Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZADAJĄCA NURTUJĄCE PYTANIA

CO O SOBIE MYŚLICIE???

Polecane posty

Gość ZADAJĄCA NURTUJĄCE PYTANIA

ciekawi mnie, co o sobie myślicie, tzn. czy uważacie się za osoby, ładne, piękne, zgrabne, inteligentne, mądre, wykształcone, czy też na odwrót....proszę o poważne potraktowanie tematu i szczere odpowiedzi. dziękuję serdecznie za wpisy! 🌻

Gość brum
czy piekne, zgrabne to nie wiem ale inteligentne napewno:)

Gość no to ja sie wypowiem
w skali od 1 do 10 ladna7 piekna6 zgrabna6 inteligetna7 madra7 wyksztalcona:ow trakcie

\"Nurtuje\" mnie, ile razy można zadawać jeszcze to \"inteligentne\" pytanie ? Odpowiadając na nie prawda ciśnie się na usta: co komu do mej urody, mego wykształcenia, świat się zmienia wraz z siłą ciążenia :D Żebym nie wiem jaka była dla każdego, inna jest przyciągania siła ;) 🖐️

Gość listek_
NIC NIGDy mi się nie udaje a więc jestem nieudacznikiem.. i ogolnie jestem zrypana, czepiam się życia, taka maruda ze mnie;/

z tego co mi wiadomo-to jestem ladna, nawet bardzo, smukła, mądra...... jeszcze coś??? 😘 ❤️ 🌻 😘 ❤️ 🌻

kąsaj bobka--------> Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher.

Gość po prostu jestem naj....naj...
najpiękniejsza najzgrabniejsza najmądrzesza najinteligentniejsza najsympatyczniejsza najcwańcza najbardziej życiowa najsłodsza spośród mioch wszystkch koleżanek :p

Gość zbieram dlugopisy
czuje sie zwyczajna osoba a kazdy wkreca mi ze jestem naj........................

Gość thaa_
a ja jestem ładna,fajna, bezczelna, inteligentna, sympatyczna (ale nie dla każdego), wygadana, nienormalna i w ogóle to jestem zajebista :D :D :D

Gość ZADAJĄCA NURTUJĄCE PYTANIE
a to ciekawe; jeżeli ijesteście szczerzy, to znaczna większość z was jest siebie zadowolona. a sondaże mówią, co innego.....