Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arleta M

PILNE pytanie o allegro!!!

Polecane posty

Po raz pierwszy wystawialam zestaw ubran na allegro. Dalam cene wywolawcza 1 zl za okolo 30 sztuk. Ludzie licytuja juz kilka dni, a cena sie nie zmienia- dalej jest 1 zł. Zmieniaja sie tylko ceny kolo nickow licytujacych. O co w tym wszystkich chodzi??? dziekuje za odpowiedzi. Edyta

Gość Agaaaaaaa
podaj nr aukcji to zobaczę jak to wygląda i spróbuję ci pomóc :)

to jest na odzieży damskiej numer aukcji 155774215. Ciagle aktualna cena to 1 zł!

dalas 30 sztuk iwec liczy sie najnizsza cena jak 30 osoba da 2zl to wtedy zmieni sie na dwa i jeszcze jedno jak pierwszy da 1000 a 30 da 1 zl to pierwszy nie kupuje za 1000 tylko tez za 1zl liczy sie najnizsza cena za ostatnia sztuke.

Gość Agaaaaaaa
nic dodać ni ująć :) klops ;)

aha lepiej bylo przeczytac regulamin bo aukcja to jest umowa prawnie wiazaca ostatnio jakis gosc z warszqawy podal drugiego do sadu poniewaz tamten tez wystawil tak jak ty od zlotowki z tym ze samochod:D:D:D:D no i musi go sprzedac ze strata kilkudziesieciu tysiecy;) komentarzy masz jak na l;ekarstwo wiec nikt duzo za to nie da moja rada to przebij sobie z jskiegos tymczasowego konta nawet jak sie kapna i zawiesza Ci konto to nie masz nic do stracenia;) najpierw postaraj sie o 100 komentarzy a dopiero wystawiaj inaczej to czarno to widze;)

jak nie chcesz tego sprzedac to daj znac dam 2zl za 30 sztuk i tyle;) jak mi wystawisz ladnego pozytywa to nie bede sie domagal ich wysylki:D:D:D tylko jest jeden minus-bedizesz musiala zaplacic ok. 2zl prowizji:D:D:D

no masz znaprawilem CI teraz juz masz nie zlotowke a 1,1zl:D:D:D:D:D:D:D

Gość Agaaaaaaa
tak.. i to musisz je dać każdej osobie... cały komplet :) a wiadomo, że nie masz 30 kompletów tylko jak juz to po jednej sztuce każdej osobie byś musiała dać... chyba losowo :P

nie ta aukcja jest w ogole niezgodna z regulaminem w poniedzialek bedize usunieta;) z tego co wystawilas to sprzedaz 30 ubran za 33 zl jednak tak jak mowilem usuna Ci ja w poniedzialek gdyz w weekendy tylko nagle przypadki rozpatruja

no w sumie teraz sie dokladnie wczytalem w opis i faktycznie jak wygram a podejrzewam ze tak musisz mi przeslac 30 kompletow po 30 ubran za 33zl:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

no dobra a tak powaznie to chesz aby CI ja usuneli?? chociaz w tyle godzin to nie wiem czy da rade.pozostaje Ci odwolanie ofert i liczeni na wyrozumialosc licytujacych iz nikt tego nie zglosi bo inaczej punkt karny jak nic;)

w sumei to dam 2zl za kazdy zestaw:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D jakby na tonie patrzec to za 60zl dostane ponad 900 ubran:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Agaaaaaaa
a widzisz gdybys wystawiła poprawnie to zamiast 1 zetki dostałabyś 100 zetek na bank ;)

no wiec jak sie nic nie zmieni to spakuj dla mnie 27 zestawow;) i przeczytaj regulamin dobrze radze;) p.s. adres do wysylki bedzie inny niz w allegro:D:D:D:D:D

dobra koniec zartow teraz serio napisalem aby Ci usuneli-napisalem ze sie pomylilas-z reguly po 2h mi odpisuja ale biorac pod uwage ze to weekend w dodatku noc to nie wiem jak bedzie jesli nie usuna na czas to radze Ci odwolac oferty i zakonczyc aukcje przed czasem bo posypi sie negatywy.

mam jeszcze jedno pytanie ten termometr ktory kupilas 10 listopada to jak dziala gdyz sprawil bym sobie podobny?

hej autorko zyjesz?? chcesz wiedziec co teraz z tym fantem poczac to sei odezwij to Ci powiem co i jak gdyz zaraz mnie tu nie bedzie;)

jak nie zakonczysz aukcji i kazdy da po 100 zl za zestaw co oczywiscie jak najbardziej jest mozliwe to zaplacisz 300zl prowizji nawet jak im nie wyslesz tych ubran wiec radze cos zrobic z tym fantem;)