Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sibumsibum

Panowie to was wkurza czy macie tajemnice?

Polecane posty

Gość sibumsibum

Witaj wszystkich forumowiczów :):) mam takie pytanko małe do panów..Bo jest taka sytuacja że ja swojemu facetowi często sprawdzałam komórke, sms , połączenia.. liste.. zawsze się wkurzał i próbwał mnie tego oduczyc :d jednak ja zawsze na swoim :) tym razem... wymyslił sobie inne genilany pomysł.. zabezpieczył sobie hasełem kom.. mówi że nie ma [rzedemną tajemnic , tylko że go to denerwuje że ja szperam w jego prywatnościach i że nic nie ukrywa tylko chce mnie tego oduczyć. Powiedzcie mi czy was tez wkurza gdy np. wasza partnerka szpera w waszej kom.? i wogóle co ja mam myśleć o tym co mój chłopak robi?

Gość ukelele
Grzebamie w czyimś telefonie to zwykłe chamstwo, nawet gdyby to robił mój ukochany opierdoliłabym go porzadnie.. To szperactwo z miłości juz mnie zaczyna irytowac, jak można nie miec na tyle taktu żeby nie pozwolic ukochanejosobie na odrobine prywatności...> Ludzie, opamiętajcie sie...

nie jestem panem, ale jakby mi ktokolwiek grzbał w komórce, to by mnie mocno wkurzył. Nie mam nic do ukrycia, jeśli mój facet zechce zobaczyć moje sms-y np, to mu je pokażę. Ale samowolne takie grzebanie w cudzych pruywatnych rzeczach... w głowie sie nie mieści. Listy też mu otwierasz?

Dziwi mnie takie pytanie do panow na forum badz co badz kobiecym, ale coz... \" ja swojemu facetowi często sprawdzałam komórke, sms , połączenia.. liste..\" Ja \"swojemu\" - NIGDY, bo to nie moja komorka - raz, a dwa - zycze sobie tego samego mimo ze nie mam nic do ukrycia. Jesli by \"moj\" facet wlazlby do \"mojej\" komorki, to by przestal byc \"moj\" - z tego tytulu, ze bez zaufania i poszanowania stref prywatnych nie wyobrazam sobie udanego zwiazku. I to by bylo na tyle.

ja jestem kobietka ale mnie wQrwia jak by ktos mial \"grzebac\"w moim tel.....jak moj facet chce zobaczysz eski badz polaczenia w moi tel,to pyta sie o to a ja mu pozwalam................poza tym kiedys taki jeden facet grzebal w moich szufladach..........byla burza pozniej hehe

Mogę sobie myśleć co chcę ale nawet gdyby mi moja partnerka dała swoją komórkę żebym sobie pooglądał i posprawdzał ,to bym tego nie zrobił,a sprawdzanie czyjejś komórki bez wiedzy właściciela -pozostawiam to bez komentarza :(

Gość tak się nie godzi
dziewczyno, wstydź się!

Pewnie że wkurza - raz zwróciłem jej delikatnie uwagę i po prostu tego nie robi.

Gość sibumsibum
yhy... :p az mi wstyd hehe... no ale taka już jestem.. strasznie zazdrosna:( i ciekawska.. ale musze to chyba zmienic :D now sumie nie mam innego wyjścia

mnie by wkurzało.... trochę... jelśi robiłaby to nagminnie to mogłoby być denerwujące...

Gość zaraz zaraz
A mój mąz mi pozwala. Widać nie ma tajemnic i nie zdradza. Bo to nic innego jak zdrada. Nie rezygnuj. A najlepiej pokaż mu mój wpis!

Gość sibumsibum
ale ja nie mam już szans.. poporstu on nie ebdzie pokazywal mi tel i kropka wiem to :( ja to robilam ciągle gdy tylko byla okazja.. a nawet jak juz cos przeczytalam i np jakis es od kumpeli miał albo coś to odrazu z buntem do niego.. i zawsze sie czepiałam.. :( głupio robiłam...bo nie było tam nic takiego o co mogłabym się czepiać..

Gość to oznacza że masz
paranoje i nie można ci wierzyć. Jeżeli ktoś chciałby mnie sprawdzać to znaczy że sam ma coś na sumieniu. A domaganie się pokazywania esemesów, maili, gg a tymbardziej nieświadome grzebanie to już wielka przesada.

Gość udt
ja miałam pięć lat temu komórkę do której można było wprowadzić dostęp na hasło (stare Mitsubischi Trium Aria) więc są takie

u nas nie ma podzialu na \'moje\' czy \'twoje\'. Wszystko jest \'nasze\' :) Owszem mamy dwa osobne telefony ale czesto sie nimi wymieniamy (oboje lubimy rozne bajery w telefonie:P). Czesto odbieram rozmowy czy smsy do Niego a On do mnie, wszystko zgodnie z zasada: ten lezie po komorke kto jest blizej :P

Gość tylko to co innego
jak "lezie ten co bliżej" a co innego jak "masz mi dać przeczytać swoje archiwum" :P

Gość przesada
kazdy ma prawo chocby do skrawka prywatnosci

Gość u mnie jest odwrotnie
to mój facet próbuje przegladać moja komórke wrrrr tepie to , bo ja jemu nigdy telefonu nie sprawdzam, tak jak nie czytam jego listów i nie przeglądam kieszeni ;) to prywatne rzeczy a każdy pomimo przebywania w zwiazku ma prawo do prywatności !!

Gość ostatnia baba
ktora przegladala bez pozwolenia moje sprosne smsy, wyuzdane filmiki, fotki kolezanek z pracy oraz ich nagrania na poczte glosowa, skonczyla na psychoterapii. Tak ze lepiej ostroznie z lapami :P