Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łeł

Dziwne to czasy...

Polecane posty

nagminnie brak mi kasy dobrze, że chociaż nie brak mi Ciebie i yutubi :D Witam 🖐️ serdecznie po długiej przerwie 🌼

Gość zbieram dlugopisy
:)

Oooo, nie jestem sam 🖐️ dobry humorek mam komu, komu troszkę dać nie idę jeszcze spać. ;)

Gość zbieram dlugopisy
Lel dzieki mam dobry humorek;) ale to mile ze Chcesz sie podzielic:)

Dzielę się czym mogę choć jestem zdrowy na nogę ;) choć w koło mnie smutni ludzie, choć gwarno w mojej budzie :D

Jak to milo , że ktos się czyms dzieli :D w dzisiejszych czasach - nieprawdopodobne :P 🖐️ Pozdrawiam :D

Jak się nie podzielisz, ukradną ;) Pozdrawiam Cornelio :D 🌼

Gość zbieram dlugopisy
Lel tak w dzisiejszych czasach kazdy jest nastawiony tylko na"branie" ale od siebie to juz N I C................:( dobrze ze nie Jestes jak inni......... ;)

Cieszy mnie to, Cornelio miła we mnie jest chyba taka siła ;) 🌼 Zbieram długopisy: dużo zebrałaś ? ;) To jakieś hobby czy maniakalne upodobania ? ;) Co do brania i dawania, to można uzgodnić, żeby wszystko było po równo :) 🌼

Gość nie no wrócił Łeł
!!! Gdzieś Ty bywał? :D

🖐️ Witaj nieznajoma !!!!🌼 Czy my się przypadkiem, gdzieś nie spotkaliśmy ? :)

Gość nie no wrócił Łeł
spotkać to chyba nie, ale czytałam co nie co o Tobie :)

To musiało być dawno. Nie było mnie tu rok (?) Sam nie wiem...ale długo. :)

Gość nie no wrócił Łeł
podobała mi się powieść, którą kiedyś pisałeś z kafeteriuszami.:) może napiszesz coś nowego?

Naprawdę ! :) Miło to czytać. Nie wiem, czy jeszcze istnieje...Napisałbym i z chęcią, pod jednym warunkiem, że mi pomożesz ;)

Gość nie no wrócił Łeł
ok, to kiedy zaczynamy? :)

ŁeŁ - masz w sobie cos , co ja nazywam kluczem do ludzkich serc :) nnno ..... chyba przybyl tu szczegolny czlowiek :) 🌼

I ja też piszę się na pisanie :) - z wielką przyjemnoscią :) , tylko zapodajcie temat :)

Pomyślę, i dam znać ;) Wracając jednak do tych czasów, w których udało nam się być, zastanawia mnie dlaczego tak dużo jest ludzi samotnych i nieszczęśliwych ? Czy Wy też macie wrażenie, że ludzie mają dla siebie coraz mniej czasu ?

ŁeŁ - nie tyle mniej czasu , co mniej uczuć .... szczegolnie tych pozytywnych :( a jesli juz te uczucia sa , to nie potrafią o nich mowic :( Takie ja mam spostrzeżenia - niestety :(

Nie spodziewałem się, aż takiego aplauzu [zawstydzony - kurcze dlaczego nie ma takiej ikonki ?]:) nie no wrócił Łeł - zaczniemy jak Wszyscy będą gotowi :) 🌼 Dziękuję, Cornelio :) 🌼

Gość thaa
ja jestem gotowa,by popatrzec :D

Masz rację, Cornelio :). Gubią się nam gdzieś te najpiękniejsze wartości, a mówić o uczuciach nie potrafią wszyscy bo w tym pędzie życia albo ich nie dostrzegają albo są zmęczeni, albo nie myślą o nich albo ich nie znajdują, albo ich nie rozumieją. Najgorzej, gdy jedno potrafi, a z tego drugiego nie da się nic wykrzesać. Mam nadzieję, że nie masz takich kłopotów, Cornelio ?

Gość nie no wrócił Łeł
ja tak mam :( mój chłopak mnie nie rozumie, rozmawiamy jakby w dwóch różnych językach. powiedz mi dlaczego nie mogę się z nim dogadać? on się denerwuje jak czegoś nie rozumiem i ma mi wytłumaczyć np. z kompa. przecież nie każdy musi być dobry w te klocki.

ŁeŁ - :D ja mam klopoty z tym , że mowię o swoich uczuciach :P , mam klopoty , że tymi uczuciami obdzielam innych ludzi :P , mam klopoty , że uczucia w moim życiu są najważniejsze ..... :( Ale ja jestem inna :( niestety .... i nigdy już chyba się nie zmienię :( Ale mam też w sobie nadzieję :D - wielką nadzieje :D:D:D

Gość heh............Łeł
kazdy ma jakies klopotki............. ;)

nie no...>>>>nie wszyscy mężczyźni potrafią spokojnie wytłumaczyć zasady działania kompa :)Oni wolą, żeby ich partnerka sama dowiedziała się wszystkiego na ten temat. Rozumiem jednak, że może być Ci przykro z tego powodu. A te \"dwa różne języki\"biorą się stąd, że jesteśmy różnymi płciami, i czasem to dobrze;)... wolałabyś, żeby partner był zawsze ugodowy ? Trochę sprzeczek nie zawadzi. Oczyszcza tak naprawdę związek. Cornelio, mówienie o swoich uczuciach nie jest złe ale wypowiedziane zbyt pochopnie, może trafić na zły grunt. Nie oznacza to jednak, że masz się zmieniać, nie ! Oznacza to jedynie, żebyś wiedziała kim masz nimi obdarzać. :D heh...Łeł >>>>a jakie Ty masz ? :D