Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Józefinka

CZY MOŻNA PROSIĆ O POMOC FINANSOWĄ NA TYM FORUM?

Polecane posty

okradli nas...potrzebujemy z 1000 zł by przeżyć do nastepnej wypłaty męża. Mieszkanie splądrowane, drzwi zniszczone, wszystko straciliśmy....Na koncie nie mamy oszczędności. mieszkamy teraz u mojej bratowej. Ale jej też ciężko finansowo. Szef męża odmówił \"chwilówki\", musimy czekac na wypłatę do 1. lutego. Czy mozna prosić tu o taka pomoc?

Gość ciepły styczniowy dzień
provident

Gość daruj sobie...to nie to forum

Gość ***Ula
możesz prosić ale nie dostaniesz. Jakbys chciała paczkę z jedzonkiem to co innego a o forsie zapomnij

Gość ODPOWIEDZ BRZMI NIE

Gość na forach internetowych
o pomoc finansowa mozna prosic, jesli udostepnisz administratorowi lub moderatorom dokument potwierdzajacy zaistniala sytuacje. W Twoim przypadku moze to byc nr tel. do komendy policji gdzie odnotowano fakt wlamania + nazwisko Twoje i funkcjonariusza prowadzacego sprawe.

Gość prosic zawsz mozna
ale aktu chojnosci bym sie nie spodziewala...wiekszosc z nas to tez potrzebujacy...

Gość a skąd jesteś

Gość prosic zawsz mozna
...o chooojnosc mi chodzilo!!!

funkcjonariusz prowadzący sprawę zapewne poinformuję osoby trzecie o przebiegu wydarzeń :-o Jeśli nie jesteś świadkiem bądź osobą pokrzywdzoną to nie masz co liczyć na przychylność ze strony policji. Szukaj innego dowodu.

Gość przesada lekka
tyle kasy na 3 tyg? Naciagnąć nas chcesz?

moderN to tylko dobra wola funkcjonariusza czy udostępni ci takich informacji.

Gość tam jest tak ze
mnie nie okradli ale 1000 by sie przydal ;P jak ktos chetny oddac - to przyjme :D

moderN oczywiście, że takie sytuacje mają miejsce, ale nie zawsze trafisz na przychylnego urzędnika a w tym wypadku funkcjonariusza. Jeżeli sprawę przedstawisz w miarę wiarygodny sposób to informację otrzymać możesz, ale nie musisz. Mam nadzieję, że w tym wypadku się uda a jak nie to dajcie znać ja się zapytam ;)

Gość jozefinka jestes żałosna
:O wypierdalaj stad

Gość uczciwa
Witam , uważam że sa jeszcze uczciwi , znalezli się w krytycznej i rozpaczliwej sytuacji nie maja wyjścia i prosza o pomoc -sama jestem w ciężkiej sytuacji ,może jestem naiwna ,ale jeszcze wierzę w uczciwość zdesperowanych proszacych o pomoc!!!!!Zawsze mozna sprawdzić prosząca o pomoc.Sama szukam rozpaczliwie pracy żeby wyplatać się z pętli zadłużenia jest ciężko.

Gość gość
Mam 17 lat i nie długo zostanę mamą urodzi nam się synek mam kochającego chłopaka,który robi wszystko,abym miała dobrze ale potrzebujemy pomocy nie chodzi tu jedynie o kasę tylko bardziej o rzeczy materialne. Musimy zrobić remont pokoju żeby dziecko miało wygodne miejsce i bardzo są nam potrzebne materiały i akcesorie dla dziecka takie jak : wózek,wanienka,łózeczko a jak narazie nas nie stać na zakup Mamy też dużo do spłaty w bankach i nie tylko . Proszę o jaką kolwiek pomoc

Gość gość
Mam 17 lat i nie długo zostanę mamą urodzi nam się synek mam kochającego chłopaka,który robi wszystko,abym miała dobrze ale potrzebujemy pomocy nie chodzi tu jedynie o kasę tylko bardziej o rzeczy materialne. Musimy zrobić remont pokoju żeby dziecko miało wygodne miejsce i bardzo są nam potrzebne materiały i akcesorie dla dziecka takie jak : wózek,wanienka,łózeczko a jak narazie nas nie stać na zakup Mamy też dużo do spłaty w bankach i nie tylko . Proszę o jaką kolwiek pomoc.Mozna pisac tu do mnie 15jagoda15@gmail.com

Gość gość
Najważniejszym składnikiem jest zdjąć swój tyłek i zrobić coś. To takie proste. Wiele osób ma pomysły, ale niewielu decyduje się teraz na coś z tym zrobić. Nie jutro Nie w następnym tygodniu. Ale dzisiaj, jeśli spojrzeć na systemy finansowe na całym świecie, ponad połowa światowej populacji - sześć miliardów ludzi, ponad trzy miliardy - nie kwalifikuje się do pożyczki z banku. Nie dlatego, że nie mają mentalności ..... Jest tak, ponieważ usługa finansowa Logana Dustina postanowiła nakreślić prosty i skuteczny sposób pomocy przeciętnemu człowiekowi w osiągnięciu jego potrzeb finansowych. Oferowane przez nas kategorie usług obejmują # Pożyczka / pożyczka pomostowa # Pożyczka wzajemna # Pożyczka osobista # Pożyczka komercyjna # Kredyt na nieruchomości Aby uzyskać więcej informacji, prosimy wysłać do nas e-mail @ ........ sociedadfinanciera1@gmail.com Numer WhatsApp: +2349036539794 Podążamy za rytmem, a inni podążają za nim

😮 wypierdalaj stad

Kim ty jesteś żeby w ten sposób odzywać się do tej osoby. Nie masz serca. Osoby które są w trudnej sytuacji potrzebują wsparcia a nie te teksty. Ty lepiej stąd wypieprzaj. Wiele osób jak ty to skrajni egoiści tylko myślą o sobie.