Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to oznacza

2 dni temu powiedział mi ze szkoda ze nie poznał mnie wczesniej

Polecane posty

Gość co to oznacza

i od 2 dni nic sie nie odzywa. Co on chciał przez to powiedziec ... przeciez nie jest nieuleczalnie chory i nie umiera a myslałam ze mu sie podobam

Gość aga-26-lat
moze kogos juz ma

Gość co to oznacza
wiem ze od jakiegos czasu nie ma dziewczyny poznał mnie i zaczelismy znajomosc ale od 2 dni jest cisza

Gość on nic nie chciał zmieniać
w swoim życiu, a powiedział tak bo jest zajęty :P była taka kiedyś piosenka: jaka szkoda, że nie wcześniej a wcześniej można byłooooooooooooooooooooooooooooo..............

Gość svfvdfv
zgadza się, to wskazuje na to że kogoś ma zachowaj dystans, on wie więcej, coś ważnego, i pewnie ma rację

Gość kichanie - smarkanie
Dokładnie....mowiąc to dał do zrozumienia, ze załuje ale nie mozecie kontynuowac znajomości. Przykro mi

Gość co to oznacza
to po co chciał mnie poznac ? po co zagadywał na gg i sie spotkał 3 razy? widze ze sam nie wie czego chce :-(

Gość svfvdfv
UWAŻAJ, powiem ci coś ciekawego, raz jakiś chłopak z netu wyciągnął mnie na randkę, ot, był nachalny, zainteresowało mnie to, a że nie miałam co robić, zgodziłam się i pogadaliśmy sobie na jednym spacerze wiesz co mi powiedział?? że ma żonę, ostatnio częste wątpliwości co swoich uczuć i chciał się spotkać z jakąś dziewczyną żeby się przekonać co czuje, z nadzieją że stwierdzi że jednak żona to właściwy wybór, i że teraz niestety jeszcze bardziej zamieszał sobie w głowie ot, taki cwaniaczek, ale przynajmniej częściowo uczciwy, tak jak ten "twój" także bywa różnie ale w relacjach międzyludzkich mamy czasem szczęście do pewnych ostrzeżeń i ty takie dostałaś

Gość co to oznacza
nie ma zony dziewczyny raczej tez nie DZIEKI ZA WYPOWIEDZI ALE NIEZLE PRANIE MOZGU MI ZROBILISCIE TYMI WASZYMI WYPOWIEDZIAMI

Gość No właśnie ...
sam nie wie co chce, a raczej szuka głupiej na lato Nie zawracaj sobie nim glowy, niech spada na drzewo :-D