Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dola od wczoraj

ZROSNIETE WEJSCIE DO POCHWY!!!

Polecane posty

Gość parasolka1234
wsadź sobie parasolke i ją otwórz otwór ulegnie natychmiastowemu powiększeniu

Gość mimiczek
jak to nie mogłaby tampona do polowy? chlopak mi reke wlozyl (a jestem dziwica) i zadnego oporu nie bylo...czy to mozliwe zebym jej nie miala???????

Gość glowa do gory
nie martw sie, moja kuzynka tez tak miala, poddala sie tez zabiegowi i potem wszystko poszlo jak z platka, jesli wiesz co mam na mysli :P

Gość Pomocna_dłoń_
boshe ;) masz tylko ze glebiej i chyba ci nie wlozyl calej reki tylko palca ktory jest znacznie krótszy od czlonka ;) dziewczyny czasem mnie rozwalacie ;) jednak ma blone blisko wyjscia inna gleiej i dopiero przy normalnym stosunku ona peka , no !

Gość mam dola od wczoraj
pomocna dlon a po zabiegu ile czasu musialas czekac az sie wszystko wygoi i dopiero kiedy mozna zaczac wspolzyc?

Gość Pomocna_dłoń_
Wiesz co przez kilka dni rana jeszcze krwawi i przede wszystkim jest swieza !! A rana to rana , ja mialam przez 5 dni jakies ciagle w majtkach gaze wyjalowiona zeby nie doszlo do zakazenia. mysle ze dwa tygodnie i bedzie ok. Wczesniej nie radze poniewaz moze to byc jeszcze swieze i przy stosunku mogloby bolec i sie rozkrwawic od nowa. Szczerze powoiedziawszy mnie bylo strasznie wstyd powiedziec chlopako o tymi jak juz przyszlam do domu to nastepnego dnia lustereczko i oglądanie tego cuda ;) wiem ze to brzmi smiesznie ale przez te 2 tyg do zabiegu to mialam strasznego kaca morlanego i wogole depresje ze jestem taka niewartosciowa baba i wogole i chcialam jak najszybciej byc "normalna". jak sie okazalo bylo to niepotrzebne bo zabieg jest de facto banalny i nie moze sie nie udac ;)

Gość mam dola od wczoraj
nie czuje sie jako niwartosciowa baba i nie mam kaca moralnego, taka mam budowe i juz. lekarz naprawi- od tego wkoncu on jest;)

Gość Pomocna_dłoń_
I dobrze - moze dlatego ze inni mowia ci: to nic. mnie nie mial kto tak powiedziec bo mialam wowczas 17 lat i wogole to byl koniec swiata - dzieciuch jeszcze bylam i sie za bardzo przejmowalam ;)

Gość koszka
Dziewczyny -dont panic!:-D Tampona nie próbujcie wkładać kiedy nie macie okresu -pochwa nie jest wystarczająco wilgotna i nie przepchniecei tego tampona w życiu! Podczas miesiączki też mozę być trudno jak macie silne skurcze i wszystko obrzmiałe -ja muszę czasami wkładać na leżąco. Nie martwcie się na zapas!:-D

Gość ja tez to mialam
przecieli i luz

Gość a po czym poznac ze sie ma tak
zaniepokojłyscie mnie :(. co to znaczyz e okres 'spływał"wam? :-o

Gość tez_to_miałam
nie ma się czym martwić..miałam to samo, nie mogłam używać tamponów, bo wydawało mi się, że nie umiem tego zrobić..przy próbie współżycia- porażka. Poszłam do gina, powiedział, że moją błonę trzeba usunąć chirurgicznie, to był prosty zabieg ze znieczuleniem miejscowym, przez dwa tygodnie zero konaktów seksualnych, teraz po 8 latach od tamtego momentu "nie pamiętam", że miałam ten problem.

Gość mnie już chyba dawno zarosła
4 lata abscynencji robi swoje