Mam pieniędzy tak 10 Napisano 41 minut temu A też jestem ostrożny bo nie chce psa ogrodnika grać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 10 Napisano 36 minut temu Wreszcie typ promuje jak wygląda męska klata a nie plascy kalecy malowani Hhttps://www.tiktok.com/@piotr_wojtowicz/video/7527706270267231510 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 10 Napisano 30 minut temu Najwyżej zdechne z braku kasy bałem się że będę zalowac jak nie spróbuję o niom zawalczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 10 Napisano 29 minut temu Kara jest wysoka 26lat pracy to gorzej niż dożywocie huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 10 Napisano 27 minut temu Muszę coś wymyślić dumbo a ta elka też myślałem że jest inna a to zwykły pustak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 10 Napisano 26 minut temu Ogólnie to mam podejrzenia że jak pójdę do lekarza to wykryjom raka albo coś i niepotrzebnie się spinam muszę zaufać procesowi bankructwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 10 Napisano 24 minuty temu Za ładna była takie na kase lecom anastazje faktycznie chcom się ustawić mordom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach