Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym wiecie---

Poranny mocz jako TONIK??? sprobowac?

Polecane posty

Gość gfggg
capi taki srodkowy zaraz po wstaniu? to zbierz wieczorem ostatni mocz i zobaczysz dopiero jak capi

Gość gfggg
do co o tym wiecie najlepszym podkladem jest kupa po bigosie! wtedy idealnie oddaje koloryt er, na buzi stapia sie ze skora! nie zaytka porow, za to maskuje doskonale! sama stosuje to wiem! porcja po jednym bigosie starcza na ok. miesiac, ja uzywam tego jako kre tonujacy!

Gość gfggg
to polecam lasting performance MF ale kosztuje ok 50 zł ale bardzo dobrze kryje

Gość gfggg
kurwa spierdalaj jebany podszywaczu jebne c zaraz w tą pierdolona mordei sie skonczy kuwa jak cie to nieinteresuje to wypierdalaj z tad doo taczek wiesniaku

Gość noe robcie sobie jaj

Gość zrob sie na czarno
to nie bedzie sie podszywal ok

Gość gfggg
bede pisac pod nickiem blondynka15 ok?

Gość ok super prosze cie
zaproponuj inny podklad bo tego Lastinga nigdyzie nie moge znalezc a mieszkam za granica! maja cala mase max factora ale tego nie!

Gość za drogi taki do 40 zl
prosze oprocz-- lastinga i lirene matt

Gość Ewa 105
Ja dlugo uzywalam max factor facefinity. Byl swietny, ale w moim miescie juz nie moge go dostac. ktosc powiedzial mi ze wycofali z produkcji. ktos go ma na allegro po 25 zl. normalnie placilam o. 40-50zl. ale boje sie ze moze jakis przeterminowany? jak ponic go nie produkuja . ale moze sprobuje. a w waszych miastach mozna dostac ten facefinity? Dziewczyny ja smaruje tym ostatnim wieczornym moczenm i zero zapachu. to moze ze mna jest cos nie tak? ale jak piszecie ze poranny lepszy to od jutra tak robie. ale trzeba go przechowywac w lodowce? moze to byc wyparzony sloiczek? bo nie kupilam tego specjalnego pojemniczka z apteki-zdezynfekownego, pozdrawiam cieplutko wszystki buźki:):):)

ja mam normalny słoik po takim małym dzemie na jeden raz taki malusi i trzymaj w lodóweczce :)) mój wieczorny smiedzi ale to zalezy od człowieko od tego co zjesz kupa tez czasem smierdzi czasem nie ale poranny nigdy niesmierdzi:))

ja mam normalny słoik po takim małym dzemie na jeden raz taki malusi i trzymaj w lodóweczce :)) mój wieczorny smiedzi ale to zalezy od człowieko od tego co zjesz kupa tez czasem smierdzi czasem nie ale poranny nigdy niesmierdzi:))

Gość Ewa 105
blondynka 15 no dzis juz zrobilam to rano:) tylko nie schowalam sloiczka do lodowki-zeby nie bylo skapy:) bo interesuje mnie czy ktos w domu zauwazy, jak nie bedzie wiedzial ze to stosuje, a takto by mnie obserwowali, tzn. moją buźkę:) Dziewczyny czy wiecie czy UT uzależnia? tzn. chodzi mi o to, czy jak np. po 3ech miesiącach przestane to stosowac to czy to wszystko tzn tradzik i blizny jakos powrócą?

Gość poklad mahattan ten w czarnej
tubce ma parafine i wywoluje syfy

Gość gość zbok
Gubię się w temacie ,ale jest super wszystko wyliże wycałuję dupkę całą wypije co mi pani dasz dziękuję pa

Gość gość zbok
Smak kobiety to marzenie, Ja na przykład,pragnę pieścić lizać smakować i wszystko w ustach moich mieć ,i to musi być piękne??!!!!

Gość gość
ależ tępota.... szczyny TO ODCHODY!!! Tędy organizm usuwa TOKSYNY a wy to sobie na twarz chcecie dawać???? To może kupę też jak ktoś tu radził? Co za idiotki.....

Gość gość zbok
I nawet kupkę całą pani zjem ,niech tylko da wszystko ,okres też bo są tego wartę i popiję siuśki jej poranne pragnę tego czy ktoś mi zabroni tego????

Gość gość odrażająca
Jakbyś miałam tak pryszczatą mordę jak ja to byś zrozumiała ze zrobiłabyś wszystko żeby się tego pozbyć. Ja nie próbowałam jeszcze urynoterapii ale mam zamiar. Żaden podkład ani co tam jeszcze nie zakrywa u mnie pryszczy tylko widac je jeszcze bardziej a tylko robią się kolejne i coraz gorsze. Nie używam niczego w związku z tym. Na studiach jest jeszcze jedna dziewczyna z pryszczami ale ma o wiele mniejsze niż ja. Wstyd mi chodzić do ludzi. Gdybym wiedziała ze jak się posmaruje kupa to mi te pryszcze znikną to wierz mi ze nawet bym się nie zastanawiała.

Gość gość
fuj, ale te smarujące się moczem są obleśne..:-O.Pocałuj taką :-O, a fuj....

Gość gość
Ale laska z pryszczami tez fuj, co?

Gość gość zbok
Co kogoś obchodzi co mi smakuje!!lubię i pragnę tego mieć pełne usta

Gość gość
pryszcze, to nic w porównaniu z szczynami:-O Może jeszcze kupą wysmarować, ponoc działa tak samo.

Gość gość zbok
I tak bym to zrobił i oblizał się