Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zezloszczona21

Zaraz szlag mnie trafi !!! Kupilam pieprzona podrobe Lastinga na Allegro

Polecane posty

Gość głupie jesteście laski.....
Wiesz, dla mnie on nawet z drogerii nie jest super;) MF i Loreal i takie tam, zawsze mają zdecdowanie za ciemne dla mnie kolory.... Musze używać kosmetyków wysokopółkowych (Lancome, Clinique itd.) Ale wole RAZ wydac w roku 150zł na podkłąd, niż szukać teraz innych, kupować po 50zł a potem nowego szukać:O Na dobrych kosmetykach nie ma co oszczędzać. Oczywiście bez przesady... Ale na Allegro NIGDY bym nie kupiła nic, nawet za normalną cenę. Tej lasce nic nie zrobią, kasy Ci tez nie zwrócą, bo chyba dopiero od wartości produktu 30 czy 40zł Allegro moze interweniować. Dlatego te podróby zwykle sa do 30zł:o A ma same pozytywy, bo to jakieś nastolatki kpują, jak ich na normlane kosmetyki nie stac no i jeszcze innie sprzedawcy szantażują sie nawzajem, albo wystawiają sobie nawzajem pozytywne opinie... Nawet w inyternetowej perfumerii nie kupiłabym nic. Perfumy i kosmetyki zawsze kupuję w normalnej drogerii, najczęściej w Sephorze. Po prostu szkoda mi pieniędzy na podróbki.

Gość alegro- samo dziadostwo
glupie baby co kupuja na alegro, bo tam sa same podrobki i tyle, szkoda kasy na badziew

Gość I to mowia osoby ktore
sie naciely :D :D :D z taka agresja.. Albo te ktore nigdy nic nie kupily ale maja juz wyrobione zdanie bo reszta tak mowi.Ciemna masa , i jeszcze zdolna bluzgac na innych. Zenujacy poziom. Ja kupuje , wiec widocznie mam szczescie bo jak dotad nie spotkalam sie z podroba;) /Perfum faktycznie bym nie kupila.

Gość I to mowia osoby ktore
Ewentualnie mamy tu przyklad wyjatkowa tepego nastolatka;) Mamusia Cie nie kocha?? Pewnie nie.. ale pamietaj Bozia cie kocha!

Gość a po czym poznałaś
ale musicie przyznać, ze ta postać jest niezwykła:) skrajny przykład frustrata - albo sprzedawcy podróbek;)

Gość ja kupuje
Dziwne, co niektórzy piszą, że na Allegro same podróbki - kupowałam Lancome zarówno w drogerii, jak i na allegro i nie ma różnicy - w zapachu, konsystenci i przede wszystkim w efekcie końcowym. Gdyby coś było nie tak, wiedziałabym od razu, bo moja cera nie toleruje podkładów ze średniej grupy cenowej...

Jest po prostu wystraszona:p Może sprzedaje na allegro i jak do niej przychodza po zwrot kasy dziewczyny umalowane tymi podróbkami, to juz nie wytrzymuje psychicznie:p Ale serio- nie kupujcie na Allegro. Nawet nie m atam po co zaglądać. To taki bazar najgorszy. Wszyscy handlarze się tam przeniesli, bo im żal tyłek odmrażac na chodniku;)

Gość a po czym poznałaś
niestety trzeba patrzeć na cenę, jak za duża różnica to sobie od razu dać spokój.

Wszystko jedno- zawsze lepiej pójść do drogerii i kupic, co się chce, zobaczyć na miejscu, jeszcze się mozna rozejrzeć po sklepie, zobaczyć nowości, dostac próbki. No i wiesz, że nikt cię nie oszuka. A po co mam się głowić, czy zapłaciłam 100zeta za oryginał czy za kurzy łój?

Gość ja kupuje
Jasne. Soczewki kontaktowe są o połowę tańsze na allegro. Jak taki handlarz mógłby zrobić ich podróbkę, bo ciekawa jestem> W garażu laserem wycina? :D

Gość a po czym poznałaś
moze ma hodowle meduz....

Gość zezloszczona21
Allegro juz nigy wiecej !!!! Fajnie sie z wami rozmawia dziewczyny,no moze poza taka jedna,wszyscy wiemy o kogo chodzi !! :D Chyba napisze do tej dziewczyny i bede rzadac zwrot pieniedzy ale prawde mowiac nie wiem czy to cos da...

Gość a po czym poznałaś
a jak się dobrze wsciekniesz to serio napisz do Maksa, może się zainteresują - dowód popełnienia przestępstwa masz;)

Gość ja kupuje
LOL, dobre z tymi meduzami :D No nic, może do tej pory po prostu mam szczęście. :)

ja czesto kupuje perfumy 100mililitrowe na duty free, bo dużo podróżuje samolotami. A że najbardziej lubię perfumy RL i Diora, które są drogie, to za 100ml płace ok. 100zł mniej. W Sephorze np. J'adore 100ml kosztuje ok. 460zł (o ile dobrze pamiętam), a ja kupuję 100ml za ok. 90$. No więc to sie opłaca. Ale od kogos nigdy bym nie kupiła, bo większość ludzi, którzy uczciwie kupują, nie myśli o sprzedaży perfum, ale kupuje dla siebie. A jak ktoś handluje na potęgę, to zazwyczaj oszukuje.

Gość zezloszczona21
wyle jej meila ze mam podrobke i zeby oddala mi kase bo jak nie to napisze do allegro albo do Maxa ...a ta laska tyle dziewczyn oszukala ze szok !!!

No nie wiem... Ja bym nie ryzykowała z oczami:O A jak te soczewki sa przeterminowane, wycofane z użycia czy coś...? I tak niektóre produkty sa od czasu do czasu wycofywane z rynku... Ja nosze okulary, czasami soczewki, ale tez bym na pewno nie kupiła na Allegro....

Gość zezloszczona21
ona teraz nie ma nic wystawionego na allegro,sprawdzalam ...

Gość NIE lubie jej
wiesz tak czytam cie..rozumiem ze sie nacielas..ale tak bardzo jedziesz to allegro??jestes z konkurencji??? czemu nie jedziesz swistaka czy tez e-bay.... ja powiem tak... kiedys na allegro mozna bylo kupic dobre kosmetyki..perfumy od zawsze wydawaly mi sie ze sa podrobkami... i raczej sie nie myle...raz sie nacielam wystarczy.. czesc kosmetykow natomiast jest podrabianych w chinach i sprzedawane sa wszedzie -takze na aukcjach ... co do sklepow internetowych..od 2lata jestem wlasciecielka takiego.... i niestety kiedy perfumy roznia sie bardzo ceną od tych w normalnych sklepach to moga byc to podroby... np zawsze po swietach sa wyprzedawane z hurtwoni to wtedy rzeczywiscie ceny moga zjechac o 50% ale tez tylko wybranych perfum... nigdy nie ma tak ze hurtwonia wyprzedaje wszystko...no chyba ze sie likwiduje... co do kupowania przez internet ja jestem za... duzo klientek ma wyprobowane perfumy ktore w necie (wiadomo przez mniejsze koszty)sa tansze... takze w necie jest duzy asortyment kosemetykow...czesto wiekszy niz w zwyklych sklepach... perfumy latwiej podrobic niz kosmetyki.. zreszta podrabianie kosmetykow na wieksza skale sie nie oplaca... zreszta dobry skep interenetowy nie sprzedaje takiego gowna bo to byloby dla niego rowoznaczne z zamknieciem interesu...

Gość zezloszczona21
sylwia szuba

Gość zezloszczona21
zaraz jeszcze sprawdze raz,,,

Gość zezloszczona21
jest,ma wystawione te podklady na allegro...

Gość zezloszczona21
pisala w meilu...

Gość zezloszczona21
pytalam sie 100 razy czy to na pewno oryginal...