Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

glamourous

STUDNIÓWKA A PAZNOKCIE

Polecane posty

Gość wiesz co zrób
a masz jakieś zdjęcie? kurde nie żałuj, ze idziesz na studniówkę, ja się dobrze bawiłam mimo, że miałam jakąś w miarę zwykłą sukienkę, fryzurę sama robiłam, makijaż też, lakier bezbarwny na pazurach. Miałam partnera, który super tańczył i do 6 rano szaleliśmy na parkiecie:) było to lat temu13.:D

Gość czarny z brazem moze byc ok
byle nie dobic tego brazaowa kredka do ust i brazowymi paznokciami, bo bedzie ciezko i jak u klowna!!! Wyeksponuj oczy tylko,zeby nie byly przy tych czerniach za mdle. Za to usta i paznokcie jak najbardziej naturalne.

Jeśli łączysz brąz z czernią to dopasuj te kolory do biżuterii. Np jeśli masz złote dodatki to zrób taki french z końcówka ze żlotego brokatu(wykałaczką można łatwo nałożyć a jak Ci wyjdzie nierówno to nieszkodzi) a jeśli masz srebrne to to samo zrób ze srebrnym brokatem. Utwardz to tylko utwardzaczem żeby Ci rajstop nie pozaciągały i z głowy:) taki manicure pasuje do wszystkiego a jest inny niż klasyczny. Jeśli chcesz coś niecodziennego to zrób french z brązowym lakierem lub czarnym jako baza. powodzenia i miłej zabawy:)

nie mam zdjecia a moj aparat jest gdzies kolo irlandii ;x och wiem wiem ze marudze ale jak pomysle ile to wszystko mnie i moich rodzicow kosztowalo to mnie sciska w dolku. do tego teraz jestem chora a w piatek ta studniowka... kurcze wszystkiego mi sie odechciewa... jeszcze moj facet mnietak denerwuje non stop-zamiast pomoc pogarsza sprawe...:O

Gość wiesz co zrób
a nie masz PMS czasem? wyluzuj bo sobie całą imprezę zepsujesz. takie drogie zaproszenia czy z kiecką poszalałaś?

zaproszenia za pare 270 zlotych.kiecka tania dosc-100 zlotych. do tego fryzjer jeszcze 70 dych i solarium i te wszystkie niby tanie pierdoly i wyszlo 600 zlotych...

moja droga jestem plastykiem wiec mam pojecie o WSZYSTKICH odcieniach brazu i o czerni, wiec moze to Ty sobie daruj, chcialam tylko wyrazic swoja opinie. baw sie dobrze

Gość wiesz co zrób
długie włosy masz nie? no niestety. pociesz się, że następny duży wydatek to dopiero ślub:D

Gość wiesz co zrób
idi - wszystkich odcieniach jakie możesz zobaczyć:D, podobno każdy kolory inaczej widzi. a jak się dziewczynie podoba i dobrze się w tym czuje to oki, bo to chyba o to chodzi?

no mam dlugi i do tego upiecie(ale spokojnie nie zaden babciny kok: P ) wiec wyszlo sporo pieniazkow...slub,najpierw trzeba miec z kim:P idi->fajnie ze jestes plastykiem ale takie generalizowanie nie jest na miejscu.. wyobraz sobie ze wszystko zalezy od materialu i wogle...

hmm moze tak... te dwa pierwsze odpadaja nie podoba mi sie to w sumie... chyba jsli cos bede robic to rzeczywiscie french a jesli nie to tylko odzywka:P

Gość wiesz co zrób
kurde nie podobają mi się zdobione paznokcie - wzbudzają u mnie wewnętrzny sprzeciw.

No to może złote? Perłowo - złote z jakimiś drobinkami ? Są imprezowe, a nie wymagają dużo czasu i do brązu pasują :).

Gość idi tez jestem plastykiem
i dziwi mnie,ze dolujesz ddziewczyne krytyką zestawienia czerni z brazem, nie wiedzac jakie sa materiały, faktura, karnacja dziewczyny , włosy itd. Dlaczego musi byc zle? Zestwienie przeciez nie zakazane, pomysl chocby o malarstwie Braque'a...

idi tez jestem plastykiem->dziekuje:D co prawda mnie nie zdolowala bo wiem jak wygladam w tym zestawieniu ale denerwuje mnie cos takiego. eh studniowka:O

bywasz czasem na wizazu? jak nie to wejdź na wizaz.pl , zarejestruj sie, wejdź w dzial paznokcie na forum i tam masz mnostwo propozycji. Setki zdjec. ja mam za tydzien studniowke, sukienka zlota ale nie chce robic paznokci pod kolor sukienki. Ja robie tak - na bezbarwny lakier przyklejam cekiny takie male - ida w dwoch liniach tak jakby po przekatnej paznokcia. A na koncowke paznokcia nitki brokatowe mieniace sie na zloto. Nie wiem czy zrozumiecie o co chodzi. Ale mi sie nie podoba kiedy paznokcie sa pod kolor ubrania, wole jak jest jakis motyw na paznokciu a nie caly paznokiec w kolor sukienki. Ale to moje zdanie:)

ewelka juz nawet watek tam zalozylam. bylam juz w drogerii i robie frencha ze srebrnymi dodatkami(bo takie tez mam przy sukience)... Udanej zabawy: *