Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciocia Miecia

Czy macie jakas manie?

Polecane posty

Taka, ze nie mozecie sie jej pozbyc, choc przeczy ona zdrowemu rozsadkowi. Ja mam manie kupowania torebek i butow. Wczoraj policzylam, ze tylko w ciagu ostatniego roku kupilam 11 torebek i 16 par butow (ale wlacznie z klapkami)! :( Nawet nie wiedzialam, ze tyle ich mam, bo chodze ciagle i tak w jednych i tych samych, ale po prostu jak wchodze do sklepu i widze fajna torebke, albo buty to musze je miec!

Gość kurewski kot
Ja ustawiam wszystko wg jednej linii, musi być równo ustawione. Ale choć na mój temat, ciekawi mnie jedna rzecz...

Gość kaczka pchnięta nożem
zmywam naczynia przed snem iukładam ubranai do szafy inaczej nie zasnę PS. Żadnej Mani- MArii nie mam;)

Gość manie wyższosci
:classic_cool:

Gość sesesesetka
manie kupowania pomadek bezbarwnych i blyszczkow- tak na chwile obecna to okolo 50-sztuk, wiele moich zdobyczy ulowilam podczas ostatniego napadu na aptekę;] No bo kurcze, ladne, pachnace, milutkie i niedrogie. Tzn. co do tego ostatniego to jeszcze zalezy:) Lubie jeszcze dlugopisy:P

Gość sesesesetka
o dziwactwach nie bede pisac bo nie wyrobie za dzis, po za tym gdzies juz byl taki topic a nawet ze dwa

nie zasne, dopoki nie sprawdze, czy drzwi wejsciowe do domu na pewno sa zamkniete :o uwielbiam kupowac kosmetyki pielegnacyjne, kremy, maseczki, balsamy, olejki, lotiony itd mam tego mnostwo, czesto kupuje nowiniki kosmetyczne nie wyjde z domu bez makijazu i bez sprsykania sie perfumami perfumy tez lubie:) dostawac i kupowac, duuzo :) i lubie testowac probki kosmetykow, zapachow, mam tego mnostwo to chyba tyle :)

Gość mam 250 ołówków
60 zeszytów 10 ryz papieru 20 segregotorów 20 teczek 50 dlugopisow w roznych kolorach i wszystko jest mi niepotrzebne :)

Gość kurewski kot
kolekcjonuję suszone penisy

Gość aja mam manieeeee
,,szpiegowania

Gość sesesesetka
250 olowkow? Przeslij mi chociaz z 20 poczta;]

Gość senny
Tez mam manie przesladowczą

a ja kupuje zele pod prysznic yves rocher :D w chwili obecnej mam ich 15 :D

Gość zbieram dlugopisy
i piora ostatnie Royala...... moja mania jak widze dlugopis ktorym pisze przystojny facet rzucam sie na niego w podskokach motyla bajecznego I JEST MOJ.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
jestem uzalezniona od koloru turkusowo-niebieskiego, kazdy wie ze bede sie cieszyla z obojetnie jakiego prezentu byle niebieski, jestem chora na jego puncie, chociaz walcze z tym to nic z tego, kazdy ciuch jest niebieski

Gość ja tez cytrynową
facet czy długopis?

Gość zbieram dlugopisy
zgadnij???????????????????

Gość walduuuś
popaprańcy :o

Gość ja tez cytrynową
do kkkkkkkkkkkkkkkkk to tak jak ja niedawno z fioletowym- nawet włosy takie mialam;]

Gość zbieram dlugopisy
Waldus Ty znowu TU:P

Po ciężkim dniu pracy i stresach wchodzę do kuchni i relaksuję się z łyżką nad garnkiem lub patelnią , lubię pichcić , dzisiaj szykuję pstrąga do smażenia, czyli nasączyłem solidnie rybkę cytryną , dodałem trochę soli i jarzynką do ryb posypałem, obtoczę tylko w mącę i na patelnię ........... czasem pstrąga usmażonego wrzucam do cebuli na patelnię i niech się dusi :)

Gość ja tez cytrynową
do zbieram dlugopisy obydwoje!

Gość zbieram dlugopisy
;) zgadlas:D

Gość jak mijam skleb jubilerski
(i właściwie to nie tylko jubilerski ale też inne) to koniecznie muszę wejść i zrobić dokładny przegląd tego co mi się podoba a jak mi się coś spodoba to przez kilka dni cały czas myślę o tym przedmiocie i dręczy mnie to dopóty dopóki tego nie kupię.. Ale nie to jest "najlepsze". Jak już zrobię ta idiotyczną rzecz i kupię to co mi się tak bardzo podobało a co jest mi tak naprawde w ogóle nie potrzebne to chowam to na dnie szafy (robię ukryte zapasy, tzn. chomikuję) i zapominam o istnieniu tego lub kłade w reklamówce na szafce i tak leży przez kilka miesięcy, bo ładnie to wygląda jak jest takie nowiutkie i w nowiutkiej torebce. W ten sposób mam masę nowych nieużywanych rzeczy w szafkach. Nawet nie chce mi się liczyć ile mam biżuterii... której zresztą na co dzien wcale nie noszę. Tak wiem, jestem chora psychicznie, a najgorsze jest to że wcale nie mam tyle kasy, żeby móc ją wydawać na pierdoły, ale wolę kupić coś co mi się podoba niż coś czego potrzebuję i chodzę np. w cały rok, dwa w starych dżinsach i w starych butach.

Gość jak mijam skleb jubilerski
acha i podobnie mam z kosmetykami. Szafy zawalone kosmetykami które i tak używam bardzo rzadko. Wstyd!!!

Gość pumeksol
a ja uwielbiam patrzec jak sie pierze pranie w pralce... takie male zruycie, ale moge tak siedziec godzinami :)))