscy się pytają po co mi siłownia, ale nikt nie zauważył, że to poprostu ucieczka od samotności... Niestety nie ma jeszcze ćwiczeń na ładną twarz :)

Gość 24
wazne jest wszystko, ty tez bys sie nie zainteresowal dziwczyna co ma ladne cialo ale pasztet zamiast twarzy, poza tym facet nie ma miec "ladnej buzki", no chyba ze dla drugiego faceta :)