Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Reproduktorka

Kobitki chcące mieć dziewiąte dziecko

Polecane posty

Gość kobitka jakas
aaaaaa dodam ze moja ciocia ma dziewiecioro dzieci ... juz dorosle ...ale spotkania z nimi w niedzielke to jak male wesela ... cudownie :D

Gość slyszalam dzisiaj
ze urodzilo sie komus dziecko wazace 7 kg

Gość romanca
ja też! Ja tez jestem bezdzitna! Żadne z moich pięciu fasolek nie jest Dzitkiem 😭

Znajoma, trudno to nazwać prowokacją, gdy jest tak oczywista. To tylko takie pierdolenie o Szopenie. Przecież każdemu wolno:-D

Gość Reproduktorka
Znajoma powaliłaś mnie swoją PRZENIKLIWOŚCIĄ. Skąd wiesz? Ale mam dla Was rewelację! Poznałam Go wczoraj, od razu odbyliśmy stosunek w jego trabancie i... DWIE kreski na teście!!! HURRA! kto ze mną? Termin wrzesień 2009! Czy powiedzieć o tym mężowi czy będzie mu przykro. Błagam, pomóżcie!

Gość monnnika
roproduktorka, BRAWO :) 🌻

Gość Reproduktorka
Monnnnika, przed chwilą się spotkałyśmy, śledzisz mnie! :D bez mojego poważnego nicka 🌼

Gość monnika
wyrazy uznania na wszystkich frontach walki :) tak miło jest trafić na wyspę w zalewie głupot... do spotkania - oby jak najczęściej ;) 🌻

Gość dobre to dobre
dobre!!!

Gość Reproduktorka
Monnnika->Właśnie tam byłam, ale sie ścigamy:D

Gość monnika
w pogoni za światłem - "Więcej światła" wołał Goethe, umierając. Można by przypuszczać, że bywał na kefeterii ;)

ja słyszałam,że Goethemu naprawdę chodziło o światło świecy, bo było ciemnawo, a potomni oczywiście musieli nadać sens symboliczny...a tu na forum-samo życie;)

Gość Reproduktorka
Jak na ironię prądu u mnie zabrakło na sekundę, komp. się wyłączył. Znowu powiedzą, że marna prowokacja :(

Gość Reproduktorka
Dobranoc. Idę spać, muszę dbać o moją dzidzię. Dziewiątą. :D

Witaj z rana Reproduktorko. Ujęta Twymi problemami spać w nocy nie mogłam. I jak tam mąż na wiadomość o dziewiątym dziecku z trabanta?

Gość Reproduktorka
Monsz Jeszcze nie wie. Zastanawiam się nad moim związkiem z nowopoznanym reproduktorem. Nie wiem, czy mnie jeszcze kocha, przecież to nie była przelotna znajomość, DZIDZIA o tym świadczy. Och pomuszcie kafetarianki, zapomnijcie na chwilę o cuchnących jajach swoich facetów!

Gość Reproduktorka
Zielna, za wsparcie dziękuję, a ile Ty masz dzidzi, w którym jesteś tygodniu i czy będziesz miała poród rodzinny: Teściowie, mąż, rodzice i czy sąsiedzi przyjdą?

Gość Galvanize
kocham ten topic :D:D:D

Gość Galvanize
Reproduktorko 👄

Gość Jestescie wspaniale
dawno sie tak nie smialam, najlepsza jest wypowiedz "prawdziwej reproduktorki" :D

Gość No przynajmniej posmiac
sie troche mozna :D Reproduktorko, jak tam fasolka ??

Gość jak tam styczniowa staraczko
:P

Gość CiekawskaTesciowa
Hej dziewczyny! Mój pierwszy problem jest taki że bardzo chciałabym miec fasolke :( ale nie ma mnie kto zafasolkowac:( stworzyłam o tym nawet topic bo nie mam z kim na ten temat pogadac, Jak myslicie czy powinnam pojsc do pana z warzywniaka zeby mi pomogl przy zafasolkowaniu? tak mi radziły inne dziewczyny. i jeszcze jeden problem mianowicie jak nazwac swoja fasolke? Jak sie wasze fasoleczki i groszki nazywaja?

Gość siedząca na krzesle
tak mysle że idz do tego pana z warzywniaka niech cie zafasolkuje wkoncu fasoli w warzywniaku nie powinno mu brakowac

Gość Reproduktorka
-> siedząca na krześle. Rusz się, nie możesz cały czas siedzieć na krześle:D Może być dzidzia z warzywniaka, a kogo podasz o alimenty? Życzę powodzenia w styczniowych staraniach. Ja mam termin na wrz. 2009 ale już upatrzyłam sobie wózek. Dziewczynki, znacie jakiegoś dobrego gina w Giebułtowie?