Miecz 938 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Wybacz, że wrzucę kamyk do Twego ogródka jakże w stylu zen ale nie zawsze byłaś rzetelna. A raz nawet nie byłaś i dotyczyło to akurat mej osoby. I powiem więcej - absolutnie nie musiałaś wyciągać tego, co wyciągnęłaś w sytuacji kiedy topór wojenny został zakopany. Także ten ... Dziewczyna jednego nie zrozumiała. Trzy aktywne osoby na tym temacie dają jej ciągle do zrozumienia, że to nie ten czas i nie ta pora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 6 godzin temu Nie ma szans by tutaj normalnie popisać. Nie ma tutaj miejsca na zwykłe pitu-pitu. Za to jest miejsce na ciągłe analizy w krzakach.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 28 Napisano 6 godzin temu Ponadto padło tu już po raz setny, rzekome epatowanie "szczęśliwym życiem" (dla mnie po prostu normalnym), które rzekomo jest personalnie wmawiane. Nie przypominam sobie, bym posty tego typu (lub Hugh) kierowała do Miecza i by mnie interesowało, w co on wierzy. Generalnie w ogóle nie kieruję do niego postów (nie interesuje mnie jego kontent, ani jego osoba). Znowu więc kwestią decyzji jest, czy ktoś czyta i czy ma z tym problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Ponadto padło tu już po raz setny, rzekome epatowanie "szczęśliwym życiem" (dla mnie po prostu normalnym), które rzekomo jest personalnie wmawiane. Nie przypominam sobie, bym posty tego typu (lub Hugh) kierowała do Miecza i by mnie interesowało, w co on wierzy. Generalnie w ogóle nie kieruję do niego postów (nie interesuje mnie jego kontent, ani jego osoba). Znowu więc kwestią decyzji jest, czy ktoś czyta i czy ma z tym problem. Spytaj się twojej babci, chyba. też swoją babcię schejtowałaš Dziadziunio Edytowano 6 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, NieTakiKróliczekZły... napisał: Ponadto padło tu już po raz setny, rzekome epatowanie "szczęśliwym życiem" (dla mnie po prostu normalnym), które rzekomo jest personalnie wmawiane. Nie przypominam sobie, bym posty tego typu (lub Hugh) kierowała do Miecza i by mnie interesowało, w co on wierzy. Generalnie w ogóle nie kieruję do niego postów (nie interesuje mnie jego kontent, ani jego osoba). Znowu więc kwestią decyzji jest, czy ktoś czyta i czy ma z tym problem. Kobieto, czy Ty sobie w końcu wbijasz do tej swojej głowy, że jesteście obiektem beki, niczym więcej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 399 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Nie ma szans by tutaj normalnie popisać. Nie ma tutaj miejsca na zwykłe pitu-pitu. Za to jest miejsce na ciągłe analizy w krzakach.... Ja przeżywałam ciągłe zaskoczenie, że czytają też ci, którzy nie piszą ale mi przeszło. Wszystko powszednieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 28 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Nie ma szans by tutaj normalnie popisać. Nie ma tutaj miejsca na zwykłe pitu-pitu. Za to jest miejsce na ciągłe analizy w krzakach.... W jakich krzakach, skoro się wypowiadamy. Ponadto - pożegnałeś się w kwestii pitu pitu, więc czyżbyś wrócił na szansę inby? Ponadto nie zacząłeś poranka od pitu pitu, tylko od próby wzniecenia inby. Myślę, a wręcz jestem pewna, że to wszystko cię tak naprawdę nudzi, jest tylko przykrywką w twoim oczekiwaniu na aferę i możliwość autoprezentacji. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 28 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Miecz napisał: Kobieto, czy Ty sobie w końcu wbijasz do tej swojej głowy, że jesteście obiektem beki, niczym więcej? Nie wiem, dlaczego miałabym sobie wbijać do głowy zdanie skompromitowanego walikonia ekranowego. Ty ciągle nie rozumiesz, że autorytetem jesteś jedynie we własnych oczach (a i nawet to nie tak naprawdę). Edytowano 6 godzin temu przez NieTakiKróliczekZły... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Ja przeżywałam ciągłe zaskoczenie, że czytają też ci, którzy nie piszą... ....i których tutaj akurat nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 505 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Pół poranka spędziliscie na analizowaniu i komentowaniu zachowań innych, chociaż bez nazwisk. I teraz się dziwicie jak Leżak że ktoś to komentuje Edytowano 6 godzin temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 28 Napisano 6 godzin temu Właściwe moje posty nie są kierowane do tego onana, on ma własne cele i niczego nie zmieni w zachowaniu. Raczej właśnie do Baby itp. - jeśli się chcesz trzymać z daleka, to się trzymaj (masz narzędzia do tego). Lub nie pisz, że chcesz, skoro nie chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: W jakich krzakach, skoro się wypowiadamy. Ponadto - pożegnałeś się w kwestii pitu pitu, więc czyżbyś wrócił na szansę inby? Ponadto nie zacząłeś poranka od pitu pitu, tylko od próby wzniecenia inby. Myślę, a wręcz jestem pewna, że to wszystko cię tak naprawdę nudzi, jest tylko przykrywką w twoim oczekiwaniu na aferę i możliwość autoprezentacji. Masz rację. Nic mnie tak nie podnieca jak to, że tutejsza celebrytka pragnie, by ją w końcu tutaj poważnie traktować. To jest śmieszne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 399 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: ....i których tutaj akurat nie ma. Mieczu, wszyscy podlegamy tym samym popędom. Wiem, powtarzam się ale co ja poradzę, że to ciągle potwierdzana prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 399 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Pół poranka spędziliscie na analizowaniu i komentowaniu zachowań innych, chociaż bez nazwisk. I teraz się dziwicie jak Leżak że ktoś to komentuje Napisałam, że się nie dziwię tylko, że przywykłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Ja przeżywałam ciągłe zaskoczenie, że czytają też ci, którzy nie piszą ale mi przeszło. Wszystko powszednieje. A gdyby tu był Twój wnuczek na forym na. Tylnym siedzeniu . Też byś pisała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Właściwe moje posty nie są kierowane do tego onana, on ma własne cele i niczego nie zmieni w zachowaniu. Raczej właśnie do Baby itp. - jeśli się chcesz trzymać z daleka, to się trzymaj (masz narzędzia do tego). Lub nie pisz, że chcesz, skoro nie chcesz. Zweryfikowałbym Twój tytuł naukowy. On jednak do czegoś zobowiązuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 28 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Masz rację. Nic mnie tak nie podnieca jak to, że tutejsza celebrytka pragnie, by ją w końcu tutaj poważnie traktować. To jest śmieszne. Ale ja nie mam pragnień, kierowanych do ciebie. Wbij to sobie kiedyś do głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 331 Napisano 6 godzin temu 29 minut temu, murb napisał: Zupełnie mnie nie hejtują. Oprócz jednego incydentu jestem tu osobą, która nie wywołuje większych emocji. Szczęściara. Daj trochę tego szczęścia na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Mieczu, wszyscy podlegamy tym samym popędom. Wiem, powtarzam się ale co ja poradzę, że to ciągle potwierdzana prawda. Przy dwustu rzutach kością wynik będzie bardziej prawdopodobny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Ale ja nie mam pragnień, kierowanych do ciebie. Wbij to sobie kiedyś do głowy. Nie mówimy akurat o mnie a o gronu czytaczy. Będzie tylko gorzej, jesteś tego świadoma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 331 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, NieTakiKróliczekZły... napisał: Ale ja nie mam pragnień, kierowanych do ciebie. Wbij to sobie kiedyś do głowy. To po kiego mu ciągle odpowiadasz? Za robotę, obiad lub zakupy byś się wzięła, a nie tylko forum i ulewanie żółci Jprd to już do Choroszczy się nadaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 399 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: A gdyby tu był Twój wnuczek na forym na. Tylnym siedzeniu . Też byś pisała? Nawet gdyby to był prawnuczek to też bym pisała. Na tylnym siedzeniu zwłaszcza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 6 godzin temu Halo tu Brzoza babcia siedzi z przodu, powtarzam Babcia siedzi z przodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 331 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Halo tu Brzoza babcia siedzi z przodu, powtarzam Babcia siedzi z przodu. W misiu była matka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 28 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Nie mówimy akurat o mnie a o gronu czytaczy. Będzie tylko gorzej, jesteś tego świadoma? Grono czytających jest zróżnicowane. Powtarzam - nie jesteś tu żadnym ogólnym autorytetem. Możesz liczyć na parę koleżanek (które jednakże zachowują umiar) plus jednolitą masę hejterskich trolli (tych, które akurat zainteresowane są mną). Poza tymi osobami są jeszcze inne i nic nie zrobisz z tym, że myślą indywidualnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 399 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Halo tu Brzoza babcia siedzi z przodu, powtarzam Babcia siedzi z przodu. Radiostacja Kafeteria przestaje nadawać. Powtarzam - przestaje nadawać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 28 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: To po kiego mu ciągle odpowiadasz? Za robotę, obiad lub zakupy byś się wzięła, a nie tylko forum i ulewanie żółci Jprd to już do Choroszczy się nadaje Nie wydawaj mi poleceń, Madziu. Aktualnie siedzę obok kierowcy (jesteśmy w drodze). 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 399 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: W misiu była matka Ogórek pije do mego starczego wieku a wiadomo, że babka musi być starsza od matki. Więc kiedy napisze babka to mnie bardziej zaboli. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 274 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Napisałaś we wcześniejszych postach, że od "pierwszego wejrzenia" zrozumiałaś, że należy się "trzymać z daleka" ode mnie i Madzi. Pomimo tego - nie trzymasz się. Masz nawet opcję ignoru. Widocznie nie chcesz z tego korzystać. Uciekam już. Serio muszę. Nie mam pani do sprzątania i zakupów. Przez te wszystkie lata zmieniasz nicki. Magda też. Ja nie czytam wszystkiego. Nie prowadzę rozmów prywatnych o ludziach z forum. Idę na żywioł. Widzę temat gdzie można się podpiąć w normalną rozmowę i wchodzę w to. Szukam ludzi z pozytywną energią. Nie mów mi, że ja za tobą biegam i atakuję stale. Powiedziałem raz i póki co zdania nie zmienię. Jesteś wyjątkowo złośliwą osobą, nie przebierasz w środkach, bywasz wulgarna. Można z tobą normalnie pogadać, ale bardzo rzadko. Ty chyba myślisz, że trzeba pokazać pazur, żeby nie zostać amebą. Mam nadzieję, że to tylko strategia na potrzeby forum i prywatnie jesteś miłą osobą. Na forum najczęsciej jawisz mi się jako pieniaczka bez zahamowań. Najczęsciej- nie znaczy zawsze! Nie należę do żadnej grupy. Takie mam własne uwagi do twojej osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 410 Napisano 6 godzin temu 21 minut temu, Miecz napisał: Zawsze trudno było mi obcować z ideałami. Szczególnie takimi we własnym mniemaniu. Jeśli dla ciebie wyrażanie własnego zdania niezależnie od sympatii jest nieosiągalne, to naprawdę współczuję. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach