Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agucha1712

skóra trądzikowa a zima

Polecane posty

no właśnie jakich kremów używacie podczas mrozów do cery trądzikowej, aby nie zapychały nie powodowały nowych pryszczy? mogłybyście coś polecic?

Gość misiurii
a gdzie te mrozy?

nie czepiaj się :) pytam tak na zapas , bo mi się kończy krem a chcę sobie kupić jakis porządny

Gość misiurii
przeciez tylko pytam, , przeciez tam gdzie mieszkasz mogą byc , pytałam z ciekawości. Wiesz, ja bym si e wstrzymała, ewentualnie kupiła taki jaki stosowałaś dotychczas. Bo z tymi typowymi zimowymi, to zawsze zimą kłopot, ja np, nie znoszę typowych tlusciochów. N a zimę i mrozy sie nie zanosi, zostaniesz z tym kremem na lato. Ewentualnie może jakis półtłusty krem dr Hauschka. j a je lubię.

JA TAM UŻYWAM FLUIDU DLATEGO ZE JAK WYCHODZE NA DWOR JEST TO DLA MNIE OCHRONA PRZED TYMI ZARAZKAMI I KURZEM W POWIETRZU;ZAWSZE JAK CHODZILAM BEZ BUZIE MIALAM WYSYPANĄ;POLECAM WAM SMAROWANIE BUZI NA WIECZOR KREMEM A RANO NIE TYLKO TONIKIEM OBOJETNIE JAKIM DO CERY TŁUSTEJ;JAKO BAZY UŻYWAŻ PODKŁADU ALE JASNEGO (NAJLEPIEJ W PŁYNIE TE MAJA NAJMNIEJ TŁUSZCZU I ŁADNIE SIE ROZPROWADZAJĄ) POTEM ZAMIAST PUDRU SYPKIEGO UŻYJCIE TALKU(MA WŁAŚCIWOŚCI WCHŁANIAJĄCE TŁUSZCZ TAK SAMO SIE STOSUJE NA TŁUSTE PLAMY;MOŻECIE KUPIĆ TALK PERFUMOWANY ŁADNIE PACHNIE)I PODSTAWA DOBREGO MAKIJARZU TO DOBRY PUDER BRĄZUJĄCY I PĘDZEL;PO PODKŁADZIE WEZCIE GĄBECZKĄ NANIEŚCI SPORO TALKU BEDZIECIE WRĘCZ BIAŁE ALE DŁONMI MOZNA WSZYSTKO LADNIE ROZPROWADZIĆ I WTEDY DO DZIEŁA PUDER BRĄZUJĄCY (JA MAM DIORA MOŻE BYĆ INNY ALE BEZ DROBINEK)NAKŁADAMY TYLKO PĘDZLEM I ZOBACZYCIE JAKI BĘDZIE SUPER MAKIJARZ;JA OSTATNIO BYŁAM U GINEKOLOG I CHCIAŁAM TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE(NA MNIEJ TRADZIKA)ALE PANI DOKTOR STWIERDZILA ZE MAM SUPER CERE I DALA MI COŚ INNEGO TAKŻE NAPRAWDE WARTO SPROBOWAĆ;JAKBY CO TO PISZCIE.

Gość Resumujaca
"JAKO BAZY UŻYWAŻ PODKŁADU ALE JASNEGO (NAJLEPIEJ W PŁYNIE TE MAJA NAJMNIEJ TŁUSZCZU I ŁADNIE SIE ROZPROWADZAJĄ)" - a dlaczego jasn epodklady maja mniej tluszczu? skad taka informacja? POTEM ZAMIAST PUDRU SYPKIEGO UŻYJCIE TALKU - talka jest szkodliwa substancja... " MAKIJARZU" ??????? - chyb makijazu "PODKŁADZIE WEZCIE GĄBECZKĄ NANIEŚCI SPORO TALKU BEDZIECIE WRĘCZ BIAŁE ALE DŁONMI MOZNA WSZYSTKO LADNIE ROZPROWADZIĆ I WTEDY DO DZIEŁA PUDER BRĄZUJĄCY (JA MAM DIORA MOŻE BYĆ INNY ALE BEZ DROBINEK)NAKŁADAMY TYLKO PĘDZLEM I ZOBACZYCIE JAKI BĘDZIE SUPER MAKIJARZ;" - czy przypadkiem nie powstanie maska, skorupa? "JA OSTATNIO BYŁAM U GINEKOLOG I CHCIAŁAM TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE(NA MNIEJ TRADZIKA)ALE PANI DOKTOR STWIERDZILA ZE MAM SUPER CERE I DALA MI COŚ INNEGO TAKŻE NAPRAWDE WARTO SPROBOWAĆ" - no nie wiem czy tabletki sa cudownym lekarstwem na poprawe cery... w kazdym badz razie sa gwarancja na rozwalenie watraby i inne historie JAKBY CO TO PISZCIE. - wlasnie pisze :P

Gość Ty Beatarur1
Na kazdym topicu dotyczacym makijazu i podkladow wrzucasz ten sam post. Odpusc sobie wreszcie kolezanko, bo czytalysmy te twoje wypociny na innych 10 topicach!