Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze mam nie to co trzeba

Czy dla kobiet liczy się tylko twarz ?

Polecane posty

Gość zawsze mam nie to co trzeba
garbaty nos, bardzo twardy zarost przez co zawsze wyglądam na nieogolonego ( twarz głaciutka)zęby przebarwione od antybiotyków, duże uszy lekko odstające...nieciekawy koloryt skóry...Starczy ?:)

Gość bolo___
do autora: nie daj sobie wmowic, ze najwazniejszy jest charakter. To zwykle pieprzenie kobiet, ktore chca Cie podniesc na duchu. Dobrze wiesz jaka jest rzeczywistosc. Nie wiem, po co one to pisza, skoro i tak to nic nie zmieni. Nawet jak dasz sobie wmowic, ze wyglad sie nie liczy, to przy najblizszej okazji, w realu kobieta da ci do zrozumienia, ze wyglad jest najwazniejszy, bez niego ani rusz.

Gość 24
nie ma co sie oszukiwac, jak sie poznaje czlowieka to charakteru nie widac, a wyglad i owszem

Uroda to też rzecz gustu.Mi znajomi mówią jaka to ja ładna jestem a zazwyczaj jak mi już na kimś zaczynało zależeć to ta uroda wcale nie pomagała...więc jest różnie.Naprawdę dużo kobiet woli niezbyt pięknych ale interesujących mężczyzn

Gość herrrrrrrrrrrr flick
jesteście beznadziejni i pełni kompeksów dajcie sobie spokój liczycie na współczucie i na pocieszenie? figa z makiem!

-nieogoleni faceci się podobają -dobry dentysta,trochę kasy zainwestowanej i ząbki jak nowe -koloryt cery...hmmm soczki z marchewki pij,na solarium tez można ale żadko żeby jak pedzio nie wyglądać,jakiś krem dobry -uszy czasem można operacyjnie jeśli strasznie odstają

Gość 777777777
oprócz twarzy liczy się to poniżej twarzy........... kark i bary jak szafa............ brzuch jak kaloryfer........... pośladki twarde jak arbuzy........... interes .......... dobrze rozwinięty i zawsze na baczności..... czy to chcesz usłyszeć? i do jakiej kategorii zaliczysz taką kobietę? a co dla mężczyzn się liczy w kobietach? czy nie masz podobnych priorytetów?!

Gość Monikę chyba wcięło

Gość grubasek nie z wyboru
a co ma powiedziec chlopak otyly nie z wlasnej winy ? tez zadna na mnie nie spojrzy... a jako rady slysze tylko SCHUDNIJ... tylko ze niektorzy nie moga

Powiedz szczerze, jakie dziewczyny próbowałeś podrywć? Te najpiękniejsze! Może sam poćwicz wyobraźnię, spójrz na jakąś szara myszkę i pomyśl jak ona będzie wyglądała w fajnej bluzce, gdy rozpuści włosy... Nie ma pięknych kobiet, są tylko dobrze umalowane :) A facet naprawde nie musi być piękny, ale musi być czysty, elegancki, uprzejmy, zadbane włosy, stylowe ubranie, np. w koszulce z kołnierzykiem zawsze sie lepiej wygląda. I konieczne jeszcze pozytywne myślenie.

Gość bolo___
"A facet naprawde nie musi być piękny, ale musi być czysty, elegancki, uprzejmy, zadbane włosy, stylowe ubranie, np. w koszulce z kołnierzykiem zawsze sie lepiej wygląda." bla, bla, bla... jak slysze ze "facet nie musi byc piekny, on musi byc zadbany" to sobie mysle, czy to ja spotykam nie te kobiety co trzeba, czy moze kobiety pisza takie bzdury tylko po to, zeby podniesc facetow na duchu.

Gość lunkika
a mnie to się podoba taki jeden chlopak, taki spokojny niesmiały i zwyczajny... ale jak na niego patrzę to aż mnie dreszcze przechodza... , ale niestety on jest w sferach marzeń.... :( muszę przyznać, że mi to się rzadko facet podoba z wyglądu... muszę z nim pogadać trochę czasu spędzić i dowiedzieć sie jaki jest.... może na początku jakiś facet mi się nie podobac i będę uważać że jest brzydki, ale jesli mnie zauroczy swoją osobą to pójde za nim na koniec świata....

Gość bolo___
lunkika - dlaczego w sferze marzen?

Gość lunkika
w sferze marzeń bo... właściwie to nei wiem czemu, ale wydaje mi się, że ja bym się mu mogła nie podobać... poza tym ja też jestem niesmiała zrobienie pierwszego kroku nie wchodzi w grę a on to chyba nawet nie wie, że ja istnieję..... to znaczy pewnie wie, bo znamy się z widzenia, ale nie wykazuje zainteresowania więc co ja mogę......

bolo cos ci napisze-jestem niezła kotka,zwracam uwage na przystojniakow,ale bez przesady ,uroda jest względna,dla mnie musi miec to coś ,ale sama nie wiem co to jest,podoba mi sir MIck Jagger,a przeciez jest podobny do małpy,ale wg mnie ma cos.Przeslij zdjecie ,moze sie toba zainterusuje.

Gość Konsensualny
Trudno się mówi Żyj w samotności

Gość Konsensualny
Suki niemyte

Gość bolo___
geysza -co to znaczy, ze sie mna zainteresujesz? Bo nie wiem, czy mam sie cieszyc, czy bac ;) pies ogrodnika - tez bym postawil na druga opcje ;)

Gość lunkika
pies ogrodnika --> powiem ci coś: te kobiety na które ty patrzysz tylko z powodu ich urody i ciała patrza na wygląd... ale te zwyczajne szare myszy tak jak ja szukają czegoś głębszego... nie mów mi, ze kobiety to mistrzynie kłamstwa, bo ja się brzydze kłamstwem... wiec nie óogólniajmy....

Gość Konsensualny
s n m

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja lubie facetów z lekkim zarostem na twarzy.. to mnei kreci

Gość nie wiem co gorsze
Wg kobiet faceci nie musza byc piekni, wazne zeby byli umiesnieni :o

Gość Brondynka
Wystarczy żeby miał jeden mięsień spawny ;P

nie bój sie jestem zainteresowana znajomością,kliknij na mojego nika

Gość no więc
no charakter się liczy! nie mówię że wygląd nie, ale jak podchodzi taki przystojny, zadbany(aż do przesady) to aż się coś robi ;/ kobieta potrzebuje faceta a nie zniewieściałego chłopczyka który uważa że jest piękny i każdy ma go podziwiać! zamiast marudzić zacznij coś robić! jak ktoś wspomniał: dentysta, jakies skoi/witaminy, fryzjer-czasem fryzura dużo zmienia w wyglądzie. I najważniejsze jak masz jakieś kompleksy to prędzej czy później każdy to wyczuje, więc najpierw je zwalcz, a potem ujmuj serca kobiet poczuciem humoru i elokwentnymi rozmowami

Z moim wyglądem to nie jest tak źle. Ale brakuje mi elokwencji :/ I tu jest pies pogrzebany. Malo mowie, jestem niesmialy. Dla mnie to osobisty dramat. Najgorsze, ze nie pomoze tu zaden lekarz, ani tabletka :(

Tak, dla kobiet liczy się tylko twarz. (czyt. dla wszystkich kobiet liczy się tylko twarz) I zakochałam się w debilu o twarzy Apolla i ciele Quasimo. Oczywiście jego charakter mnie nie interesuje. :O