Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbieram dlugopisy

Szkam przyjacol Jest ktos chetny?

Polecane posty

Leł - zapomniałeś o dziewczynie? :P O pisaniu bajki też niestety :( Może jednak odezwiesz się Asa_hi? :)

Gość 32_latka
Moge się przyłączyć????

Autorka , nasza piękna Asa_hi gdzieś umknęła , więc może ja powiem za nią :32-latko :) jasne , że możesz :) będziesz tu na pewno mile widzianą :) Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)

Gość 32_latka
Cześć :) Dopiero wróciłam do domu :( Co za dzień!!!! Odezwę się jutro. Idę spać. Pa

Jak się myśli , że nikt już się nie odezwie , to idzie się spać :P :D Ale to dobrze , że trochę się odzywacie , powoli, powoli i znajdziemy wspólny czas na pogaduchy :D Ale gdzie jest Asa-hi? Pozdrawiam wszystkich z rana , u mnie dzień ciszy , więc na pewno będę tutaj często zaglądać :) Pozdrawiam :)

Gość 32_latka
Witam Mam dziś wolny dzień w pracy ale mam kilka spraw do załatwienia. Zajrzę tu po południu lub wieczorem. Pa :)

Witaj 32-latko:) Trochę latek nas dzieli , ale może znajdziemy wspólny język? :P założycielka forum pisała , że przyjmuje bez względu na wiek :D, dlatego się tu zapisałam :) Więc w jej imieniu - dzień dobry :) Asa_hi - nie gniewasz się , że się rządzę? :P

Chociaż jakby się uparł , to kwaśna cytryna ma też inną nazwę :P 32-latkę , też jakbym z jakiejś wody znała lub japońskiej kuchni:P A i gęsi podobno pięknymi kluczami latają :P Dla tych co nie zrozumieli - sorki wielkie , czasami gadam od rzeczy :P Dla tych co zrozumieli - dzień dobry :) Jedynie z dlugopisami jakoś nie jarzę , ale może dlatego , że na ogół używam piór... wiecznych piór :) Dlugopisy kojarzą mi się z czymś bardzo nietrwałym i z czymś co się często wymienia :P :D

Gość 32_latka
Więc ile masz lat Cornelio? Więcej czy mniej niż ja?

Toż ja już prawie babcią będę :P Możesz mi mówić mamo :P Eeeee ...... tak sobie tylko żartuję :P Teraz mykam na miasto , ale będę wieczorkiem :) I nie obrażaj się o to moje głupawe gadanie :) Czasem lata uderzają do głowy :P

Gość 32_latka
Jak minął dzień? Zadląda tu ktos jeszcze???

Gość niebieska lilia
Ja zaglądam, ale nikogo nie znam, niestety...

Gość 32_latka
ja wczoraj napisalam pierwszy raz

Gość 32_latka
nie wczoraj ale przedwczoraj :) Ale ten czas leci :-D

Witajcie wieczornie dziewczyny - lilio , 32- troszkę dziś pobiegałam po sklepach , zrobiłam wielce udane zakupy - na mieście były przeceny i to gigantyczne , więc za grosze obkupiłam siebie i córki :D Na syna- olbrzyma niestety nie było nic , ale i tak jestem zadowolona :D Dodatkowo zrobiłam sobie herbaciany wieczór i spędziłam godzinkę w przytulnej herbaciarni :) Teraz tylko trochę poodpoczywać i lulu do łózia :) Jesteście tam?

Gość 32_latka
Jeszcze tak ale na chwilkę odchodze od komputera bo maż chce skorzystać

32-letnia szczęśliwa posiadaczko męża :P Jak Tobie minął dzień? A może troszkę o sobie napiszesz? :) będzie mi miło Ciebie poznać :)

Gość 32_latka
Wróciłam :) Cos o sobie, cóż; mężatka, nie zajmuję się niczym szczególnym, praca, dom, czasami zaglądam na kafe. Na początek wystarczy a reszta wyjdzie w trakcie, jeśli tu ktos jeszcze oprócz mnie bedzie zaglądał :-D