Fifofa 80 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Co mają tabletki antykoncepcyjne wspólnego ze storczykami? I na co mi papierosy, jak w życiu ani jednego papierosa nie zapaliłam? Ty masz coś z głową? Nic nie mają masz sklerozę. Nie będe pisał o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głębinowy gnębiciel 5 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Srelcia napisał: Masz obsesje na moim punkcie. chyba ty na swoim ćpunko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 530 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Nic nie mają masz sklerozę. Nie będe pisał o tym Sam masz sklerozę dziadu. Wynocha spać, bo zgłoszę cię na policję za stalking Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 530 Napisano 6 godzin temu Elka masz za duże mniemanie o sobie i lubisz być w centrum uwagi kosztem dzieci i konkubenta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 49 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Niedawno pisałaś, żeby Leżak nie próbował was skłócić, bo to się mu nie uda.. Hipokrytka Jezeli nie dostrzegasz różnicy między parowaniem się a kolezenstwem to nie moja wina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 80 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Sam masz sklerozę dziadu. Wynocha spać, bo zgłoszę cię na policję za stalking Może nie było wtedy. Ile takie tabletki kosztują? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 530 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Srelcia napisał: Jezeli nie dostrzegasz różnicy między parowaniem się a kolezenstwem to nie moja wina. Jasne. Bez komentarza.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 151 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Srelcia napisał: Masz obsesje na moim punkcie. Właśnie zauważyłam, elcia i elcia, kolejny ogon ci doszedł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 66 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Właśnie zauważyłam, elcia i elcia, kolejny ogon ci doszedł. Cza yebnąć drzwiami niespodzianie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głębinowy gnębiciel 5 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Właśnie zauważyłam, elcia i elcia, kolejny ogon ci doszedł. to przez kontrowersje ostatnie, zresztą to ja tu jako jeden z pierwszych srrałem elżuni do pyska za siedzenie na socjalu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 49 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Właśnie zauważyłam, elcia i elcia, kolejny ogon ci doszedł. Nie kolejny, ten to już tak od dawna tylko jakiś czas go nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 409 Napisano 6 godzin temu Co salowa ma nagle ból dupy o elcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 49 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, głębinowy gnębiciel napisał: to przez kontrowersje ostatnie, zresztą to ja tu jako jeden z pierwszych srrałem elżuni do pyska za siedzenie na socjalu Tylko nie elżuni, nie lubie tego zdrobnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 151 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: Cza yebnąć drzwiami niespodzianie. Elcia chyba nie potrafi, a ten rodzaj atencji który tu otrzymuje jej odpowiada, dlatego to ciągnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głębinowy gnębiciel 5 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Srelcia napisał: Tylko nie elżuni, nie lubie tego zdrobnienia. wiem wolisz określenie szmaata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 80 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Srelcia napisał: Tylko nie elżuni, nie lubie tego zdrobnienia. Dlaczego nie lubisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 622 Napisano 6 godzin temu 19 minut temu, Fifofa napisał: Taki nałóg jest bardzo kosztowny i tabletki antykoncepcyjne codziennie Tabletki nie są drogie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głębinowy gnębiciel 5 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Dlaczego nie lubisz? pewnie tak pierwszy sutener do niej mówił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 49 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Co salowa ma nagle ból dupy o elcie Jeszcze niedawno zawsze stawała w mojej obronie, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 151 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, głębinowy gnębiciel napisał: to przez kontrowersje ostatnie, zresztą to ja tu jako jeden z pierwszych srrałem elżuni do pyska za siedzenie na socjalu Sama miałam bekę z seksu za kamienica, ale elcia elcia elcia socjal elcia cpun etc. to już pod obsesję podpada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 80 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tabletki nie są drogie Ile kosztują? Przed chwilą, głębinowy gnębiciel napisał: pewnie tak pierwszy sutener do niej mówił Ja wiem ale nie hejtuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 10 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Srelcia napisał: Ty wiesz akurat kto jest w mojej lidze. Ty nie rozumiesz z kim piszesz ja chodzę bez majtek i cały czas się tam dotykam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 14 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Ile kosztują? Ja wiem ale nie hejtuje A co starej chcesz zafundować w koncu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głębinowy gnębiciel 5 Napisano 6 godzin temu normalna baba to jakby poczytała to co ja tu do niej wypisuję to już dawno by przestała wchodzić na forvm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 14 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał: Ty nie rozumiesz z kim piszesz ja chodzę bez majtek i cały czas się tam dotykam XD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 10 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Srelcia napisał: Jezeli nie dostrzegasz różnicy między parowaniem się a kolezenstwem to nie moja wina. A po co ci kolega przecież to frajerstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 409 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Srelcia napisał: Jeszcze niedawno zawsze stawała w mojej obronie, Widocznie coś jej zrobiłaś, albo choroba u niej postępuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 80 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaTak napisał: A co starej chcesz zafundować w koncu Tobie prześlę paczkomatem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 14 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Tobie prześlę paczkomatem Nie przyjmuje prezentow od obcych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 17 Napisano 6 godzin temu Dobrze, ze przestalem palic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach