Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michalkiewicz

Ale obłuda śmierdząca na kilometr!!!

Polecane posty

Gość Michalkiewicz

Pan redaktor Maciej Rybiński ogłosił w "Dzienniku", że 7 stycznia skończyła się III Rzeczpospolita, słusznie przypisując jej ojcostwo gen. Kiszczakowi i red. Michnikowi. Rzeczywiście, III Rzeczpospolita jest ponad wszelką wątpliwość owocem tej sodomii i stąd nic dziwnego, że do jej istoty należało zacieranie różnicy między dobrem a złem. Ale o ile nie byłoby tej michnikowszczyzny bez Adama Michnika, o tyle on sam, żeby nie wiem jak się starał, nie byłby w stanie sterroryzować wszystkich. Rozejrzyjmy się tedy wokoło, czy nie zauważymy pomocników. Iluż dzisiejszych moralizantów w czerwcu 1992 roku uczestniczyło w "koalicji grubej kreski", odmawiającej racji moralnych tym, którzy wtedy usiłowali ujawnić agenturę w strukturach państwa. Niechże tygodnik "Wprost" przypomni nam dzisiaj swoją ówczesną okładkę ze zdjęciem Jana Olszewskiego, niechże red. Lis opowie nam, dlaczego na sejmowym korytarzu łapał za rękaw prezydenta Wałęsę, wołając: "Panie prezydencie, niech pan nas ratuje!". Kogo miał na myśli, mówiąc: "nas"? Co wtedy mówiła pani red. Olejnik - dzisiaj w pierwszym szeregu szermierzy transparentności Kościoła?

Kto śmierdzi obłudą na cały świat: publicysta \"Heil Springera\" Rybiński który męki stanu wojennego przeżywał pracując w telewizji, Łysiak, były ulubieniec towarzyszy, wydawany za PRL w kilkusettysięcznych nakładach i bez przeszkód wypuszczany za granicę, Ziemkiewicz nienawidzący komunizmu w osobie pani z podstawówki która wpisała mu dwóję do dzienniczka. Oto wasze\"ałtorytety (m)oralne\". Ale nie mam zamiaru bronić Michnika. To on wynióśł te bydlęta na piedestał, on uznawał katolsko-nazistowskich fanatyków za \"umiarkowanych gwarantów równowagi wobec postkomunizmu\",a Kaczyńskich traktował jak mężów stanu. Teraz dostnie w dupę z ich rąk i bardzo dobrze. A przyjdzie czas gdy będziemy sprzątacć po tym kaczo-biskupim gnoju a i po plafusach i elesdowcach również. Tylko nie wiem czy Polska przeżyje ten obecny nierząd.