Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singielkaaa

Singiel-na wsłane życzenie

Polecane posty

Gość singielkaaa

Co sądzicie o singlach z wyboru oczywiście? Osobiście: Mam 26 lat wykształcenie, pracę, mieszkanie, przyjaciół, ale faceta brak. I wiązać się nie chcę. Nie dorosłam? a może tak mi wygodnie i na tyle dobrze, że nie potrzebna mi druga połówka? Jak to jest z wami?

Gość nie dorosłaś wróć do tematu
za 5 lat albo za 10...

Gość powiem tak
teraz to ty mloda i latwo gadac o zaletach byciasinglem jak sie ma powodzeie i znajomych ktorzy tez rodzin jeszcze nie pozakladali, ale jak przekroczysz 30 i nikogo wokol ciebie nie bedzie to ciekawa jestem czy dalej bedziesz taka zadowolona

Gość brzydULA--
a czemu po kobieta 30ce ma warowac z braku chlopa? Ludzie skonczcie z takim myśleniem...

Gość powiem tak
tu nie chodzi tylko o brak chlopa ale o to po 30 duzo ludzi ma zalozne rodziny, obowiazki i coraz mniej czasu na spotykanie sie. wtedy taki singiel zaczyna odczuwac pustke

Gość brzydULA--
a jeśli taka kobieta zawsze wiecej wysilku wkladala w inwestowanie w siebie a nie w szukanie męża, i do tego ma sprecyzowane plany na zycie, ktore nie zakladaja rychlego zamążpójścia? nie wolno generalizować...nie kazde zaluje

Gość współczująca
dokładnie, każdy wokół ciebie będzie miała swój świat a ty będziesz budziała się sama, będziesz miała sterylnie i czysto w domu, bedziesz sama panem w domu i nikt nie zabierze ci pilota, będziesz uprawia asex z marchewką podrapując kota, będziesz sama słuchała bicia zegara a jak umrzesz nikt sie nie dowie, będa ciebie zapraszali jako przyzwoitkę, i bedziesz sama w sylwestra, na balach i imprezach. stara panna hmmmmmmmmmm współczucia

Gość warrrak
Nie chcialabys poczuc meskiej dloni na swoim ciele ?

Gość geniusz sam w sobie
jedni lubią tupot małych nóżek i śmierdzące skarpetki męża walające się po całej chałupie inni mają perspektywę własnego "Ja" i nikomu to nie powinno zawadzać

Gość powiem tak
smieszy mnie robienie "kariery". co ona tak naprawde oznacza? Ja realizuje siebie majac rodzine. Studiuje, pracuje, czasem biore udzial w szkoleniach i nie przeszkodzilo mi to w wyjsciu a maz i urodzeniu dziecka.

Gość geniusz sam w sobie
powiem tak Ciebie śmieszy robienie "kariery" singla śmieszy robienie przy mężu. Proste.

Gość powiem tak
mnie smieszy nazwa robienie "kariery". Bo co to oznacza ta szumna nazwa? Miec dobra prace? W takim razie ja tez robie kariere, mam dobra prace, studiuje do tego i nie przeszkodzilo mi to w wyjsciu za maz i urodzeniu dziecka. Uwielbiam swoja prace ale uwielbiam tez kiedy wracam do domu i wita mnie moja rodzina.

Gość powiem tak
p.s a maz umie tez sam zrobic kolo siebie. sumujac wole wrocic do mieszkania gdzie sa porozwalane skarpetki ale sa osoby ktore mnie witaja niz wrocic do pustego mieszkania gdzie czysto i sterylnie ale nikt sie nie spyta jak mi minal dzien.

Gość Ciasteczko32
Jeśli szukasz jakiegoś singla do wspólnego wyjścia do kina, na kawę, do tratru, albo po prostu, by porozmawiać, odwiedź portal www.odszukani.pl .

Gość Brzechwa
singielkaaa jakby co to sie polecam

Gość Brzechwa
dobranoc

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin