Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kropka9

Gdzie są faceci...

Polecane posty

czuli umiejący słuchać kobiet wrażliwi potrafiący zrobić z kobietą w łóżku dosłownie wszystko namiętni pamiętajkący że kobietę trzeba doceniać i obsypywać prezentami zabierać na kolację i być poprostu dla niej? Chyba się rozmarzyłam

Bez obrazy, ale czytając takie teksty zaczynam rozumieć skąd biorą się tutejsze topiki o materialistkach....

Gość wspaniały
są tacy

Gość są tacy....
to nie żart dla których jesteś wart................. :P

Gość wspaniały
mniej niz zero

Gość są tacy....
no i kropka:P

Gość mniej niz zero..........
:P:P:P:P

Gość mniej niz zero..........
marudo to chyba Ty wiec powodzenia;)

Gość są tacy....
no to się żeśmy chłopcy pobawili popili i w ogóle a teraz spać:P a no i dowartościowali:D

Gość wspaniały
no jasne jeszcze nigdy się niedowartościowałem jak tutaj :D

Gość są tacy....
ja też.... poczułem się jak ktoś zupełnie wyjątkowy:P

Do Creative Design Kobiety dają od siebie bardzo dużo tylko faceci czasem nie chcą tego dostrzegać albo nie potrafią - tego nie wiem kobiety są wykształcone zarabiają dbają o dom w łóżku są przebojowe dbają o siebie i co dostają wzamian? Do eyre czy że dając ukochanej kobiecie kwiaty czekoladki biżuterję perfumy czujesz się wykorzystywany materialnie? - jeśli tak to gratuluję.....i wspólczuję Do wspaniały a gdzie ich szukać?

Gość wspaniały
Kropka9 jak gdzie? napewno w Polsce

Gość są tacy....
dobra nie bęe się podlizywał ale słowa poprzedzające co w zamian opisują jak dla mnie to co kobieta robi przede wszystkim dla siebie:o a przynajmniej powinna robić....a nie nie wszystko dla faceta...bo jak się za dużo daje to i oczekiwania są duże:D może nie wszystko na raz???

Miałam iść, ale odpowiem. 1. Jestem kobietą. 2. biżuterię 3. Nie uważam dawania prezentów ukochanej/ukochanemu za wykorzystywanie materialne. To normalny, mił, gest - znak, że się pamięta o drugiej osobie. Ale dlaczego, na Boga, to facet ma obdarowywać dziewczynę prezentami? I droższymi? Czy kobieta nie ma możliwości zarabiania na siebie? (oczywiście piszę o sytuacji w której on i ona pracuje). 3. Czy nie dostając prezentów, bez kolacji w restauracjach czujesz się niekochana? Jeśli tak...to współczuję.

lo naraz:)Do wspaniały Polska do ogromne terytorium:) Do Są tacy.. oczywiszcie nie neguję twojej wypowiedzi że kobiety wszystko co robią powinny robić dla siebie i tylko dla siebie:) a już w 100% popieram drugą część wypowidzi \"bo jak się za dużo daje to\" to często dużo mniej się dostaje. I oto cały jest ambaras aby dwoje chciał naraz:) Do eyre cieszę się bardzo że jesteś kobietą a tym bardziej ciesze się że mogę poznać twoją opinię na ten temat. Z tego co się orientuję to w naszej kulturze od czasów króla świeczka facet powinen zabiegać o kobietę a kobieta powinna w zdecydowanie mniej widoczny sposób zabiegać o faceta. Nie powiedziałam że wartosć materialna tych prezentów musi przekraczać określony pułap a już na pewno nie powiedziałam że mają to być drogie prezenty! Uważam że każda kobieta powinna pracować i zarabiać na siebie (nawet jeśliby to były grosze) tak aby zawsze mogła być samodzielna finansowo:) NIE POWIEDZIAŁAM że kobieta bez prezentów i kolacji w resteuracjach powinna czuć się niekochana moje pytanie było gdzie są tacy faceci i powinnam dodać czy wogóle są:) i jeszcze jedno nie potrzebuję współczucia:) pozdrawiam

Gość Sedzia Dreed
A gdzie są kobiety, które bez mówienia im tego dbają o linie i nie tyją, gdzie są kobiety co nie traktują sesku do przetargów co mi za to kupisz, gdzie są kobiety co będą oceniały faceta za to kim jest a nie za to ile ma ? Gdzie są kobiety co nie puszczają focha i nie męczą psychicznie facetów ?

Do Sędzia Dreed wybacz ale zadam to samo pytanie: gdzie są faceci co bez mówienia zadbają choć troszke o siebie - a nie tylko piwo, chipsy i pilot od telewizora w podstawowej diecie? gdzie są faceci co uwielbiają sex ze swoją partnerką i nie ma mowy o żadnych zdradach i skokach w bok? gdzie są faceci co będą ocaniać kobietę za to kim jest a nie ile ma kg nadwagi? gdzie są faceci co nie męczą psychicznie i nie molestują swoich kobiet? Do Misiek_S-c Bardzo się cieszę że jest choć jeden taki facet na ziemi:) mam nadzieję że Twojej miłości opadną klapki z oczu i będziecie szczęśliwi:) pozdrawiam

Gość do kropki
poszukaj w instytucjach typu: pogodna jesuen etc tam powinnas znaleźć kilku naiwniaków pozdrawiam:D

Gość fajny kochanek
tutaj kropko,tutaj :-p

Gość __taki jeden
A gdzie są kobiety które to doceniają, bo do tej pory wszystkie sobie z tego kpiły.

Gość dzięki dzięki
zimą 92 wyszedłem po fajki i do tej pory nie wróciłem:P

Gość facet__
Takich facetów jest dużo, tylko są przez kobiety niezauważani. Wszystko jest proste jak drut- ludzie się niewłaściwie dobierają, stąd potem tego typu problemy.

Kropka do kropki dzięki za radę - skorzystam na bank:) Do fajny kochanek cieszę się że jest ktoś taki na tej maleńkiej ziemi:) Do _taki jeden Są kobiety które to doceniają! a nawet powiem że są kobiety które czekają na takiego faceta i zrobią wszystko aby takiego przy sobie zatrzymać i bardzo proszę nieuogólniać:) Do dzięki dzieki to strasznie daleko masz po te fajki:) Do facet_ Poczęści masz rację - tylko powiedz gdzie szukać takich facetów póki co nie znalazłam takiego egzemplarza a bacznie obserwuję:) pozdrawiam

Gość szczesliwa1100
Nic sie nie martw, po prostu trzymaj sie swoich marzen. Jesli wiesz czego chcesz, otrzymasz to na pewno. Jestem pewna, ze jest twoj wymarzony facet na tej ziemi, rozpoznasz go kiedy sie pojawi...Pozdrawiam