Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda 13

ile ważą wasze 11 miesięczne dzieci ?

Polecane posty

Gość kiti42a
mój synio ma 11,5 miesiąca i wazy 9.100 kg,masa ur1odzeniowa to 3115gms

Moja Jula urodziła się 2980, teraz ma niecałe 11 m-cy, wazy 8400, ma 72cm. Raczej drobniutka jest, miedzy 10 a 25 centylem

moja corcia za 3 tygodnie konczy roczek i wazy 8kg i ma 72cm,martwi mnie to troche bo jest taka chuda mala ale lekarz powiedzial ze wszystko jest ok ze mala sie rozwija jest bardzo zywa i radosna...

Gość lululullulouu
no to rzeczywiscie mała. Mój syn ma 10,5 m i wazy 12 kg

Moja za miesiąc skończy rok, waży 9,300 kg i ma 75 cm.

Gość nonek
Moja córcia ma 11 mcy i waży 8kg. Chudzinka... Ide z nią do lekarza bo mnie martwi jej waga...

Gość mamcia wiki
moja waży 7,700 za tydzien konczy rok jest malutka i szczuplutka, ale rozwija sie prawidłowo ma 70cm, przy urodzeniu 2800/50cm

Gość a tam sie martwisz
moj syn ma rok urodzil sie 2800/52 obecnie 11,600 i 80cm wzrostu.Kazde dziecko jest inne.ja urodzilam sie z masa 1,980 a na rok wazylam 10..

Gość zuzaxd
Moja coreczka ma 12 mc i wazy 14,400 ale majac 11 mc wazyla 14 podobno to za duzo ale ja sie tym ni przejmuje

Gość sylka_79
Witam:) moja córcia skończyła rok w sylwestra i waży 8300 i ma 76 cm ..martwiłam się o jej niedowagę ale widzę że dużo dzieci tyle waży w jej wieku i jest ok :) jest wesoła żywotna i bardzo rozwinięta intelektualnie ale z chodzeniem już gorzej wędruje po całym mieszkaniu w swoim stylu i szybkością rakiety ale na nóżkach się chwieje...raczej szybko nie będzie chodzić chociaż starszy syn po roczku już chodził ...każde dziecko inne...zobaczymy...ps mała była alergiczką i musiała pić nutramigen na który okazało się też miała uczulenie i żaden lekarz w to nie wierzył..efekt przez 3 miesiące biegunki i brak przyrostu wagi:( pewnie to jest przyczyna że jestb taka drobniutka..na szcęście wyrosła z alergii i wcina wszystko i mam nadzieję nadgoni stracony czas:) pozdrawiam wszystkie mamy :)

Gość gość
Mój syn 8 lutego będzie miał 12 miesięcy waży coś koło 12 kg mimo to nie widać po nim bo jest wysoki Każde dziecko inaczej waży i trzeba wziąść to pod uwagę że przeważnie dziewczynki mniej ważą choć znam wyjątki :)

Gość mamusia_mamusia1
Moje dzieciątko skończyło 11msc i 10 kg :) A widzę, że jest w Waszej średniej więc wszystko ok :P

Gość to ja anonimowo
moj ma 7miesiecy i wazy 8500, urodzil sie z waga 3350

Mój synek wczoraj skończył 10 miesięcy i waży ponad 11 kg ,waga urodzeniowa synka 3090 kg ;) Duży chłopczyk ;)

hej Twoj maluszek wazy normalnie nie ma sie czym martwic:) zalezy ile mial jak sie urodzil i trzeba centyle sprawdzac. moj (chlopczyk) ma prawie 10 miesiecy i wazy 9600:) nie duzo i nie malo-normalnie.

Gość ypsylon.............
Anitka75 --> i ty sie cieszysz ze malego spaslaka masz ??? Twoje dziecko JUZ ma nadwage, on dopiero za 2 miesiace powiniem ok 9-10 kg miec... no ale coz ja sie dziwie, w Polsce do dzisiaj jeszcze im grubsze dziecko, im wiecej "faldek" :O tym lepiej :O ........

aha urodzil sie 3730/52 teraz jakies 9600/75 ma 9 misiecy i 3 tygodnie:)

do anitka75:ej ale no faktycznie duzy...ale to juz chyba jest nadwaga...chyba ze wysoki jest bardzo...?

e tam nie ma nadwagi ,teraz zaczął raczkować staje przy meblach zasuwa w chodziku i wydaje mi się ze chudnie ;) zgubi troszkę ciałka jak zacznie się ruszać ;)

Gość agacia.
moja córusia skonczyła 11miesięcy i waży 10.600 , ale wcale na tyle nie wygląda.

jeku moja ma 9,5 miesiąca i waży 10,5 kg i myślałam że to mało, bo szczupła jest, tylle że długa bo mierzy z 80 cm

Gość Mylwia
7400 i 68 cm wzrostu, dziewczynka. Wygląda na malutkie drobniutkie ale zdrową dziecko. Ma równe 11 miesięcy. Chodzi i uśmiecha się do wszystkich, nic jej nie jest robiliśmy badania i jest zdrowa, taki typ.

mój mały ma rok i waży 10kg i przez ostatnie 3 mc przybrał tylko ok 0;5kg ale lekarz powiedział że jak na jego wzrost 74 to i tak ma kg w zapasie więc żebym sie nie martwiła bo wszystko jest ok:)

Gość Londyn
Moj ma 11 miesięcy i waży ponad 11 ale nie wiem dokładnie ile

Gość zawiecha
Mój ma rok i waży 11 kg, na wagr ma wpływ też ruch dziecka, jeżeli raczkuje, nie które dzieci chodzą już w wieku 9 mc więc będzie ważyło mniej

Gość zawiecha
Urodził się z masą 2800 kg i 52 cm, teraz ma 86

Gość gosc nr 1ył02
Mój synek jak miał 9 miesięcy to ważył 10.600 Jak miał rok ważył 11.495 Dużo jak na jego wiek, ale wzrost też ma słuszny :) Więc lekarka zawsze mówiła, że wagę ma odpowiednią do wzrostu.

Gość gosc nr 1ył02
Teraz doczytałam i łoł, te Wasze roczne dzieci to malutkie, mój synek na roczek mierzył 84 cm. A tu wyżej czytam, że dziewczynka 68 cm. Spora różnica.