Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

glamourous

STUDNIÓWKA A PAZNOKCIE

Polecane posty

eh wiem wiem,znowu studniowka ale ja mam taki problem-mam brazowa sukienke i czarne dodatki na studniowke i nie wiem co mam z paznokciami zrobic... mam teraz mniej wiecej dlugosci do opuszka. musze sama sobie zrobic manikiur... moze macie jakies propozycje? najlepiej ze zdjeciami?? prosze ladnie:P

Gość upupupupupupupupupup

Gość oklepany nie oklepany
ale przynajmniej elegancki :) Ewentualnie możesz go delikatnie ozdobić np. przykleić po jednym cekinku malutkim na każdy paznokieć. Ale wzorki też odradzam.

o wzorkach nawet nie myslalam. chcialam pomalowac je na bordo albo cos w tym stylu i potem przykleic wlasnie jakiegos cekinka...

Gość oklepany nie oklepany
no tak, tyle że bordo do tego brązo tu tak jakoś... niby pasuje bo ciemne ale jednak nie do końca. Ja bym chyba jednak postawiła na jakiegoś bardziej ozdobnego frencha. Ale decyzja jest Twoja :)

wiesz co, teraz masz urwanie glowy z tym calym przygotowaniem, ale tak naprawde nikt nie zauwazy tych twoich paznokci, przciez studniowka to nie jest rewia mody, tam sie idzie pobawic. dlatego zrob sobie delitakty manicure i nie przejmuj sie tak;)

ja tak właśnie miałam-pomalowane na bordowe i do tego cekinki na serdecznych palcach,bardzo ladnie to wyglądało:)

taa nie rewia mody jak sie slycha co dziewczyny wymyslaja to glowa boli...:O dlatego ja chce cos skromnego ale jednoczesnie zby nie bylo nic oklepanego a ja prawie zawsze mam frencha... kurcze nie wiem teraz...:O

Gość wiesz co zrób
frencha bez ozdób, żeby przy brązowej sukni, czarnych dodatkach nie było już za dużo dobrego i będziesz wyglądać jak stróż w Boże Ciało. Minimalizm jest zawsze najlepszy bez względu na to co inne dziewczyny wymyślają.

no i te dziewczyny myslalaja te niesworzone rzeczy, beda wygladaly jak matrony i 10 lat starsze od tych ladnie , skromnie ubranych i umalowanych i uczesanych (!!!!!) dziewczyn. wiem cos o tym:) na tej imprezie bedziesz sie wyrozniac skromnoscia , bo przesada bedzie oklepana...mam nadzieje ze zrozuiale napislalam:)

chyba ze masz juz zakupiona kiece z kolem i falbanami do samej ziemi, koka wielkosci stodoly i buty z brokatem, to badz konsekwentna i zrob sobie wzorzyste paznokcie bordo z cekinami;)

tak tak rozumiem was:D fryzurke bede miala taki niby kok ale mlodziencze uczesanie... bardzo ladne:P sukienka skromna. nie wiem teraz...eh kurcze im blizej do stydniowki to tym bardziej nie chce mi sie isc...:O

cafe russo-sliczne ale sama sobie w zyciu czegos takiego nie zrobie... a nie mam juz kasy zeby isc od manikiurzystki...;/ i tak na cala ta \"impreze\" wydalam juz 600 zlotych... to jest paranoja...:O

Gość wiesz co zrób
dokładnie jest paranoja więc już nic nie kombinuj bo sobie obrzydzisz tę studniówkę do końca.

Gość cafe russo
wiesz kkolezanka mi robila takie "płomyki" rozmazujac wykalaczka biały lakier na dol:) wyszlo jej slicznie.A kiedy studniowka? moze jeszcze zdazysz poprobowac:)

pewno bym i zdazyla ale moje zdolnosci manualne koncza sie na zrobieniu zwyklego frencha...:O a nie mam kogo poprosic zeby mi pomogl... chyba wogle zrezygnuje z manikiuru...

a CO MYSLICIE (jezeli mam czerwony dół sukienki a ekri gorset) to czy paznokcie czerwone z białym pasują

Gość no nie wiem na swieci sie nosi
bezbarwny lakier po prostu i to mi sie najlepiej podoba,byle paznokcie jakie takie byly. Ciemny strasznie skraca palce, french tez troche. a oszdóbkikjak egzema z daleka wygladaja. W kazdum razie ja sie najlepiej czuje w naturalnym kolorze, rece wygladaja na zadbane i zdrowe, palce długie i do wszytkiego pasuje, mozna np jakis fajny pierscionek wlozyc z duzym okiem pod kolor sukni.

Gość wiesz co zrób
racja 100%.

chcesz wygladac elegancko i laczysz braz z czernia... to sie nie moze udac. ale milej zabawy, ciuchy nie sa najwazniejsze na swiecie.. podobno ;)

a jak juz koniecznie taki zestaw to paznokcie brazowe albo baklazanowe, jednolite