Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna jestem bardzo

oszukana na allegro..

Polecane posty

Gość smutna jestem bardzo

wysłałam pieniądze i koleś mi wciskał kłamstwa aż wkońcu kontakt się urwał... nie ma szansy na odzyskanie pieniązków? nie przelewa mi sie :(

Gość 234344342135425435
Skontaktuj sie z allegro. Nie wiem jak rozwiazuja te sprawy ale napewno nie jestes pierwsza oszukana wiec oni beda wiedziec jak Ci pomoc. Powodzenia.

Gość lunkika
allegro pokrywa koszty w takim wypadku do jakiejś kwoty (nie jestem pewna ile, ale gdzieś słyszałam ze coś takiego funkcjonuje) poza tym allegro może zablokowac konto tamtemu uzytkownikowi żeby inni nie zostali oszukani... no i przede wszystkim wystaw mu negatywny komentarz jak najprędzej!!!!!!!!!!!!!!!

Gość godzinnka
Jesli jest to wieksza kwota oddaj sprawe do sadu.

Gość zmęczona mądralińska
a na jaką kwotę cie oszukał?

Gość pieniadze zwracają
jesli oszukali cie na kwote wyzsza niz 50zł

Gość tez oszukana
Na allegro dziala program ochrony kupujacych (pok) i on ochrania aukcje od 50 złotyc (ale mozna max 300dostac) Tylko najpoierw trzeba zglosic oszustawo na policje i z tymi papierami z policji trzeba sie zglosic do allegro. NApisz do allgero poprzez formularz kontaktowy i opisz cala sprawe, wniskuj te w formularzu o ostrzezenie dla sprzedjacego (3 ostrzezenia i wylatuje z allgero) Nie zapomnij tez o negatywie aby ustrzec innych kupujacaych. A na ile CIe oszuklai jesli mozna wiedziec i kto?